Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και κωλοτούμπες γυμνή στα χιόνια θα κάνω εαν χρειαστεί!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω απολυτα!!!!!!

Βαζω μπρος το φαι τουλαχιστον οταν ερθει ο αντρας να εχω κανει κατι....:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε βρε γεια σου Μαρουλιτα!!!

σε τρεχουνε στη δουλεια???:mad:

oxi βρε αθηνουλι...στην δουλεια ειμαι πλεον διακομητικη.. δεν με ενοχλει ουδεις.. απλα αυτο το παιδι μου με εχει προβληματισει...ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ Μ!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΠΤ!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και κωλοτούμπες γυμνή στα χιόνια θα κάνω εαν χρειαστεί!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω απολυτα!!!!!!

Βαζω μπρος το φαι τουλαχιστον οταν ερθει ο αντρας να εχω κανει κατι....:tongue::tongue::tongue:

καλε θα κρυωσετε!!!!

αφηστε τις τουμπες κατα μερος!!!

Τι θα φτιαξεις???:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλε θα κρυωσετε!!!!

αφηστε τις τουμπες κατα μερος!!!

Τι θα φτιαξεις???:rolleyes:

Φασολια στο φουρνο...προσεξε,δε λεω γιγαντες....γιατι ξεχασα να παρω και θα βαλω τα μικρα φασολια....και καλη μου τυχη!!!!!

Μαρη μαρα,το εχεις τρελανει το παιδι!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

oxi βρε αθηνουλι...στην δουλεια ειμαι πλεον διακομητικη.. δεν με ενοχλει ουδεις.. απλα αυτο το παιδι μου με εχει προβληματισει...ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ Μ!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΠΤ!!!!

ειναι νωρις ακομη τον αλλο μηνα θα το καταλαβεις!!!

βεβαια απο οσο μου εχουνε πει το εχουμε καταλαβει νωριτερα αλλα νομιζουμε οτι ειναι τα εντερακια μας!!:lol:

παντως εγω το καταλαβα καλα μετα την 20η εβδομαδα οποτε μην αγχωνεσαι καθολου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

επειδή είμαι πολύ large σήμερα και κουραστηκα με τις υποσχέσεις που έδωσα πάω να ξαπλώσω λίγο πριν έρθει ο άντρας και με πάρει χαμπάρι πάλι.

ιιιι εδω εισαι? σορυ δεν σε ειδα πριν..νενακι ολα καλα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ειναι νωρις ακομη τον αλλο μηνα θα το καταλαβεις!!!

βεβαια απο οσο μου εχουνε πει το εχουμε καταλαβει νωριτερα αλλα νομιζουμε οτι ειναι τα εντερακια μας!!:lol:

παντως εγω το καταλαβα καλα μετα την 20η εβδομαδα οποτε μην αγχωνεσαι καθολου!!!

αθηνα το μονο παρηγορο ειναι πως οι εξετασεισ μ ειναι τζετ και οποτε παω στον δοχτορ ακουω καρσδια να χτυπαει τρελα και δυνατα...ειδαλως..καλα κρασια! ουτε που θα ειχα παρει χαμπαρι οτι κυοφορω

μαρι οζυζου εγω το τρελαινω η αυτο που ουτε φυλο εχει διεξει ουτε τπτ...??? ΑΠΑΞΙΕΙ!!!! ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΩΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

dZJip3.png

επειδή είμαι πολύ large σήμερα και κουραστηκα με τις υποσχέσεις που έδωσα πάω να ξαπλώσω λίγο πριν έρθει ο άντρας και με πάρει χαμπάρι πάλι.

:lol::lol::lol::lol::lol: καλη ξεκουραση!!

γεια σ ζουνιτσα μ! εδώ ειμαι...μια παο τα ιδια..δλδ..με νευρα...μχοαχαχοουαουχαουχουαουχοαυ

χαχχαχαχαχαχαχαχαχα ετοιμασου ερχονται κι αλλες τρελλες ορμονες!!!:lol::lol:

Φασολια στο φουρνο...προσεξε,δε λεω γιγαντες....γιατι ξεχασα να παρω και θα βαλω τα μικρα φασολια....και καλη μου τυχη!!!!!

Μαρη μαρα,το εχεις τρελανει το παιδι!!!!

Καλη τυχη δεν νομιζω ομως να υπαρχει προβλημα καλο θα πρεπει να βγει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνα το μονο παρηγορο ειναι πως οι εξετασεισ μ ειναι τζετ και οποτε παω στον δοχτορ ακουω καρσδια να χτυπαει τρελα και δυνατα...ειδαλως..καλα κρασια! ουτε που θα ειχα παρει χαμπαρι οτι κυοφορω

μαρι οζυζου εγω το τρελαινω η αυτο που ουτε φυλο εχει διεξει ουτε τπτ...??? ΑΠΑΞΙΕΙ!!!! ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΩΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

μια απο τα ιδια μου εκανε και εμενα

μην ανησυχεις στην β-επιπεδου θα τα μαθεις ολα!!!

παντως ο γιατρος σου μια υποψια θα την εχει ρωτα τον και δεν θα χασεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κουιζ.

οταν η πεθερα σασ κανει σχεδια για το παιδι σας τα οποια ειναι θεοκουλα και δεν ειστε συμ,φωνες τι κανετε?

1. την ξεχεζετε

2. την γραφετε και πατε για αποτριχωση μπικινι

3. της λετε πολυ απλα... οκ..εννοεις καποιο αλλο παιδι και οχι το δικο ΜΟΥ

dZJip3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...