Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ριχνω κλεφτες ματιες!!!!!!

Καλη Χρονια κατ αρχην!!!!

Τι εχεις να πεις για τον προβληματισμο μας???

Καλη Χρονια ζουζου μου!!!!!!!!

Για τον προβληματισμο σας,εχω να πω οτι εχω περιπου τον ιδιο προβληματισμο!!!:lol::lol::lol:

Παντως εγω θα συμφωνησω μαζι σου να περιμενεις μεχρι την Δευτερα και μακαρι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!!!Ολο αυτο με το αιμα και τα καφε,μου κανει ολιγον περιεργο!!!!!:rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλη Χρονια ζουζου μου!!!!!!!!

Για τον προβληματισμο σας,εχω να πω οτι εχω περιπου τον ιδιο προβληματισμο!!!:lol::lol::lol:

Παντως εγω θα συμφωνησω μαζι σου να περιμενεις μεχρι την Δευτερα και μακαρι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!!!Ολο αυτο με το αιμα και τα καφε,μου κανει ολιγον περιεργο!!!!!:rolleyes:

Κι εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο....θα περιμενω,αν μια στο τοσο εγινε το θαυμα,και τη Δευτερα εκει θα ειναι!!!!Δεν το πολυπιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις....εσυ πως τα πας?

377052ur1qj2v0dg.jpg

Ειμαι σε μια παρομοια φαση με σενα!!!!!!

Εχω καθυστερηση 3 μερες!!

Περιμενα κανονικα την Πεμπτη........απο την Τριτη και Τεταρτη ειχα εντονους πονους περιοδου και λιγο και την Πεμπτη........αλλα τωρα δεν ποναω ετσι......αισθανομαι μια δυσφορια στην κοιλιακη χωρα και ιδιως οταν ξαπλωνω το βραδυ!!!!Επισης αισθανομαι σαν να εχω κανει 500 κοιλιακους και να εχω πιαστει στην κοιλια!!!!!Και τελος το στηθος μου ειναι τουμπανο και με ποναει παρα πολυ!!!!

Αυτα.....

Να σου πω κι εγω δεν το πολυπιστευω......ειμαι αναμεσα στο να παρω τεστακι να κανω αυριο ή να περιμενω 2-3 μερουλες ακομη!!!!:rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Μόνο η Κατιούσκα και η Ζουζούνα μείνατε?

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά κι εύχομαι ολόψυχα το 2010 να σας φέρει μωράκια σε όλες σας (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου).

Ζουζούνα μου, πράγματι είναι πολύ περίεργο αυτό που σου συμβαίνει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί σε προβληματίζει ο αριθμός των ωαρίων. Συγγνώμη κιόλας που ρωτάω (έχω χάσει επεισόδια) αλλά πήρες φάρμακα και ξέρεις ότι έχεις 3 ωάρια ή στο είπε ο γιατρός στον υπέρηχο?

Όπως και να 'χει είναι περίεργο, ή είσαι έγκυος ή έχεις κάποια ανωμαλία (τι είπα τώρα η άτιμη) αλλά εγώ δεν θα άντεχα, θα έκανα τεστ.

Κατιούσκα μου, γιατί δεν θέλεις να κάνεις ένα τεστάκι?

Ειμαι σε μια παρομοια φαση με σενα!!!!!!

Εχω καθυστερηση 3 μερες!!

Περιμενα κανονικα την Πεμπτη........απο την Τριτη και Τεταρτη ειχα εντονους πονους περιοδου και λιγο και την Πεμπτη........αλλα τωρα δεν ποναω ετσι......αισθανομαι μια δυσφορια στην κοιλιακη χωρα και ιδιως οταν ξαπλωνω το βραδυ!!!!Επισης αισθανομαι σαν να εχω κανει 500 κοιλιακους και να εχω πιαστει στην κοιλια!!!!!Και τελος το στηθος μου ειναι τουμπανο και με ποναει παρα πολυ!!!!

Αυτα.....

Να σου πω κι εγω δεν το πολυπιστευω......ειμαι αναμεσα στο να παρω τεστακι να κανω αυριο ή να περιμενω 2-3 μερουλες ακομη!!!!:rolleyes:

Τα ιδια ακριβως ειχα αλλα στις δυο μερες καθυστερησης ειχα αιμα...και σταματησε και ο πονος στο στηθος απο τοτε....κατα τα αλλα οπως τα διαβασες!Απλα ποτε δεν ηταν ετσι η περιοδος μου και δεν ξερω τι να σκεφτω....παντως εσυ εχεις πολυ καλα σημαδια!!!!Δευτερα οπωσδηποτε τεστακι και μετα πααρτυυυυ!!!!!

Βπιτσα καλημερα και Καλη Χρονια!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Τι να σας πω βρε κορίτσια? Εγώ ήμουν κατά των τεστ εγκυμοσύνης αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και πιστεύω ότι αν είναι να μας ξεαγχώνουν, καλύτερα ας τα κάνουμε.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αν είναι να κάνετε τεστ, προς θεού, μην κάνετε πρεντίκτορ. Καλύτερα κλίαρ μπλου.

Το πρεντίκτορ τώρα τελευταία έχει δείξει σε πολλά κορίτσια ψευδώς θετικό. Το έπαθε και το Ερμινάκι μας και ξεσηκώθηκε άδικα το κοριτσάκι μας.

Ζουζούνα μου, πράγματι είναι πολύ περίεργο αυτό που σου συμβαίνει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί σε προβληματίζει ο αριθμός των ωαρίων. Συγγνώμη κιόλας που ρωτάω (έχω χάσει επεισόδια) αλλά πήρες φάρμακα και ξέρεις ότι έχεις 3 ωάρια ή στο είπε ο γιατρός στον υπέρηχο?

Όπως και να 'χει είναι περίεργο, ή είσαι έγκυος ή έχεις κάποια ανωμαλία (τι είπα τώρα η άτιμη) αλλά εγώ δεν θα άντεχα, θα έκανα τεστ.

Κατιούσκα μου, γιατί δεν θέλεις να κάνεις ένα τεστάκι?

Ναι,πηρα φαρμακα,τα ειδαμε και τα τρια τα αυγουλακια,προκαλεσαμε και ωορηξια,ολα πηγαιναν καλα,ειχα και καθυστερηση αλλα τεστ δεν προλαβα να κανω,στη δευτερη μερα μου ηρθε αιμα...ισως ειναι και απο τα χαπια η ανωμαλια αυτη...απλα δεν ξερω αν ο αριθμος των ωαριων εχει σχεση με την ποσοτητα του αιματος στην περιοδο και τι γινεται αν γονιμοποιηθει το ενα μονο....τα αλλα που πανε????

377052ur1qj2v0dg.jpg

Κορίτσια, αν είναι να κάνετε τεστ, προς θεού, μην κάνετε πρεντίκτορ. Καλύτερα κλίαρ μπλου.

Το πρεντίκτορ τώρα τελευταία έχει δείξει σε πολλά κορίτσια ψευδώς θετικό. Το έπαθε και το Ερμινάκι μας και ξεσηκώθηκε άδικα το κοριτσάκι μας.

Το κακο ειναι οτι στην υπεροχη πολη μας εχουν μονο predictor!!!!!!Ειναι μαλλον χορηγος μας!!!!Και το ψιλοεπαθα κι εγω αυτο με το συγκεκριμενο τεστ....πηγε μια φορα να μου δειξει θετικο,ξεσηκωσα ολο το καφε και μετα εξαφανιστηκε η γραμμη!!!!Ειχα παρει clear blue απο τη Θεσασλονικη και μου εμεινε 1....αλλα προτιμω να μιλησω με το γιατρο πρωτα και μετα να κανω αν ειναι....το μονο που ζηταω πλεον ειναι να μου δινει ο Θεος υπομονη και δυναμη να μην το βαζω κατω....και μαλλον υπομονη μου εδωσε μπολικη!!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Ναι,πηρα φαρμακα,τα ειδαμε και τα τρια τα αυγουλακια,προκαλεσαμε και ωορηξια,ολα πηγαιναν καλα,ειχα και καθυστερηση αλλα τεστ δεν προλαβα να κανω,στη δευτερη μερα μου ηρθε αιμα...ισως ειναι και απο τα χαπια η ανωμαλια αυτη...απλα δεν ξερω αν ο αριθμος των ωαριων εχει σχεση με την ποσοτητα του αιματος στην περιοδο και τι γινεται αν γονιμοποιηθει το ενα μονο....τα αλλα που πανε????

Κοίτα, εγώ, όταν απέβαλλα στην τελευταία εγκυμοσύνη, είχα πολύ αίμα, περισσότερο απ' ότι συνήθως, όχι όμως τόσο πολύ όσο μου περιέγραφαν άλλα κορίτσια που είχαν αποβάλει. Και φαντάσου ότι ήμουν 6 εβδομάδων έγκυος.

Είχα πάρει τεράστιες σερβιέτες (έτσι μου είχαν πει άλλες κοπέλες να κάνω) αλλά τελικά δεν μου χρειάστηκαν.

Και τώρα που μου ήρθε η πρώτη περίοδος μετά την αποβολή ύστερα από 60 μέρες, περίμενα ότι θα έχω ποτάμι το αίμα, αλλά τελικά την πρώτη μέρα είχα κάτι καφέ, την 2η πήγε να έρθει αίμα και μετά σταμάτησε. Ανησύχησα μήπως δεν ήταν κανονική περίοδος αλλά τελικά την 3η μέρα ξαναήρθε το αίμα περισσότερο και τελικά είχα κανονικότατη περίοδο.

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά, αν ανησυχείς, μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνεις ένα τεστ?

Γιατί, αν είσαι έγκυος, πρέπει να πας στο γιατρό και να πάρεις κάποια φαρμακευτική αγωγή (ουτροτζεστάν).

Δεν ξέρω αγάπη μου που πάνε τα άλλα ωάρια αλλά ελπίζω κι εύχομαι να έχει γονιμοποιηθεί το ένα κι απλώς να έχεις καμιά αποκολλησούλα.

Έχω ακούσει κοπέλες που είχαν αίμα μέχρι τον 4ο μήνα.

Η GEORGI μας είχε αίμα μέχρι αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη κι όμως είχε διδυμάκια.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...