Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν μπορει να κανει διαφορετικα αρχικα επρεπε να περασει το 1ο τριμηνο μετα ηρθε η περιδεση εεεε τωρα δεν εμεινε και πολυ ακομη γιατι θα ερθει και νωριτερα οποτε τον βλεπω μετα το ΠΑΣΧΑ πλεον!!!:lol:

να σου πω γιατι να ερθει νωριτερα?

σου εχει πει κατι ο γιατρος?

παντως και γω αυτο το προαισθημα εχω για μενα οτι θα γεννηθει νωριτερα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα παρει 12 κιλα γιατι ετρωγα του σκαμου αλλα απο τη τελευταια φορα που ειχαμε παει, πριν δηλ κανα μηνα και με μαλωσε προσεχα παρα πολυ και πηρα 1 κιλο μονο αααααρα μεχρι στιγμης 13 κιλα,

ε να πανα χεστ,,, ειχαμε και γιορτες και να με ευχαριστει πρεπει για τη προσπαθεια μου που την εβγαζα μονο με τοστ τοσο καιρο,

ας τολμησει να πει κατι σημερα και θα τον φτιαξω

Αγαπάκι μου όμορφο, μη στενοχωριέσαι για τα κιλά. Αν προσέξεις τώρα τη διατροφή σου, θα δεις ότι δεν θα πάρεις άλλα.

Η ξαδέλφη μου στους πρώτους μήνες είχε χάσει 4 κιλά και μετά έβαλε 13. Άρχισε να τρώει πάρα πολύ κι έχει παχύνει πολύ νομίζω.

Εσένα πάντως που σε είδα, δεν μου φάνηκες παχιά αλλά έγκυος!!!

ειχα παρει 12 κιλα γιατι ετρωγα του σκαμου αλλα απο τη τελευταια φορα που ειχαμε παει, πριν δηλ κανα μηνα και με μαλωσε προσεχα παρα πολυ και πηρα 1 κιλο μονο αααααρα μεχρι στιγμης 13 κιλα,

ε να πανα χεστ,,, ειχαμε και γιορτες και να με ευχαριστει πρεπει για τη προσπαθεια μου που την εβγαζα μονο με τοστ τοσο καιρο,

ας τολμησει να πει κατι σημερα και θα τον φτιαξω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πανω του μπουμπουκα μου!!!!!

ετσι γερα αμαν με τα κιλα!!!

μπραβο κοριτσακι μου ειναι πολυ δυσκολο να περιορισεις το φαγητο το ξερω πολυ καλα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αγαπάκι μου όμορφο, μη στενοχωριέσαι για τα κιλά. Αν προσέξεις τώρα τη διατροφή σου, θα δεις ότι δεν θα πάρεις άλλα.

Η ξαδέλφη μου στους πρώτους μήνες είχε χάσει 4 κιλά και μετά έβαλε 13. Άρχισε να τρώει πάρα πολύ κι έχει παχύνει πολύ νομίζω.

Εσένα πάντως που σε είδα, δεν μου φάνηκες παχιά αλλά έγκυος!!!

εγω στεναχωριεμαι που την τελευταια φορα μου μιλησε πολυ αποτομα και τσαντιστηκα και ετσι το εβαλα πεισμα, εαν δε μου λεγε θα χα παρει 30, ειμαι πολυ φαγανη, αλλα εχε χαρη που δε βολευουν αυτους τα πολλα κιλα οχι οτι νοιαζονται για το αν θα παχυνεις

Διαφημίσεις

Εγώ καλά είμαι Λιάκι μου, η πεθερά δεν ξέρω, καλά πρέπει να είναι κι αυτή!:D:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: α ρε νυφ!!!!!!

να σου πω γιατι να ερθει νωριτερα?

σου εχει πει κατι ο γιατρος?

παντως και γω αυτο το προαισθημα εχω για μενα οτι θα γεννηθει νωριτερα

Δεν εχω προαισθημα απλα με την περιδεση δεν επιτρπεται να παρεις ολο τον μηνα και ουτε να σπασουν τα νερα οποτε απο οσ καταλαβα μολις μπω στον 9ο πιστευω μεσα στη βδομαδα θα μου το παρει!!!

την δευτερα θα ρωτησω περισσοτερα και στης 20/01 μπαινω στον 8ο!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εγώ καλά είμαι Λιάκι μου, η πεθερά δεν ξέρω, καλά πρέπει να είναι κι αυτή!:D:D:D:D:D:D

πολυ μου αρεσε που τη τελευταια φορα στον καφε, ειχε γουστο οπως τα ελεγες,

α ρε Βιπιτσα πλακα εχουμε

εγω στεναχωριεμαι που την τελευταια φορα μου μιλησε πολυ αποτομα και τσαντιστηκα και ετσι το εβαλα πεισμα, εαν δε μου λεγε θα χα παρει 30, ειμαι πολυ φαγανη, αλλα εχε χαρη που δε βολευουν αυτους τα πολλα κιλα οχι οτι νοιαζονται για το αν θα παχυνεις

και ο δικος μο ετσι ειναι αυστηρος αλλα δεν το κανει μονο σε εγκυους αλλα και εκτος εγκυμοσυνης θεωρει οτι πρεπει να τρωμε σωστα και οχι βλακειες!!!:rolleyes:

εμενα βεβαια δεν με εχει μαλωσει ποτε παντα με χαμογελο μου τα λεει!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πολυ μου αρεσε που τη τελευταια φορα στον καφε, ειχε γουστο οπως τα ελεγες,

α ρε Βιπιτσα πλακα εχουμε

ναι ειναι πολυ παραστατικη!!!!

εχουμε πολυ γελιο οταν παμε για καφε!!!

αντε στον επομενο να παρουμε και τα μωρα μας!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: α ρε νυφ!!!!!!

Δεν εχω προαισθημα απλα με την περιδεση δεν επιτρπεται να παρεις ολο τον μηνα και ουτε να σπασουν τα νερα οποτε απο οσ καταλαβα μολις μπω στον 9ο πιστευω μεσα στη βδομαδα θα μου το παρει!!!

την δευτερα θα ρωτησω περισσοτερα και στης 20/01 μπαινω στον 8ο!:lol:

ε ενταξει εχεις ακομη, μια χαρα αφου τωρα πια το μωρο ειναι ολοκληρωμενο, απο δω και περα μονο κιλα βαζει, ακομη και οι πνευμονες ειναι ειναι ετοιμοι, αντε μωρε να γεννησουμε να τελιωνουμε

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια.

Μπήκα πριν να συγχαρώ την γλυκιά μου την Κατιούσκα αλλά είχα τόση πολλή δουλειά που δεν πρόλαβα.

Κατιούσκα μου, όλο το Σ/Κ σε είχα στο μυαλό μου. Από το Σάββατο το πρωί που έγραψες ότι έχεις καθυστέρηση ήμουν σίγουρη ότι είσαι έγκυος (είχα προαίσθημα) και σε παρότρυνα να κάνεις τεστάκι!

Γλυκιά μου ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ έχω χαρεί!

Κοριτσακι μου....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω παρααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

!!!!!!Και μενα κατι δεν μου κολλαγε αυτον το μηνα,γι αυτο και σας το ειχα πει προχθες!!!!!!Τελικα τα προαισθηματα ολων βγηκαν αληθιναααααααα!!!!!!!

Σου ευχομαι κι εσενα συντομα τα ευχαρισταααααααααααα!!!!!!!!!!

Πρεπει να φυγω.......

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυυυυυυυυυ και αυριο θα σας ανακοινωσω τα αποτελεσματα της χοριακης μου!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιααααααααααααα πολλαααααααααααααααααααα!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοριτσακι μου....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω παρααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

!!!!!!Και μενα κατι δεν μου κολλαγε αυτον το μηνα,γι αυτο και σας το ειχα πει προχθες!!!!!!Τελικα τα προαισθηματα ολων βγηκαν αληθιναααααααα!!!!!!!

Σου ευχομαι κι εσενα συντομα τα ευχαρισταααααααααααα!!!!!!!!!!

Πρεπει να φυγω.......

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυυυυυυυυυ και αυριο θα σας ανακοινωσω τα αποτελεσματα της χοριακης μου!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιααααααααααααα πολλαααααααααααααααααααα!!!!!!!

αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο???

δεν μας λυπασαι??:-(:-(

μπες το απογευμα να μας πεις εστω το αποτελεσμα!!!

φιλακια!!

ε ενταξει εχεις ακομη, μια χαρα αφου τωρα πια το μωρο ειναι ολοκληρωμενο, απο δω και περα μονο κιλα βαζει, ακομη και οι πνευμονες ειναι ειναι ετοιμοι, αντε μωρε να γεννησουμε να τελιωνουμε

σιγουρα ας ειναι αυτο καλα και ας ερθει οποτε νομιζει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και ο δικος μο ετσι ειναι αυστηρος αλλα δεν το κανει μονο σε εγκυους αλλα και εκτος εγκυμοσυνης θεωρει οτι πρεπει να τρωμε σωστα και οχι βλακειες!!!:rolleyes:

εμενα βεβαια δεν με εχει μαλωσει ποτε παντα με χαμογελο μου τα λεει!!!:lol:

ρε εμενα μου φωναζε, μεχρι οτι μεχει καλομαθει λεει, λες και παω τσαμπα, οταν παιρνει τα 60ευρα καθε φορα του κακοπαει, η λες και με ταιζει αυτος!

δε βαριεσαι μπορει να ειχε τα νευρα του

ρε εμενα μου φωναζε, μεχρι οτι μεχει καλομαθει λεει, λες και παω τσαμπα, οταν παιρνει τα 60ευρα καθε φορα του κακοπαει, η λες και με ταιζει αυτος!

δε βαριεσαι μπορει να ειχε τα νευρα του

:mad::x:x:x τι λες τωραααα!!!

μπα οχι ο δικος μου ειναι πολυ γλυκουλης με αγκαλιαζει με φιλαει και μετα κοιταζει εξετασεις και τα υπολοιπα!!!

μπορει να ειχε τις αναποδες του αλλα δεν ειναι και ετσι οπως τα λεει σε εχει καλομαθει ακους εκει!!

ειναι αυτος που ειχες εξ αρχης η τον αλλαξες??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο???

δεν μας λυπασαι??:-(:-(

μπες το απογευμα να μας πεις εστω το αποτελεσμα!!!

φιλακια!!

Δεν εχω νετ στο σπιτι,μονο στην δουλεια,για αυτο.......αντε λιγο υπομονη για ολους μας και θα μαθετε!!!! φιλακιαααα!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...