Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κι εγω μπορω να βοηθησω!!!!!!!:lol:

ναι αμε ελατε, παρτε την Ελπιδα που ξερει που μενω και ελατε,

φατε και τη δικη μου μεριδα γιατι σημερα ειναι η μερα που θα ανεβω στη ζυγαρια του μυστηριου γιατρου μου και θα φαω οσο παταει η γατα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι Αθηνουλα μου?

καλα ειναι, πολυ ζωηρος!

το απογευμα εχω γιατρο, θαχει γινει μοσχαρακι,

το δικο σου μπεμπακι τι κανει? καθεται φρονιμα?

εδω ειμαι κοριτσακι μου στον καναπε μου!!

καλα ειναι!!:lol::lol:

οχι δεν καθεται φρονιμα κουνιεται συνεχεια και μου πεταει κατα διαστηματα χερακι η ποδαρακι!!!:lol::lol:

εχει πολυ γελιο!!!εμεις θα παμε σε 1 εβδομαδα και τωρα εκλεισα ραντεβου να ερθουν να μου παρουν αιμα για εξετασεις!!!!

γιατι να ειναι μοσχαρακι καλεε???

ποσο ητανε την τελευταια φορα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπουμπουκα μου τι κανεις!!!

περαστικουλια!!!ο μπεμπουλης σου τι κανει???

πολυ κακια η συμπεθερα σου ειδες τι μου γραφει???:-(:-(

αμ δεν ειδα?

τα γραφει και μετα εξαφανιζεται και καλα οτι δουλευει

εδω ειμαι κοριτσακι μου στον καναπε μου!!

καλα ειναι!!:lol::lol:

οχι δεν καθεται φρονιμα κουνιεται συνεχεια και μου πεταει κατα διαστηματα χερακι η ποδαρακι!!!:lol::lol:

εχει πολυ γελιο!!!εμεις θα παμε σε 1 εβδομαδα και τωρα εκλεισα ραντεβου να ερθουν να μου παρουν αιμα για εξετασεις!!!!

γιατι να ειναι μοσχαρακι καλεε???

ποσο ητανε την τελευταια φορα??

μαρη την τελευταια φορα ηταν 1 κιλο και ημουν 25 εβδομαδων,

αυτο με το ποδι που πετιεται πως το καταλαβαινεις? γιατι εγω δε καταλαβαινω εαν ειναι χερι η ποδι η ποπος,

μαρη Αθηνα μηπως ειναι τιποτα ΑΛΛΟ και το περνας για ποδι?

αχαχαχαχαχχα

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑ!

ναι αμε ελατε, παρτε την Ελπιδα που ξερει που μενω και ελατε,

φατε και τη δικη μου μεριδα γιατι σημερα ειναι η μερα που θα ανεβω στη ζυγαρια του μυστηριου γιατρου μου και θα φαω οσο παταει η γατα

ωωωωχχχχχχχχχχχχ εχεις παχυνει μικρη μου???

ποσα εχεις παρει μεχρι τωρα???

οχι οχι την Ελπιδα αυτη ειναι ικανη να φαει και εσας!!!:tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που πηγε το μυαλο σου?

δεν εννοουσα αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω καλε τιποτα δε κανω,

μμμμμμμμμ αντε να σε πιστεψω!!!!:tongue:

εγω δεν κανω τιποτα απο τον ΙΟΥΛΙΟ πειραζει??:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

μαρη την τελευταια φορα ηταν 1 κιλο και ημουν 26 εβδομαδων,

αυτο με το ποδι που πετιεται πως το καταλαβαινεις? γιατι εγω δε καταλαβαινω εαν ειναι χερι η ποδι η ποπος,

μαρη Αθηνα μηπως ειναι τιποτα ΑΛΛΟ και το περνας για ποδι?

αχαχαχαχαχχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν το ξερω απλα ειναι πολυ σκληρο γι αυτο λεω οτι πρεπει να ειναι καποιο ακρο!!

Καηκαμε αμα ειναι το αλλο μαρηηηηηηηηηηηη!!!!:lol:

δεν μπορει να ειναι ποπος γιατι ειναι σκληρουτσικο αυτο που πιανω με το δαχτυλο μου!!!

εμεις ειμασταν 1.150 οποτε μαλλονεμεις θα ειμαστε μοσχαρακια!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι αλλα μετα ποπο τι εχει να γινει!

αμαν τι εχει να παθει ο αντρας σου!

καλα και μεις δε κανουμε, πολυ αραια μα παρα πολυ αραια,ειδικα τωρα που ειμαι στον εβδομο μεχρι να γεννησω τιποτα,

δε βαριεσαι ας κανουν υπομονη, εεεεεεεεεεεεεεε ολα απο το χερι μας πρεπει να περνανε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν το ξερω απλα ειναι πολυ σκληρο γι αυτο λεω οτι πρεπει να ειναι καποιο ακρο!!

Καηκαμε αμα ειναι το αλλο μαρηηηηηηηηηηηη!!!!:lol:

δεν μπορει να ειναι ποπος γιατι ειναι σκληρουτσικο αυτο που πιανω με το δαχτυλο μου!!!

εμεις ειμασταν 1.150 οποτε μαλλονεμεις θα ειμαστε μοσχαρακια!!:lol:

σκληρο ειπες?

ποσο σκληρο?

ωχ εσεις που εχετε κορες, γλωσσου εσενα εννοω, προσεχτε γιατι ο μπεμπης της Αθηνας πεταει το ποδι του και ειναι και σκληρο αχαχαχαχαχχα

ναι αλλα μετα ποπο τι εχει να γινει!

αμαν τι εχει να παθει ο αντρας σου!

καλα και μεις δε κανουμε, πολυ αραια μα παρα πολυ αραια,ειδικα τωρα που ειμαι στον εβδομο μεχρι να γεννησω τιποτα,

δε βαριεσαι ας κανουν υπομονη, εεεεεεεεεεεεεεε ολα απο το χερι μας πρεπει να περνανε

Δεν μπορει να κανει διαφορετικα αρχικα επρεπε να περασει το 1ο τριμηνο μετα ηρθε η περιδεση εεεε τωρα δεν εμεινε και πολυ ακομη γιατι θα ερθει και νωριτερα οποτε τον βλεπω μετα το ΠΑΣΧΑ πλεον!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σκληρο ειπες?

ποσο σκληρο?

ωχ εσεις που εχετε κορες, γλωσσου εσενα εννοω, προσεχτε γιατι ο μπεμπης της Αθηνας πεταει το ποδι του και ειναι και σκληρο αχαχαχαχαχχα

μαρηηηηη εσενα δεν σουκανει τετοια???

εχει γελιο γιατι οποτε το κανει βαζω το δαχτυλο μου και το κουναω σαν να τον γαργαλαω και το μαζευει!!!!:lol::lol::lol::lol:

μπααααα δεν θελουμε τιποτα απο την Γλωσσου!!!

μας μιλαει ασχημα!!!:mad::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια.

Μπήκα πριν να συγχαρώ την γλυκιά μου την Κατιούσκα αλλά είχα τόση πολλή δουλειά που δεν πρόλαβα.

Κατιούσκα μου, όλο το Σ/Κ σε είχα στο μυαλό μου. Από το Σάββατο το πρωί που έγραψες ότι έχεις καθυστέρηση ήμουν σίγουρη ότι είσαι έγκυος (είχα προαίσθημα) και σε παρότρυνα να κάνεις τεστάκι!

Γλυκιά μου ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ έχω χαρεί!

ειχα παρει 12 κιλα γιατι ετρωγα του σκαμου αλλα απο τη τελευταια φορα που ειχαμε παει, πριν δηλ κανα μηνα και με μαλωσε προσεχα παρα πολυ και πηρα 1 κιλο μονο αααααρα μεχρι στιγμης 13 κιλα,

ε να πανα χεστ,,, ειχαμε και γιορτες και να με ευχαριστει πρεπει για τη προσπαθεια μου που την εβγαζα μονο με τοστ τοσο καιρο,

ας τολμησει να πει κατι σημερα και θα τον φτιαξω

ρε κοριτσια δεν μου απαντησατε στην ερωτηση μου...

στο κομμωτηριο εχει βαφη χωρις αμμωνια και αοσμη λετε να με αφησει ο γιατρος να βαψω τα μαλλακια μου??????????

Χαπάκι μου, εμένα ο γιατρός μου μού είχε πει ότι μπορώ ανταύγειες όχι κοντά στη ρίζα, αλλά βαφή μετά την 12η εβδομάδα.

μαρηηηηη εσενα δεν σουκανει τετοια???

εχει γελιο γιατι οποτε το κανει βαζω το δαχτυλο μου και το κουναω σαν να τον γαργαλαω και το μαζευει!!!!:lol::lol::lol::lol:

μπααααα δεν θελουμε τιποτα απο την Γλωσσου!!!

μας μιλαει ασχημα!!!:mad::tongue:

μωρε μου πεταει και μενα συνεχεια το δερμα πανω αλλα δε μπορω να καταλαβω τι ειναι, εγω νομιζω κεφαλι γιατι ειναι πολυ σκληρο

Χαπάκι μου, εμένα ο γιατρός μου μού είχε πει ότι μπορώ ανταύγειες όχι κοντά στη ρίζα, αλλά βαφή μετά την 12η εβδομάδα.

Βιπιτσα μου τι κανεις?

η πεθερουλα σου καλα ειναι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...