Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμενα παλι δεν θελει να εχει σχεσεις το παιδι με ξενα παιδακια (θυμιζω πως μενουμε κυψελη) και της λεω...αφου κυψελη μενουμε εχουμε πολλους μεταναστεσ τι να κανουμε τωρα το παιδακι θα εχιε συμαθητες απο παντου..και μια χαρα κιολας θα μαθει τι σημαινει διαφορετικοτητα κλπ κλπ

αααα μου λεει το δικοοο μου το εγγονιιιιι με τα ξενααααααααα ε κοριτσια δνε αντεξα και της ειπα οκ..πουλα τα χωραφια στη ναξο και παρε μου μεζονετα στη βουλιαγμενη να κανει παρεα το παιδι με τα παιδια της νονης δουνια... με εσκασε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε, δεν παίζονται οι πεθερές λέμε!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκλεισα ραντεβού στον γιατρό για να δει τις εξετάσεις και είχε για 27 του μήνα!!...Τότε θα είμαι 17η μέρα!....Εγώ δεν μπορώ να σταματήσω τις επαφές μου εκείνες τις μέρες για να με δει ο γιατρός. Αν θέλει ας με δει έτσι...

εγω θα σου προτεινα να ξηγηθεις ακολαστο σεξ No matter Γιατρου...οχου!

dZJip3.png

ΑΛΛΑ ΕΓΩ την εχω ετοιμη την εκδικηση μου... θεματικη βαφτιση με θεμα οι αγωνες των μεξακιανων της Οτσακαχα και η αδικη συλληψη του αγωνιστη κουφοντινα.. προσκλητηρια μεσα σε βομβακια μολωτοφακια και για γλυκο καλασνικοφακια....
Επέστρεψες κι έγραψες, πάλι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Το έχω καταλάβει πως έχεις αδυναμία στη ζουζού :(:(:(

Εμένα με έχετε γραμμένη:(:(:(

Μπουάααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

παραπονιαραααααααα!!!!

εαν σε ειχαμε γραμμενη δεν θα σου λεγαμε που ειμαστε χαμενο!!!

εσυ ομως μας ειχες γραμμενες τοση ωρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Επέστρεψες κι έγραψες, πάλι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααα ειναι να μην κλειδωσω ναντι μου...8α το δειτε το γεγονος της λιποθυμιες της απο κοντα αφου εννοειται οτι ολες 8α ειστε καλεσμενεσ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

παραπονιαραααααααα!!!!

εαν σε ειχαμε γραμμενη δεν θα σου λεγαμε που ειμαστε χαμενο!!!

εσυ ομως μας ειχες γραμμενες τοση ωρα!!!

Όχι, αγάπη μου, δεν σας είχα γραμμένες, σας απαντούσα με μακακίες!!....έτσι δεν είπατε?

Μπουάαααααααααααααα!!!!!!!!!:(:(:(:(:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΑΛΛΑ ΕΓΩ την εχω ετοιμη την εκδικηση μου... θεματικη βαφτιση με θεμα οι αγωνες των μεξακιανων της Οτσακαχα και η αδικη συλληψη του αγωνιστη κουφοντινα.. προσκλητηρια μεσα σε βομβακια μολωτοφακια και για γλυκο καλασνικοφακια....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σταματα βρε τρελλη!!!!

Έκλεισα ραντεβού στον γιατρό για να δει τις εξετάσεις και είχε για 27 του μήνα!!...Τότε θα είμαι 17η μέρα!....Εγώ δεν μπορώ να σταματήσω τις επαφές μου εκείνες τις μέρες για να με δει ο γιατρός. Αν θέλει ας με δει έτσι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπορει να σε δει γι αλλο λογο!!:wink:

επισης οι πρωτεσ λεξεις που θα πει το παιδι θα ειναι "το παθος για τη λευτερια ανωτερο απο ολα τα κελια" και "μεταναστες αδερφια μας"

αειντε να την δω μετα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: να εχεις υπογλωσσια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααα ειναι να μην κλειδωσω ναντι μου...8α το δειτε το γεγονος της λιποθυμιες της απο κοντα αφου εννοειται οτι ολες 8α ειστε καλεσμενεσ
Να μας ενημερώσεις κι εμάς για το θέμα της βάφτισης, μην είμαστε άσχετες,ε?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Όχι, αγάπη μου, δεν σας είχα γραμμένες, σας απαντούσα με μακακίες!!....έτσι δεν είπατε?

Μπουάαααααααααααααα!!!!!!!!!:(:(:(:(:lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις τετοιο πραγμα??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμεις μια ερωτηση καναμε για σενα και αυτο μας απαντησε ετσι!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπορει να σε δει γι αλλο λογο!!:wink:
Δεν προλαβαίνει να με δει για άλλο λόγο, βρεεεεε....εγώ εκείνες τις μέρες θα εξαφανιστώ, όπως τα γατιά!...Αν με χάσετε να ξέρετε ότι βγάζω τα μάτια μου!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Δεν προλαβαίνει να με δει για άλλο λόγο, βρεεεεε....εγώ εκείνες τις μέρες θα εξαφανιστώ, όπως τα γατιά!...Αν με χάσετε να ξέρετε ότι βγάζω τα μάτια μου!!!!!!!

να τα βγαλεις μαναρα μου! κανε ντου κανε βουρ κανε οτι γουσταρεις τελος παντων! ΟΛΕ!

dZJip3.png

Και επιτελους καταφερα να συνδεθω!!!!!κοριτσιαααααααααα ουουουουου!!!

Μαρη Μαρααααααααα με το καλο κοπελα το μωρακι σου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...