Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Και επιτελους καταφερα να συνδεθω!!!!!κοριτσιαααααααααα ουουουουου!!!

Μαρη Μαρααααααααα με το καλο κοπελα το μωρακι σου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Ε, ψιτ....ηλιόσπορε....κοντεύει να γεννήσει η Μάρα, μένεις πίσω συνέχεια!!...Θα σε δείρω μαρή!!!...Γιατί εξαφανίζεσαι?....Όλο sex κάνεις??...Ηρέμησε και λίγο!!!Πάρε παράδειγμα εμένα.....!!:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΚΡΙΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!! ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΑΚΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΝΑΚΙ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ

dZJip3.png

Δεν προλαβαίνει να με δει για άλλο λόγο, βρεεεεε....εγώ εκείνες τις μέρες θα εξαφανιστώ, όπως τα γατιά!...Αν με χάσετε να ξέρετε ότι βγάζω τα μάτια μου!!!!!!!

Ετσι κι αλλιως!!!!!Και πριν που δε μας μιλουσες κατι τετοιο θα εκανες σιγουρα!!!!Και καλα να κανεις καφε στον αντρα σου!!!!Χα σε πιστεψαμε!!!!

Κανε παλι σημερα για σπασιμο,να δει αυτη που ερχεται οποτε της καπνισει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

μχοαυχουαουχουχαουχ μωρε ας ερ8ει με το καλο το παιδι και 8α σ πω εγω....3ημερο γλεντι θα κανουμε στα βαφτισια...αχχχχχ :)))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ωραια τα βαφτισια μετα με την πεθερα θα αρχισουν τα γ@@@@α!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ε, ψιτ....ηλιόσπορε....κοντεύει να γεννήσει η Μάρα, μένεις πίσω συνέχεια!!...Θα σε δείρω μαρή!!!...Γιατί εξαφανίζεσαι?....Όλο sex κάνεις??...Ηρέμησε και λίγο!!!Πάρε παράδειγμα εμένα.....!!:lol::lol:

Σωθηκε τωρα.....:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου αν εξαφανιστω να ξερετε εχω προβλημα με την συνδεση μην ανησυχησετε.μου εχει σπασει τα νευρα μου σημερα γκρρρρρρρ!!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ετσι κι αλλιως!!!!!Και πριν που δε μας μιλουσες κατι τετοιο θα εκανες σιγουρα!!!!Και καλα να κανεις καφε στον αντρα σου!!!!Χα σε πιστεψαμε!!!!

Κανε παλι σημερα για σπασιμο,να δει αυτη που ερχεται οποτε της καπνισει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λες?.....Δεν είναι κακή ιδέα...Σιαγά μη μας κάνει ότι θέλει αυτή!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

για εσενα η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι τον εφαγες τον ανθρωπο παλιολυσσαρα υπαρχουν και πιο αργοι ρυθμοι!!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Δεν προλαβαίνει να με δει για άλλο λόγο, βρεεεεε....εγώ εκείνες τις μέρες θα εξαφανιστώ, όπως τα γατιά!...Αν με χάσετε να ξέρετε ότι βγάζω τα μάτια μου!!!!!!!

ουαου δηλωσεις!!!!

να τα βγαλεις να τα βγαλεις τωρα που μπορεις γιατι μετα θα ειναι περιορισμενα!!!:wink:

Επίτηδες το βάλατε...!!!Είστε ζαβολιάρες!:lol::lol:

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με την μια μου εβγαλε αυτη την απαντηση!!:lol:

συμπεθερααααααααααααααααααααααα ουουουυουουουουουυοου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ωραια τα βαφτισια μετα με την πεθερα θα αρχισουν τα γ@@@@α!!!!!:lol::lol:
Μάνα κουκουβάγια τι είναι το γ@@@@α???....Θα μας εξηγήσεις?:lol::lol::lol::lol::lol:
Σωθηκε τωρα.....:lol::lol::lol:
Ααααααχ, και να σε πιάσω!!!!...Θα σε τσουρομαδήσω τρελόγκα!!!:lol::lol::lol:
Κοριτσακια μου αν εξαφανιστω να ξερετε εχω προβλημα με την συνδεση μην ανησυχησετε.μου εχει σπασει τα νευρα μου σημερα γκρρρρρρρ!!!!!!!!!!
Αυτό είναι ή θα κάνεις σεξ κι εσύ?????....Καλέ τι με έχει πιάσει σήμερα με το σεξ?...Όλο γι'αυτό μιλάω!!!....Μπας σε καλό μου!

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΚΡΙΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!! ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΑΚΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΝΑΚΙ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ

κατω απο αντιξοες συνθηκες παλευω με την συνδεση για να καταφερω να ειμαι εδω μολις γυρισεις......αααααααααα......εφαγα μια γερη.....ααααααα.......ντεχωωωωωωωω......Μαραααααααα.......αργειςςςςςςςςςς???????????????

Λες?.....Δεν είναι κακή ιδέα...Σιαγά μη μας κάνει ότι θέλει αυτή!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αυτο ελειπε δωστης να καταλαβει οτι εσυ εισαι ο αρχηγος!!

Μπεμπη δωσε μια κλοτσια στη μανουλα που λεει κακα λογακια!!!!:tongue::tongue::tongue:

εγωωωωωωωωωω τι ειπα καλε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ εχεις πονηρο μυαλο ντροπη σου Ζουζουνα!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

για εσενα η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι τον εφαγες τον ανθρωπο παλιολυσσαρα υπαρχουν και πιο αργοι ρυθμοι!!!!:tongue:
Δεν ξέρω εγώ από αργούς ρυθμούς....:tongue::lol::lol:
ουαου δηλωσεις!!!!

να τα βγαλεις να τα βγαλεις τωρα που μπορεις γιατι μετα θα ειναι περιορισμενα!!!:wink:

Φιλενάδα, ότι μπορώ κάνω, πίστεψέ με, αν χάσω κιλά, ΑΝ λέω, απ'αυτό θα είναι κι όχι από τη δίαιτα...:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...