Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατια μου!!!!!!συγχαρητηρια αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι!!!!!

αγαπη μου σου ευχομαι να εχεις μια τεεεεεεεεεελεια εγκυμοσυνη...να το χαρεις οσο γινεται περισσοτερο και σε λιγους μηνες να κανεις ενα υγιεστατο και πανεμορφο μπεμπακι!!!!!!!!!!!!

μπραβο κοπελαρα μου χιλια μπραβο!!!!!να προσεχεις τον εαυτο σου!!!

συγκινηθηκα παλι...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Ποιά Κάτια?????

Η γνωστή????

Πείτε μου και εμένα!!!!

Έγινε το θαύμα κοριτσάκι μου????

Μπράβο κούκλα μου!!!!

Πόσο πολύ χάρηκα!!!!

Με το καλό και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!:P:p:p

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πολύ καιρό, δεν ήξερα για αυτό το καφέ και η πλάκα εόναι ότι σήμερα σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα - Κορίτσια από τα παλιά!!!!!!

Πολύ χαίρομαι για την Κάτια, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εσύ? Τα κατάφερες ή είσαι ακόμα στην προσπάθεια? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά είχα χάσει τα ίχνη σας :cool:

Γενικά ήμαστε μια χαρά αλλά τώρα ήμαστε και οι δύο αρρωστούλες :(

IxBZp3.png

αχχχχχχχ ακόμη στην προσπάθεια ειμαι Ρενε μου! Αλλά η Κάτια μου ειχε πει ότι μαζί θα μείνουμε, οπότε, οπου να ναι ελπιζω να εχω κι εγω ευχαριστα!!! :lol:

Περαστικα σας κοριτσακι μου, ιωσουλα ειναι?

Κοίτα, μη χαθεις τωρα που μας βρηκες! Αλήθεια απο τη Λιβ εχεις κανενα νεο?

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...