Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ζουζουνιτσα μου μεχρι και σε αυτο μαζι παμε , και εγω την πρωτη μου εκανα πριν μια εβδομαδα , χαχαχαχΑ

και εγω ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!

Τον πηρα τηλ το πρωι και του ειπα τα σχετικα,και οτι ειχα αρνητικο τεστ το πρωι και μου ειπε καλου κακου ας κανω και μια χοριακη,για να ειμαστε σιγουροι.Αυτα.:rolleyes:

Κοριτσια μην το βαζετε κατω ενταξει???

προχωραμε και ξαναπροσπαθουμε!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερμινακι μου τι κανεις???

εμεις ειμαστε καλα εσυ????ηρθανε οι κουρτινες????:lol:

δεν ηρθε η ηλιθια ρε αθηνουλα , μες τα νευρα ειμαι , τζαμπα περιμενα...

μου τις εφεραν τις κουρτινες το σαββατο αλλα η μια δεν μου αρεσε καθολου και τωρα ηθελα να ερθει να την δει για να δουμε τι να κανουμε...

κατα τα αλλα καλα, βαριεμαι...

σημερα καπως ειμαι...δεν ξερω γιατι...

εσυ αγαπη?ο μπομπιρακος?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ζουζουνιτσα μου μεχρι και σε αυτο μαζι παμε , και εγω την πρωτη μου εκανα πριν μια εβδομαδα , χαχαχαχΑ

και εγω ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!

Οπως τα υπολογισα γυρω στις 12-14 Φεβρουαριου θα κανουμε τη σπερματεγχυση!!!Αν η επομενη μου ερθει κανονικα.Εχει κανει καμια να μου πει πως ειναι???Οχι τιποτα αλλο,αρχισε να μου αγχωνεται ο δικος μου.

377052ur1qj2v0dg.jpg

Οπως τα υπολογισα γυρω στις 12-14 Φεβρουαριου θα κανουμε τη σπερματεγχυση!!!Αν η επομενη μου ερθει κανονικα.Εχει κανει καμια να μου πει πως ειναι???Οχι τιποτα αλλο,αρχισε να μου αγχωνεται ο δικος μου.

εγω αγαπη δεν ξερω...η αθηνουλα θα σε κατατοπησει...

που θα την κανεις εσυ?

Κοριτσια μην το βαζετε κατω ενταξει???

προχωραμε και ξαναπροσπαθουμε!!!;)

Τωρα που μπηκαμε στο χορο χορευουμε Αθηνουλα!!!Και μετα να δεις χορους μεσα στη νυχτα που θα τσιριζουν τα νινακια μας!!!!

Επιτελους καταλαβε και ο συζυγος οτι πρεπει να μετακομισουμε....σε λιγο η μουχλα θα βγαλει ποδια.Λονδινο απο την υγρασια το σπιτι....Εγω του ειπα,μωρο εδω μεσα δε βαζω....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Εγω εγω 3 φορες παρακαλω!!!

δεν ειναι τιποτα ολα εσυ θα τα κανεις απλα απο το συζυγο θελουμε το σπερμα!!:oops::oops:

εγω πηρα τα κλομιφεν και εκανα 3 ενεσεις αλτερμον μετα πηγα να τα δει ποσο εχουνε μεγαλωσει και σχεδον 36 ωρες πριν την σπερματεγχυση εκανα την ενεσουλα που τα σπαει πηγαμε εκει εδωσε ο συζυγος το υλικο εγινε η επιλογη του καλυτερου και μετα εγινε η εμφυτευση!!!

αυτα!!!

ετσι με αυτο τον τροπο οπως εχουμε ξαναπει μας ηρθε η πρωτη εγκυμοσυνη!!:lol:

δεν ηρθε η ηλιθια ρε αθηνουλα , μες τα νευρα ειμαι , τζαμπα περιμενα...

μου τις εφεραν τις κουρτινες το σαββατο αλλα η μια δεν μου αρεσε καθολου και τωρα ηθελα να ερθει να την δει για να δουμε τι να κανουμε...

κατα τα αλλα καλα, βαριεμαι...

σημερα καπως ειμαι...δεν ξερω γιατι...

εσυ αγαπη?ο μπομπιρακος?

Καλα ουτε ενα τηλεφωνο η ατιμη????

καλα ειναι κουνιεται και κλωτσαει συνεχεια!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τωρα που μπηκαμε στο χορο χορευουμε Αθηνουλα!!!Και μετα να δεις χορους μεσα στη νυχτα που θα τσιριζουν τα νινακια μας!!!!

Επιτελους καταλαβε και ο συζυγος οτι πρεπει να μετακομισουμε....σε λιγο η μουχλα θα βγαλει ποδια.Λονδινο απο την υγρασια το σπιτι....Εγω του ειπα,μωρο εδω μεσα δε βαζω....

Και πολυ καλα του ειπες εννοειτε οτι δεν βαζεις μωρο σε σπιτι με υγρασια!!!

Να χορεψουμε Ζουζουνα μου γιατι οχι τοσο καιρο παιδευομαστε!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εαν δεν ημουνα ακινησια σημερα θα ερχομουνα επανω!!

οχι για καλο σκοπο αλλα θα σε εβλεπα εστω και για λιγο Ζουζουνα μου!!!

ελπιζω να τα καταφερουμε το καλοκαιρι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω αγαπη δεν ξερω...η αθηνουλα θα σε κατατοπησει...

που θα την κανεις εσυ?

Κοζανη ερμινα μου,εκει ειναι ο γιατρος μου.

Αθηνουλα μου,η επεξεργασια του σπερματος που γινεται????

377052ur1qj2v0dg.jpg

Εμας εγινε σε ενα ινστιτουτο εκει εγινε και ολη η διαδικασια γιατι απο την ωρα που το δινεις μεσα σε 1,5 ωριτσα πρεπει να στο τοποθετησουν!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εγω εγω 3 φορες παρακαλω!!!

δεν ειναι τιποτα ολα εσυ θα τα κανεις απλα απο το συζυγο θελουμε το σπερμα!!:oops::oops:

εγω πηρα τα κλομιφεν και εκανα 3 ενεσεις αλτερμον μετα πηγα να τα δει ποσο εχουνε μεγαλωσει και σχεδον 36 ωρες πριν την σπερματεγχυση εκανα την ενεσουλα που τα σπαει πηγαμε εκει εδωσε ο συζυγος το υλικο εγινε η επιλογη του καλυτερου και μετα εγινε η εμφυτευση!!!

αυτα!!!

ετσι με αυτο τον τροπο οπως εχουμε ξαναπει μας ηρθε η πρωτη εγκυμοσυνη!!:lol:

Καλα ουτε ενα τηλεφωνο η ατιμη????

καλα ειναι κουνιεται και κλωτσαει συνεχεια!!!:lol:

μπραβο το αγορι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε αθηνουλα δεν φτανει που την μια που δεν μου αρεσε την εκανε οπως ηθελε δεν ηρθε κιολας...μωρε αν δεν ερθει μεχρι τις 9 , θα ξεσπασω πανω της!!!!!:mad:τοσα λεφτα δινεις και μετα...τελος παντων...

ρε κοριτσια πολυ μεγαλη ζημια μου εκαναν τα κλομιφεν αυτο το μηνα ακομα ποναω, σχεδον τελειωσε το αιμα και ομως ποναω σαν να κανω ωορρηξια εντονα, τι να πω?λετε κανενα απο τα 7 ωοθηλακια να εγινε κυστη?

Και πολυ καλα του ειπες εννοειτε οτι δεν βαζεις μωρο σε σπιτι με υγρασια!!!

Να χορεψουμε Ζουζουνα μου γιατι οχι τοσο καιρο παιδευομαστε!!:lol:

Α εγω θα χορευω ποντιακα,τωρα που τα εμαθα!!!!

Η nadiomor χτυπιεται και ορυεται στο fb ακομα!!!!

Μαρηηηηηη εδω ειμαστε!!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Εμας εγινε σε ενα ινστιτουτο εκει εγινε και ολη η διαδικασια γιατι απο την ωρα που το δινεις μεσα σε 1,5 ωριτσα πρεπει να στο τοποθετησουν!!!

Ο γιατρος μου ειπε οτι τα δινουμε σε μικροβιολογο....φανταζομαι οτι θα συνεργαζεται με καποιον εκει γιατι αν τα δωσουμε εδω θα μας ψοφησουν στο δρομο μεχρι να τα παμε Κοζανη....

377052ur1qj2v0dg.jpg

α εδω ειναι ο γιατρος σου?στο νοσοκομειο?

εγω θεσ/νικη αλλα που ακομα δεν ξερω, εννοω σε ποιο νοσοκομειο ειναι σε 2 ο γιατρος μου, πω πω οσο σκεφτομαο οτι πλησιαζειο καιρος ψιλοαγχωνομαι, φοβαμαι οτι με τοσο αγχος εκεινη την στιγμη δεν θα μπορεσω να γονιμοποιηθω...αθηνουλα μπορω να ζητησω μεθη εκεινη την στιγμη για να μην καταλαβαινω?εσενα σου εκαναν μεθη?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...