Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν ξέρω αγάπη μου που πάνε τα άλλα ωάρια αλλά ελπίζω κι εύχομαι να έχει γονιμοποιηθεί το ένα κι απλώς να έχεις καμιά αποκολλησούλα.

Έχω ακούσει κοπέλες που είχαν αίμα μέχρι τον 4ο μήνα.

Η GEORGI μας είχε αίμα μέχρι αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη κι όμως είχε διδυμάκια.

Θα δειξει αν κανω τωρα,παρολο που εχω καφε?????

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τοσο αιμα ομως?Ειχα αρκετο αν και λιγοτερο απο αλλες φορες....λες να εγινε τιποτα τετοιο?Θα το κανω αν ειναι και παιρνω αλλα clear blua απο την Κοζανη μετα....φανταζομαι θα εχουν εκει!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Θα δειξει αν κανω τωρα,παρολο που εχω καφε?????

Πιστεύω ότι θα δείξει, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το καφέ.

Όμως μην το κάνεις τώρα αμέσως. Περίμενε να περάσουν 4 ώρες από το τελευταίο κατούρημα και μετά κάνε το.

Και μην το βάλεις στη ροή των ούρων. Να ουρήσεις σε ένα μικρό καθαρό ποτηράκι και να το βουτήξεις μέσα, ώστε να μην έχεις υπόνοιες ότι πήρε λιγότερα ή περισσότερα ούρα απ' όσο πρέπει.

Πιστεύω ότι θα δείξει, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το καφέ.

Όμως μην το κάνεις τώρα αμέσως. Περίμενε να περάσουν 4 ώρες από το τελευταίο κατούρημα και μετά κάνε το.

Και μην το βάλεις στη ροή των ούρων. Να ουρήσεις σε ένα μικρό καθαρό ποτηράκι και να το βουτήξεις μέσα, ώστε να μην έχεις υπόνοιες ότι πήρε λιγότερα ή περισσότερα ούρα απ' όσο πρέπει.

Οκ,θα το δοκιμασω,να μου φυγει και η ιδεα....αν εχω νεα θα σας ενημερωσω!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Τοσο αιμα ομως?Ειχα αρκετο αν και λιγοτερο απο αλλες φορες....λες να εγινε τιποτα τετοιο?Θα το κανω αν ειναι και παιρνω αλλα clear blua απο την Κοζανη μετα....φανταζομαι θα εχουν εκει!!!!

Ε, πιστεύω ολόκληρη Κοζάνη θα έχει κλίαρ μπλου.

Αν δεν βρεις, πες μου να σου αγοράσω μερικά από Αθήνα και να στα στείλω τη Δευτέρα με το ταχυδρομείο.

Διαφημίσεις

Ε, πιστεύω ολόκληρη Κοζάνη θα έχει κλίαρ μπλου.

Αν δεν βρεις, πες μου να σου αγοράσω μερικά από Αθήνα και να στα στείλω τη Δευτέρα με το ταχυδρομείο.

Εισαι πολυ γλυκια!Ευχαριστω και μονο που το σκεφτηκες.Θα βρω πιστευω.Τα clear blue ειχα βαλει τη μαμα μου να τα παρει απο Θεσσαλονικη και πηγα ενα σ/κ και τα πηρα!Ειχα κανει ενα 4 μερες πριν τη μερα που περιμενα και ηταν αρνητικο.Κυκλο εχω 24-26 μερες και η προηγουμενη μου ειχε ερθει στις 24.Αυτη ηρθε στις 28,για δευτερη φορα στα τοσα χρονια που εχω περιοδο!!!Εντομεταξυ πονουσα παρα πολυ την προηγουμενη μεχρι που βγηκαν τα πρωτα καφε.Μιλαμε για πολυ πονο στην κοιλια και στη μεση.Μετα ουτε καταλαβα περιοδο.Τελοσπαντων,οτι και να ειναι θα φανει.

377052ur1qj2v0dg.jpg

Εισαι πολυ γλυκια!Ευχαριστω και μονο που το σκεφτηκες.Θα βρω πιστευω.Τα clear blue ειχα βαλει τη μαμα μου να τα παρει απο Θεσσαλονικη και πηγα ενα σ/κ και τα πηρα!Ειχα κανει ενα 4 μερες πριν τη μερα που περιμενα και ηταν αρνητικο.Κυκλο εχω 24-26 μερες και η προηγουμενη μου ειχε ερθει στις 24.Αυτη ηρθε στις 28,για δευτερη φορα στα τοσα χρονια που εχω περιοδο!!!Εντομεταξυ πονουσα παρα πολυ την προηγουμενη μεχρι που βγηκαν τα πρωτα καφε.Μιλαμε για πολυ πονο στην κοιλια και στη μεση.Μετα ουτε καταλαβα περιοδο.Τελοσπαντων,οτι και να ειναι θα φανει.

Ακομη το παιδευεις Ζουζουνα μου???σιγουρα οτι και να ειναι θα φανει!!!

αλλαααααααααααααα εαν υπαρχει μια ελπιδα να εχει γινει κατι εστω και με το ενα και τα καφετουλια και το αιμα ειναι απο κατι που σου σου ανεφερε η Μπιμπιτσα νομιζω οτι πρεπει να καθισεις ησυχα και να αφησεις τις πολλες δουλειες!!!:mad::x

τον γιατρο να φανταστω δεν τον πηρες!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ακομη το παιδευεις Ζουζουνα μου???σιγουρα οτι και να ειναι θα φανει!!!

αλλαααααααααααααα εαν υπαρχει μια ελπιδα να εχει γινει κατι εστω και με το ενα και τα καφετουλια και το αιμα ειναι απο κατι που σου σου ανεφερε η Μπιμπιτσα νομιζω οτι πρεπει να καθισεις ησυχα και να αφησεις τις πολλες δουλειες!!!:mad::x

τον γιατρο να φανταστω δεν τον πηρες!!!!

Εχεις καλη φαντασια!!!!Δεν θα τον παρω,εκτος απροοπτου....Δευτερα ομως θα τον παρω,να μου πει και τη δικη του γνωμη!!!!Τωρα τελειωσα με τις δουλειες ετσι κι αλλιως!!!:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

:-(:sad::-(

καμια??καλα ειδοποιειστε μα εχουμε κανενα νεο απο ζουζου και κατιουσκα καλα???μακια!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κοριτσιαααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;

ειναι καμια εδωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;

Τι βλεπω εχουμε μαλλον καινουργια γκαστρωμενακια;;;;;;;;;;;;;;;;;

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ μακαρι......πολυ το ευχομαι!!!!!!!!!!!:P;):D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...