Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μπραβο το αγορι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε αθηνουλα δεν φτανει που την μια που δεν μου αρεσε την εκανε οπως ηθελε δεν ηρθε κιολας...μωρε αν δεν ερθει μεχρι τις 9 , θα ξεσπασω πανω της!!!!!:mad:τοσα λεφτα δινεις και μετα...τελος παντων...

ρε κοριτσια πολυ μεγαλη ζημια μου εκαναν τα κλομιφεν αυτο το μηνα ακομα ποναω, σχεδον τελειωσε το αιμα και ομως ποναω σαν να κανω ωορρηξια εντονα, τι να πω?λετε κανενα απο τα 7 ωοθηλακια να εγινε κυστη?

Εμενα Ερμινακι μου δεν μου εκαναν τιποτα γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα!!!

Να ξεσπασεις κοριτσακι μου οτι θελουν θα κανουν με τα δικα σου χρηματα??

Α εγω θα χορευω ποντιακα,τωρα που τα εμαθα!!!!

Η nadiomor χτυπιεται και ορυεται στο fb ακομα!!!!

Μαρηηηηηη εδω ειμαστε!!!!!

Μονο ποντιακα εμαθες???

τα γρεβενιωτικα εινα ευκολοτερα!!

Πηγαινε και φωναξε την για να μην την βαρεσω την χαζουλα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο το αγορι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε αθηνουλα δεν φτανει που την μια που δεν μου αρεσε την εκανε οπως ηθελε δεν ηρθε κιολας...μωρε αν δεν ερθει μεχρι τις 9 , θα ξεσπασω πανω της!!!!!:mad:τοσα λεφτα δινεις και μετα...τελος παντων...

ρε κοριτσια πολυ μεγαλη ζημια μου εκαναν τα κλομιφεν αυτο το μηνα ακομα ποναω, σχεδον τελειωσε το αιμα και ομως ποναω σαν να κανω ωορρηξια εντονα, τι να πω?λετε κανενα απο τα 7 ωοθηλακια να εγινε κυστη?

Τι να σου πω,εγω δεν ειχα τετοιες ενοχλησεις καμια απο τις 2 φορες....Αυτη τη φορα μαλιστα ουτε καν πονους περιοδου δεν ειχα....ειχα ομως μονο 3 ωοθηλακια.Το μονο προβλημα ηταν το τελευταιο με τη λειψη περιοδο....Δε ρωτας καλυτερα το γιατρο σου????

377052ur1qj2v0dg.jpg

Α εγω θα χορευω ποντιακα,τωρα που τα εμαθα!!!!

Η nadiomor χτυπιεται και ορυεται στο fb ακομα!!!!

Μαρηηηηηη εδω ειμαστε!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα , μαζι θα χορευουμε , αλλα ειναι λιγο χοροπηδιχτα δεν θα κανει....:tongue:

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

α εδω ειναι ο γιατρος σου?στο νοσοκομειο?

εγω θεσ/νικη αλλα που ακομα δεν ξερω, εννοω σε ποιο νοσοκομειο ειναι σε 2 ο γιατρος μου, πω πω οσο σκεφτομαο οτι πλησιαζειο καιρος ψιλοαγχωνομαι, φοβαμαι οτι με τοσο αγχος εκεινη την στιγμη δεν θα μπορεσω να γονιμοποιηθω...αθηνουλα μπορω να ζητησω μεθη εκεινη την στιγμη για να μην καταλαβαινω?εσενα σου εκαναν μεθη?

Θα σου στειλω ενα μπουκαλι κρασι για μεθη!!!!

Εγω για να πω την αληθεια αγχωνομαι για τον αντρα μου γιατι ξερω οτι αγχωνεται που θα δωσει σπερμα.....κατα τα αλλα ανυπομονω!!!!Πραγματικα χαιρομαι πολυ που θα την κανουμε τελικα γιατι πιστευω οτι θα τα καταφερουμε αυτη τη φορα!!!Αυτο να σκεφτεσαι εκεινη τη στιγμη ερμινα.Να σκεφτεσαι το νινι που θα κρατας στην αγκαλια σου σε 9 μηνες!Καλυτερη μεθη δεν υπαρχει!!!:rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

α εδω ειναι ο γιατρος σου?στο νοσοκομειο?

εγω θεσ/νικη αλλα που ακομα δεν ξερω, εννοω σε ποιο νοσοκομειο ειναι σε 2 ο γιατρος μου, πω πω οσο σκεφτομαο οτι πλησιαζειο καιρος ψιλοαγχωνομαι, φοβαμαι οτι με τοσο αγχος εκεινη την στιγμη δεν θα μπορεσω να γονιμοποιηθω...αθηνουλα μπορω να ζητησω μεθη εκεινη την στιγμη για να μην καταλαβαινω?εσενα σου εκαναν μεθη?

εεεεεε οχι βρε Ερμινακι μου δεν ειναι κατι ουτε που το καταλαβαινεις καθεσαι οπως στο ΠΑΠ και απλα με ενα πραγματακι πολυ πολυ μικρο και λεπτο κανουν την εμφυτευση!!!

Χαλαρωσε γιατι ετσι δεν βοηθας!!!!

πιστεψε με δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

γεια και από εμενα τι ωραία νεά είναι αυτά ρε κοριτσια?

Νενουκαααααααα ουουουουυοουυου καλη χρονια τι κανεις?????

φοβερα νεα ξεκινησε η νεα φουρνια εγκυων!!!:lol::lol::lol:

σειρα σας τωρα με ακουτε??

Ο γιατρος μου ειπε οτι τα δινουμε σε μικροβιολογο....φανταζομαι οτι θα συνεργαζεται με καποιον εκει γιατι αν τα δωσουμε εδω θα μας ψοφησουν στο δρομο μεχρι να τα παμε Κοζανη....

Μαλλον κατι τετοιο γιατι αλλιως θα ψοφισουν στο δρομο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

του ειχα πει του γιατρου μου και μου ειπε θα περασει , αρα ειναι απο τα χαπια απλα φοβαμαι τωρα που θα παμε να δει αν ηρεμησε η ωοθηκη μου μην μου πει οτι εκανα καμια κυστη παλι...

εντομεταξυ τοσα που θελω να τον ρωτησω πρεπει να γραψω σε ενα χαρτι γιατι θα τα ξεχασω...τουλαχιστον 2 σελιδες ερωτησεις...χαχαχα

Παντως συμφωνησε και η Nadimor (η οποια αγνοειται αυτη τη στιγμη) οτι τελικα ειναι χαζομαρα τα τεστ.Αφου ετσι κι αλλιως θα κανουμε χοριακη και θα εχουμε συγουρο αποτελεσμα.Ποιος ο λογος να κανουμε τεστ????Και το γιατρο που του ειπα οτι εκανα τεστ μου ειπε να μη βασιζομαι σε αυτο.Το δηλωσα και στον αντρα μου.ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

του ειχα πει του γιατρου μου και μου ειπε θα περασει , αρα ειναι απο τα χαπια απλα φοβαμαι τωρα που θα παμε να δει αν ηρεμησε η ωοθηκη μου μην μου πει οτι εκανα καμια κυστη παλι...

εντομεταξυ τοσα που θελω να τον ρωτησω πρεπει να γραψω σε ενα χαρτι γιατι θα τα ξεχασω...τουλαχιστον 2 σελιδες ερωτησεις...χαχαχα

Προτεινω να του τις στειλεις με αλληλογραφια και να σου εχει ετοιμες τις απαντησεις οταν πας!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

αγαπες ερχετε η γειτοτισα με τα μωρα...τα νευραααααααααααα μου...ολο ζημιες μου κανουν και δεν λεει τιποτα και εγω ντρεπομαι να τα μαλωσω...αχ θα τσιριξω...

θα τα πουμε μετα...

φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Θα σου στειλω ενα μπουκαλι κρασι για μεθη!!!!

Εγω για να πω την αληθεια αγχωνομαι για τον αντρα μου γιατι ξερω οτι αγχωνεται που θα δωσει σπερμα.....κατα τα αλλα ανυπομονω!!!!Πραγματικα χαιρομαι πολυ που θα την κανουμε τελικα γιατι πιστευω οτι θα τα καταφερουμε αυτη τη φορα!!!Αυτο να σκεφτεσαι εκεινη τη στιγμη ερμινα.Να σκεφτεσαι το νινι που θα κρατας στην αγκαλια σου σε 9 μηνες!Καλυτερη μεθη δεν υπαρχει!!!:rolleyes::rolleyes:

οχι κοριτσια δεν υπαρχει και ειδικα απο την ωρα που αρχιζεις να βλεπεις ενα μικρουλικο ανθρωπακι και μετα το νιωθεις ειναι φοβερο!!!

να χαλαρωσει πες του σιγουρα σαν εμπειρια δεν ειναι ευχαριστει αλλα ενα πραγμα εχουν να κανουν εκεινοι ολα τα υπολοιπα εμεις!!

χαχαχαχαχαχαχαχα , μαζι θα χορευουμε , αλλα ειναι λιγο χοροπηδιχτα δεν θα κανει....:tongue:

οχι δεν θα κανειειειιειειειει!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αγαπες ερχετε η γειτοτισα με τα μωρα...τα νευραααααααααααα μου...ολο ζημιες μου κανουν και δεν λεει τιποτα και εγω ντρεπομαι να τα μαλωσω...αχ θα τσιριξω...

θα τα πουμε μετα...

φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Δες το σαν προπονηση!!!!!Φιλακια!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

εεεεεε οχι βρε Ερμινακι μου δεν ειναι κατι ουτε που το καταλαβαινεις καθεσαι οπως στο ΠΑΠ και απλα με ενα πραγματακι πολυ πολυ μικρο και λεπτο κανουν την εμφυτευση!!!

Χαλαρωσε γιατι ετσι δεν βοηθας!!!!

πιστεψε με δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Νενουκαααααααα ουουουουυοουυου καλη χρονια τι κανεις?????

φοβερα νεα ξεκινησε η νεα φουρνια εγκυων!!!:lol::lol::lol:

σειρα σας τωρα με ακουτε??

Μαλλον κατι τετοιο γιατι αλλιως θα ψοφισουν στο δρομο!!!

βρε δεν φοβαμαι για τον πονο ...να μην σκεφτομαι θελωωωωωωωωωωω!!!!!!

οχι κοριτσια δεν υπαρχει και ειδικα απο την ωρα που αρχιζεις να βλεπεις ενα μικρουλικο ανθρωπακι και μετα το νιωθεις ειναι φοβερο!!!

να χαλαρωσει πες του σιγουρα σαν εμπειρια δεν ειναι ευχαριστει αλλα ενα πραγμα εχουν να κανουν εκεινοι ολα τα υπολοιπα εμεις!!

οχι δεν θα κανειειειιειειειει!!!!!!:lol:

Ναι ρε,κανει λες και τι θα κανει πια!!!Εμενα που θα μου στησουν εργοταξιο παλι "εκει" τι ναπω!!!!!Αν τον καταφερω και εχουμε μετασκομισει μεχρι τοτε ακομα καλυτερα....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...