Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναντι....δεν εχω ιδεα μανα μου..(όπως πάντα)
Θα σου απαντήσω εγώ, εσύ όμως μένεις μεταξεταστέα!!!

Μα για να μου σπάσει τα νεύρα, βέβαια!!!...Για να μου δώσει ελπίδες και μετά να μου τις πάρει πίσω!!...Αμ, δεν σφάξανε!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού σας απάντησα για τα καλά στο facebook, επανέρχομαι με ένα φλέγον ζήτημα...

Γιατί χθες το βράδυ (25η μέρα, και μετά από sex!) είδα μια σταγόνα καφέ, σήμερα λίγες καφέ και λίγες κόκκινες και λίγο πόνο?....Για να σας δω...ξέρετε να μου πείτε ή θα σας μηδενίσω την κόλλα????

Θες να σου ξαναπω τα δικα μου????Κανε υπομονη και ξεκουρασου...ποτε περιμενεις κανονικα μαρη???

Παρεπιπτοντως....και που εισαι εδω τοση ωρα μηπως τι καταλαβαμε????Αφου δε μας μιλας!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Α, ώστε έτσι,ε?????......φεύγω λοιπόν, να δω τι θα καταλάβεις!!

Σιγά μαρή κουκουβάγια!!!!!...Μόνο του δικού σου του αγοριού είναι μεγάλα τα προσόντα????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι και της Λιας εχει!!!

που να ξερω μαρηηηηηη λες και εβγαλα το μετρο να το μετρησω απλα εκεινη την ωρα και οι 2 γιατροι ειπανε οτι εχουμε μεγαλα προσοντα εγω τι να κανω!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αστην να νομιζει οτι θελει εσυ μην εκνευριζεσαι!!!

εμενα παντως δεν εχω παραπονο εχει περασει σε αλλη φαση φτασαμε στον αθλητισμο!!!βεβαια βεβαια οτι πρεπει να σχοληθει με καποιο αθλημα!!

και φυσικα εχουμε θεμα και με το ζωδιο γιατι ναβγει ψαρακι και ο κριαρακι!!!

θελεις κι αλλα????

μηδενισε με δεν ξερω!!!:tongue:

Κι εσυ κρατα το λιγο μεχρι τελη Μαρτιου!!!!Αμαν πια,λιγο υπομονη δεν εχεις!!!!Καντης το χατηρι της γυναικας!!!Και για τι αθλημα μιλαμε????Σχετικο με τα προσοντα του?????:lol::lol::lol::lol: Πρεπει να μεγαλωσει λιγο για αυτο!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

ναντι....δεν εχω ιδεα μανα μου..(όπως πάντα)

Δόξα τω Θεό, από πεθερά κι από κουνιάδα έχω πιάσει το λότο!!!...Αλλά καταλαβαίνω και τις παθούσες...!!

Μάνα κουκουβάγιαααα, δεν στέλνεις την πεθερά για βρούβες, λέω εγώ?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Θες να σου ξαναπω τα δικα μου????Κανε υπομονη και ξεκουρασου...ποτε περιμενεις κανονικα μαρη???

Παρεπιπτοντως....και που εισαι εδω τοση ωρα μηπως τι καταλαβαμε????Αφου δε μας μιλας!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΖΟΥΖΟΥ-ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ

1 0

Θα σου απαντήσω εγώ, εσύ όμως μένεις μεταξεταστέα!!!

Μα για να μου σπάσει τα νεύρα, βέβαια!!!...Για να μου δώσει ελπίδες και μετά να μου τις πάρει πίσω!!...Αμ, δεν σφάξανε!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειδες μεχρι και η ακατανομαστη σε δουλευει!!!

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κι εγω το παλευω με τον αντρα το θεμα....απο 1 ετους δεν τα παιρνουν σε βρεφονηπιακους????Γιατι να την κουραζω τη γυναικα????Βασικα δε θελω να πεσει στα χερια της "αλλης" το παιδι....:lol::lol::lol:

zoyzoyka... και απο 5 μνηνων τα παιρνουν σε πληροφορω...η εργαζομενη μανα δεν εχει αναγκη καμια τρελογρια πλεον! ΟΛΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ!

dZJip3.png

Καλέ σου είπα, από Τετάρτη περίμενα, ήρθε νωρίτερα!...Το sex φταίει, I am sure about that!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι και της Λιας εχει!!!

που να ξερω μαρηηηηηη λες και εβγαλα το μετρο να το μετρησω απλα εκεινη την ωρα και οι 2 γιατροι ειπανε οτι εχουμε μεγαλα προσοντα εγω τι να κανω!!!:lol:

Και καλά τώραααα......εσύ δεν είπες τίποτα, οι γιατροί το είπαν!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Δόξα τω Θεό, από πεθερά κι από κουνιάδα έχω πιάσει το λότο!!!...Αλλά καταλαβαίνω και τις παθούσες...!!

Μάνα κουκουβάγιαααα, δεν στέλνεις την πεθερά για βρούβες, λέω εγώ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπααααα ουτε οι βρουβες δεν θα την αντεξουν!!

τυχερουλαααααα

Κι εσυ κρατα το λιγο μεχρι τελη Μαρτιου!!!!Αμαν πια,λιγο υπομονη δεν εχεις!!!!Καντης το χατηρι της γυναικας!!!Και για τι αθλημα μιλαμε????Σχετικο με τα προσοντα του?????:lol::lol::lol::lol: Πρεπει να μεγαλωσει λιγο για αυτο!!!!:lol::lol::lol:

ναι δεν το ηξερα να το προγραμματισω κιολας γιατι ετσι θελει εκεινη!!

ααααααα δεν μας ειπε!!!

αντε μαρηηηηηηηη αργουμε ακομη για τετοιες επιδοσεις!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΖΟΥΖΟΥ-ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ

1 0

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειδες μεχρι και η ακατανομαστη σε δουλευει!!!

Το έχω καταλάβει πως έχεις αδυναμία στη ζουζού :(:(:(

Εμένα με έχετε γραμμένη:(:(:(

Μπουάααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ σου είπα, από Τετάρτη περίμενα, ήρθε νωρίτερα!...Το sex φταίει, I am sure about that!!

Και καλά τώραααα......εσύ δεν είπες τίποτα, οι γιατροί το είπαν!:lol::lol::lol:

μαρηηηηη θα βαλω τον γιατρο να το βγαλει φωτο και να το υπογραψει κιολας και μετα θα στο φερω σε κορνιζα!!!:lol:

μισοπαω για πιπι μην φυγετε εντατσει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εμενα παλι δεν θελει να εχει σχεσεις το παιδι με ξενα παιδακια (θυμιζω πως μενουμε κυψελη) και της λεω...αφου κυψελη μενουμε εχουμε πολλους μεταναστεσ τι να κανουμε τωρα το παιδακι θα εχιε συμαθητες απο παντου..και μια χαρα κιολας θα μαθει τι σημαινει διαφορετικοτητα κλπ κλπ

αααα μου λεει το δικοοο μου το εγγονιιιιι με τα ξενααααααααα ε κοριτσια δνε αντεξα και της ειπα οκ..πουλα τα χωραφια στη ναξο και παρε μου μεζονετα στη βουλιαγμενη να κανει παρεα το παιδι με τα παιδια της νονης δουνια... με εσκασε!

dZJip3.png

ΑΛΛΑ ΕΓΩ την εχω ετοιμη την εκδικηση μου... θεματικη βαφτιση με θεμα οι αγωνες των μεξακιανων της Οτσακαχα και η αδικη συλληψη του αγωνιστη κουφοντινα.. προσκλητηρια μεσα σε βομβακια μολωτοφακια και για γλυκο καλασνικοφακια....

dZJip3.png

ΖΟΥΖΟΥ-ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ

1 0

Έκλεισα ραντεβού στον γιατρό για να δει τις εξετάσεις και είχε για 27 του μήνα!!...Τότε θα είμαι 17η μέρα!....Εγώ δεν μπορώ να σταματήσω τις επαφές μου εκείνες τις μέρες για να με δει ο γιατρός. Αν θέλει ας με δει έτσι...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...