Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι το εχουνε αυτο και ο δικος μου μην νομιζεις λιγο πριν τη β-επιπεδου μου το ειπε!!

οσο για το χαμογελο καθε φορα το εχει και ο δικος μου τα θεωρουν και δικα τους παιδια ειναι το μονο σιγουρο!!!:lol:

Τι λετε τωρα....εμενα καμαρωνει και μονο που βλεπει ωοθηλακια!!!!!που να δει και παιδι!!!!Θα μου μεινει στα χερια!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δευτερο το δευτερο!!!!!!Ολα τα αλλα δεν εχουν αποτελεσμα...μπαινακης βγαινακης....τουλαχιστον στη δικη μου πεθερα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραια να την βαλουμε να κανειπαρεα με την δικια μου!!!

Τι κανετε Ελακι?????πως ειναι το νινακι σου???

Τσα!!!!...ήρθα γιατί ξέρω πως με ψάχνατε....

Τι κάνετε????

Μάρα μου, τι κάνεις???....Καλή χρονιά και με το καλό κοριτσούδι μου!!!

Ζουζού?...Που είσαι εσύ ρε ψυχή?...Χαθήκαμε τελευταία...:lol::lol::lol::lol:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ βρηκες τον δρομο???

τι μας λες????

εεε οχι και σε ψαχναμε τυπικα το λεγαμε!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ετσι γινεται σχεδον παντα....(να μη το γενικευσωμεν βεβαιαως βεβαιως!!!Υπαρχουν και εξαιρεσεις!!!)

Σχεδον παντα λοιπον....ξυπναει...αυτος...ο ΑΛΛΟΣ τους εαυτος!!!!!!!!!!:lol:

Η δικια μου ειναι οντως η εξαιρεση.....εχω ειμαι κουνιαδοπληκτη....:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Η δικια μου ειναι οντως η εξαιρεση.....εχω ειμαι κουνιαδοπληκτη....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ε ζουζου μου τι να κανουμε.....κανεις δεν ειναι τελειος!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ασε και τον αδεφρο μου 70% κοριτσακι τον ειχαν πει και τελικα οταν ανοιξε τα ποδαρακια του (καθοταν σταυροποδι) ειδαν....οτι ειδαν τελοσπαντων!!!!!Καλου κακου παρε ουδετερα χρωματα,εχω ακουσει τρελη ιστορια!!!!

οχι οχι εμεις τα ειδαμε ολα αφου παγωσαμε και την οθονη!!!!

εχουμε μεγαλα προσοντα μας ειπανε!!:lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αχ Μαρα μου....τζαμπα θα πας φυλακη....ειναι εφταψυχες παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχεις δικιο!!!!αυτες και οι γατες!!!

Τι λετε τωρα....εμενα καμαρωνει και μονο που βλεπει ωοθηλακια!!!!!που να δει και παιδι!!!!Θα μου μεινει στα χερια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο ειναι το χειροτερο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ετσι γινεται σχεδον παντα....(να μη το γενικευσωμεν βεβαιαως βεβαιως!!!Υπαρχουν και εξαιρεσεις!!!)

Σχεδον παντα λοιπον....ξυπναει...αυτος...ο ΑΛΛΟΣ τους εαυτος!!!!!!!!!!:lol:

μα να θελει σωνει και ντε να μεγαλωσει το παιδι αυτη οταν εγω θα δουλευω και να μην το παμε βρεφονηπιακο?? δλδ το δικο μου το παιδι ποτε θα κοινωνικοποιηθει?? στα 15 του??

μωρε την βλεπω εγω την δουλεια....ο καιρος γαρ εγγυς να γινουμε μπιλιες

dZJip3.png

Αφού σας απάντησα για τα καλά στο facebook, επανέρχομαι με ένα φλέγον ζήτημα...

Γιατί χθες το βράδυ (25η μέρα, και μετά από sex!) είδα μια σταγόνα καφέ, σήμερα λίγες καφέ και λίγες κόκκινες και λίγο πόνο?....Για να σας δω...ξέρετε να μου πείτε ή θα σας μηδενίσω την κόλλα????

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μαρα μου αστους να λενε!Εσυ θα κανεις αυτο που νομιζεις καλυτερο για το παιδι σου και λογος δε τους πεφτει!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Αθηνουλα μου καλα ειμαστε ολοι δοξα το θεο!!!Σ έυχαριστω πολυ!Εσυ πως εισαι;βαστας ετσι;;; ;)

Καλα ειμαστε και εμεις θα παμε σε μι εβδομαδα να μας δει

η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει ομως ψυχολογικα και οχι σωματικα!!!!

εχει μεινει λιγο ακομη θα κανω υπομονη!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ωραια να την βαλουμε να κανειπαρεα με την δικια μου!!!

Τι κανετε Ελακι?????πως ειναι το νινακι σου???

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ βρηκες τον δρομο???

τι μας λες????

εεε οχι και σε ψαχναμε τυπικα το λεγαμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Α, ώστε έτσι,ε?????......φεύγω λοιπόν, να δω τι θα καταλάβεις!!
οχι οχι εμεις τα ειδαμε ολα αφου παγωσαμε και την οθονη!!!!

εχουμε μεγαλα προσοντα μας ειπανε!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σιγά μαρή κουκουβάγια!!!!!...Μόνο του δικού σου του αγοριού είναι μεγάλα τα προσόντα????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

μα να θελει σωνει και ντε να μεγαλωσει το παιδι αυτη οταν εγω θα δουλευω και να μην το παμε βρεφονηπιακο?? δλδ το δικο μου το παιδι ποτε θα κοινωνικοποιηθει?? στα 15 του??

Κι εγω το παλευω με τον αντρα το θεμα....απο 1 ετους δεν τα παιρνουν σε βρεφονηπιακους????Γιατι να την κουραζω τη γυναικα????Βασικα δε θελω να πεσει στα χερια της "αλλης" το παιδι....:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Αστην να νομιζει οτι θελει εσυ μην εκνευριζεσαι!!!

εμενα παντως δεν εχω παραπονο εχει περασει σε αλλη φαση φτασαμε στον αθλητισμο!!!βεβαια βεβαια οτι πρεπει να σχοληθει με καποιο αθλημα!!

και φυσικα εχουμε θεμα και με το ζωδιο γιατι ναβγει ψαρακι και ο κριαρακι!!!

θελεις κι αλλα????

Αφού σας απάντησα για τα καλά στο facebook, επανέρχομαι με ένα φλέγον ζήτημα...

Γιατί χθες το βράδυ (25η μέρα, και μετά από sex!) είδα μια σταγόνα καφέ, σήμερα λίγες καφέ και λίγες κόκκινες και λίγο πόνο?....Για να σας δω...ξέρετε να μου πείτε ή θα σας μηδενίσω την κόλλα????

μηδενισε με δεν ξερω!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...