Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Και συνεχιζω...τζαμπα χαλασα τη μερα μου σημερα με το τεστ....αφου ετσι κι αλλιως θα τη χαλασω και αυριο.Ποιος ο λογος????:confused::confused:

δεν πειραζει απλα δεν θα ξανακανεις!!!!

και αυριο να μην χαλαστεις εσυ απλα να σκεφτεσαι οτι τον αλλο μηνα θα κανετε την προσπαθεια σας!!!

συμφωνει και ο μπεμπης μου τωρα κουνηθηκε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχχχχ ακόμη στην προσπάθεια ειμαι Ρενε μου! Αλλά η Κάτια μου ειχε πει ότι μαζί θα μείνουμε, οπότε, οπου να ναι ελπιζω να εχω κι εγω ευχαριστα!!! :lol:

Περαστικα σας κοριτσακι μου, ιωσουλα ειναι?

Κοίτα, μη χαθεις τωρα που μας βρηκες! Αλήθεια απο τη Λιβ εχεις κανενα νεο?

Μην ανησυχείς, θα έρθει....μην ξεχνάς κι εγώ 15 μήνες πάλευα και τώρα έχω το αγγελούδι μου αγκαλιά ;)

Ναι ιωσούλα αλλά είναι η 2η και δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα τόσο μικρό μωρό. Τέλος πάντων ελπίζω να περάσει χωρίς πολλά φάρμακα και να μηνξαναρρωστήσει μέχρι να χρονίσει τουλάχιστον :mad:

Την liv την είδα Σεπτέμβρη, είχε έρθει από εδώ και μιλάμε πού και πού. Καλά είναι και αυτή, με το μωρουλίνη της.

Θα τα ξαναπούμε, τώρα δε χανόμαστε.

IxBZp3.png

αθηνούλα μου καλή χρονιά και σε σένα κοριτσάκι μου με το καλό και με ένα η μάλλον καθόλου πόνο!

ερμινάκι μου εδώ είμαι μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα αλλά συνήθως μπαίνω αργά το βράδυ και δεν είναι καμία μέσα , οπότε διαβάζω νέα σας και μετά βγαινω. σήμερα μπήκα για να ευχηθώ στην κάτια μας! κοριτσάκια έχω προαίσθημα ότι σύντομα θα έχουμε πολλές εγκυούλες , κατά τα άλλα ....εγώ ξεκινάω πάλι από αυριο παρακολούθηση ωορρηξίας και θα δείξει! σκέφτομαι να της πω να κάνω και μια σαλπιγγογραφία. ερμινάκι σκέφτεσαι για σπερματέγχυση?

αγαπες ερχετε η γειτοτισα με τα μωρα...τα νευραααααααααααα μου...ολο ζημιες μου κανουν και δεν λεει τιποτα και εγω ντρεπομαι να τα μαλωσω...αχ θα τσιριξω...

θα τα πουμε μετα...

φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

κουραγιο Ερμινακι μου αλλα καποια στιγμη πρεπει να της πεις κατι με διακριτικο τροπο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και συνεχιζω...τζαμπα χαλασα τη μερα μου σημερα με το τεστ....αφου ετσι κι αλλιως θα τη χαλασω και αυριο.Ποιος ο λογος????:confused::confused:

ζουζού μου μη το λες η ελίνα μας είχε κάνει τεστάκιαααα ήταν αρνητικά και η χοριακή έδειξε!

Διαφημίσεις

δεν πειραζει απλα δεν θα ξανακανεις!!!!

και αυριο να μην χαλαστεις εσυ απλα να σκεφτεσαι οτι τον αλλο μηνα θα κανετε την προσπαθεια σας!!!

συμφωνει και ο μπεμπης μου τωρα κουνηθηκε!!!

για ρώτα τον μπεμπη-μάντη εγώ κανένα καλό νεό θα εχω σύντομα ή θα πάρω τα όρη και βουνά?

αθηνούλα μου καλή χρονιά και σε σένα κοριτσάκι μου με το καλό και με ένα η μάλλον καθόλου πόνο!

ερμινάκι μου εδώ είμαι μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα αλλά συνήθως μπαίνω αργά το βράδυ και δεν είναι καμία μέσα , οπότε διαβάζω νέα σας και μετά βγαινω. σήμερα μπήκα για να ευχηθώ στην κάτια μας! κοριτσάκια έχω προαίσθημα ότι σύντομα θα έχουμε πολλές εγκυούλες , κατά τα άλλα ....εγώ ξεκινάω πάλι από αυριο παρακολούθηση ωορρηξίας και θα δείξει! σκέφτομαι να της πω να κάνω και μια σαλπιγγογραφία. ερμινάκι σκέφτεσαι για σπερματέγχυση?

Ευχαριστω κοριτσακι μου και εσυ με το καλο!!!

καλη αρχη λοιπον με την παρακολουθηση ευχομαι συντομα να εχεις ενα ++++++++++++ τεραστιο!!!!

αμα αυτο θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα να της το πεις!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μην ανησυχείς, θα έρθει....μην ξεχνάς κι εγώ 15 μήνες πάλευα και τώρα έχω το αγγελούδι μου αγκαλιά ;)

Ναι ιωσούλα αλλά είναι η 2η και δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα τόσο μικρό μωρό. Τέλος πάντων ελπίζω να περάσει χωρίς πολλά φάρμακα και να μηνξαναρρωστήσει μέχρι να χρονίσει τουλάχιστον :mad:

Την liv την είδα Σεπτέμβρη, είχε έρθει από εδώ και μιλάμε πού και πού. Καλά είναι και αυτή, με το μωρουλίνη της.

Θα τα ξαναπούμε, τώρα δε χανόμαστε.

ρενε μου τι κάνεις καλή χρονιά κοριτσάκι μου. πως είναι το μπεμπάκι σου?

η λιβ τι κάνει?

για ρώτα τον μπεμπη-μάντη εγώ κανένα καλό νεό θα εχω σύντομα ή θα πάρω τα όρη και βουνά?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπεμπης μαντης καλοοοο!!!

οση ωρα σου εγραφα κουνιοτανε!!!:lol:

οποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εσυ τι λες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ζουζού μου μη το λες η ελίνα μας είχε κάνει τεστάκιαααα ήταν αρνητικά και η χοριακή έδειξε!

Μακαρι νενουκα αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες....το θεμα ειναι οτι μου ηρθε περιοδος με 2 μερες καθυστερηση αλλα κρατησε παρα πολυ λιγο,ουσιαστικα μια μερα αιμα ειχα και την τριτη μερα ειχα καθαρισει και απο τα καφε.Που παντα μου κρατουσε βδομαδα.Εκανα λοιπον τεστ μηπως και....και ο γιατρος μου ειπε καλου κακου να κανω και μια χοριακη....αλλα θα ηταν πολυ τρελο....τι να πω...ποτε δεν ξερουμε αλλα δεν εχω ελπιδες για αυτη τη φορα....βουρ για σπερματεγχυση λοιπον!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Μακαρι νενουκα αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες....το θεμα ειναι οτι μου ηρθε περιοδος με 2 μερες καθυστερηση αλλα κρατησε παρα πολυ λιγο,ουσιαστικα μια μερα αιμα ειχα και την τριτη μερα ειχα καθαρισει και απο τα καφε.Που παντα μου κρατουσε βδομαδα.Εκανα λοιπον τεστ μηπως και....και ο γιατρος μου ειπε καλου κακου να κανω και μια χοριακη....αλλα θα ηταν πολυ τρελο....τι να πω...ποτε δεν ξερουμε αλλα δεν εχω ελπιδες για αυτη τη φορα....βουρ για σπερματεγχυση λοιπον!!!!

βουουουουουουουουρ για οτι χρειαστει για να ερθει το νινι!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπεμπης μαντης καλοοοο!!!

οση ωρα σου εγραφα κουνιοτανε!!!:lol:

οποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εσυ τι λες???

λοιπόν .....εαν βγει αληθινός ο κύριος και μείνω σύντομα να του πεις ότι θα τον κεράσω ότι θέλει από τα jumbo!...ε και την μαμά ενα ολόκληρο καφέ :D:D

και κωλοτούμπες γυμνή στα χιόνια θα κάνω εαν χρειαστεί!

λοιπόν .....εαν βγει αληθινός ο κύριος και μείνω σύντομα να του πεις ότι θα τον κεράσω ότι θέλει από τα jumbo!...ε και την μαμά ενα ολόκληρο καφέ :D:D

:shock::shock::shock::shock::shock: καλα μιλαμε με εχεις σοκαρει ολοκληρο καφε?????

Μπιφτεκακι ελα ελα να δεις η Νενουκα θα κερασει????:lol::lol:

Ας βγει αληθινος και δεν θελουμε κερασμα αλλα ενα νινακι για να παιζουμε μαζι!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...