Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γενικα ξερει καμια τι γινεται οταν τα ωαρια ειναι 2 και 3 και γονιμοποιηθει το ενα μονο???τα αλλα που πανε????ντρεπομαι να τον ενοχλησω στο κινητο το γιατρο Σαββατιατικα...περιμενω μηπως απο το πολυ ζορι μου σταματησε και ξανακατεβει αιμα σημερα-αυριο...

ααααααααααααα εσυ δεν τρωγεσαι!!!παρε μαρη τον ανθρωπο να του το πεις αυτη ειναι η δουλεια του να μας ηρεμει και το σκ εαν χρειαζεται!!!

παρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

βρε μηπως να σκεφτω σοβαρα να μετακομισουμε διπλα σας???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αμεεεεεεεεεεεεε ελατε ολες να σας εκπαιδευσω τους αντρες σας!!!:lol::lol::lol:

Μαρή δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τις δουλειές. Μόνο το πλυντήριο έβαλα να πλένει κανένα ρούχο. Πίνω το γαλατάκι μου και τώρα θα φτιάξω και καφέ....

Καλά, ένα πρόβλημα το έχεις...ας μην το κάνουμε θέμα, όμως...:lol::lol:

γαλαααα μπλιαχ!!!!πως το πινεις?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι,...ε...είναι ένα θέμα αυτό....αχ, βρε ζουζού μου, τι να σου πω?....εγώ τότε είχα αρνητική χοριακή, εσύ μπορεί όχι. Μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τη Δευτέρα?...Αντέχεις?

Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου, κοριτσάκι μου, κι εσύ να είσαι πολύχρονη...!!!

Κι εγώ την παλεύω. Χθες μου την βάρεσε, και μόλις έφυγα από τη δουλειά πήγα στη μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Πήρα κι εγώ μηλαράκι θα το φάω κι ελπίζω να κάνει το θαύμα της και για μένα...

σου το ευχομαι!!!μακαρι να μπορουσα και εγω να παρω ενα :(.λενε οτι ειναι Θαυματουργη ευχομαι να το κανει και σε εσενα γλυκουλα μου το θαυμα Της!!!:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Θα με περασει για τελειως τρελη....στο κατω κατω οτι ειναι θα ειναι και τη Δευτερα ετσι δεν ειναι?

Ναντιμορακι θελω κι εγω μηλαρακι αλλα ειμαι μακρια να παρει.....

377052ur1qj2v0dg.jpg

:confused::confused::confused::confused: ζεν ξελω που πανε:confused::confused::confused: ξερει καμια αλλη??(παλι ρεζιλι εγινα)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ζεν μπορω να σου πω ειναι μυστικο!!!

Ναι,...ε...είναι ένα θέμα αυτό....αχ, βρε ζουζού μου, τι να σου πω?....εγώ τότε είχα αρνητική χοριακή, εσύ μπορεί όχι. Μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τη Δευτέρα?...Αντέχεις?

Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου, κοριτσάκι μου, κι εσύ να είσαι πολύχρονη...!!!

Κι εγώ την παλεύω. Χθες μου την βάρεσε, και μόλις έφυγα από τη δουλειά πήγα στη μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Πήρα κι εγώ μηλαράκι θα το φάω κι ελπίζω να κάνει το θαύμα της και για μένα...

Μπραβο κοριτσακι μου αλλα πρωτα πρεπει να νηστεψεις ενταξει????

ας μας απαντησει η κυρια με το γαλα!!!(οχι αυτη που το παραγει ...την αλλη λεω που το πινει):tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπιφτεκακι για απαντα τωρα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και που να ξέρω εγώ κυρία μου που πάνε τα ωάρια????? (είμαι αυτή που πίνει το γάλα):lol::lol::lol:

Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι πρησμένο το στήθος σου, ζουζού, αλλά....δεν είναι και απόλυτο αυτό.

Ένα τηλεφωνάκι στον γιατρό, θα σου λύσει τις απορίες. Και τις δικές μας επίσης.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααααααα εσυ δεν τρωγεσαι!!!παρε μαρη τον ανθρωπο να του το πεις αυτη ειναι η δουλεια του να μας ηρεμει και το σκ εαν χρειαζεται!!!

ετσι ειναι αυτα καποιες το παραγουν και καποιες το πινουν!!!εγω παλι βρισκω πιο μπλιαχ αυτες που το παραγουν!!!!Συμπεθερουλα μου εσυ!!!!(σε πειραζω):tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

σου το ευχομαι!!!μακαρι να μπορουσα και εγω να παρω ενα :(.λενε οτι ειναι Θαυματουργη ευχομαι να το κανει και σε εσενα γλυκουλα μου το θαυμα Της!!!:-P
Θα με περασει για τελειως τρελη....στο κατω κατω οτι ειναι θα ειναι και τη Δευτερα ετσι δεν ειναι?

αχ βρε κοριτσια δεν μου το λεγατε νωριτερα να παω να παρω να σας στειλω!!!

στην πρωτη επισκεψη μου θα παρω και για τις δυο σας εντατσει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και που να ξέρω εγώ κυρία μου που πάνε τα ωάρια????? (είμαι αυτή που πίνει το γάλα):lol::lol::lol:

Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι πρησμένο το στήθος σου, ζουζού, αλλά....δεν είναι και απόλυτο αυτό.

Ένα τηλεφωνάκι στον γιατρό, θα σου λύσει τις απορίες. Και τις δικές μας επίσης.....

τι λετε να ανοιγαμε θεματακι με τα ωαρια????θα ειχε πολυ γελιο!!!:lol::lol:

ετσι ειναι αυτα καποιες το παραγουν και καποιες το πινουν!!!εγω παλι βρισκω πιο μπλιαχ αυτες που το παραγουν!!!!Συμπεθερουλα μου εσυ!!!!(σε πειραζω):tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: γενικα ειναι χαλια το γαλα δεν το νατεχω καθολου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ βρε κοριτσια δεν μου το λεγατε νωριτερα να παω να παρω να σας στειλω!!!

στην πρωτη επισκεψη μου θα παρω και για τις δυο σας εντατσει???

Μπορεις να το κανεις αυτο??????Θα σ'αγαπαω ακομα πιο πολυ μετα!!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Μπορεις να το κανεις αυτο??????Θα σ'αγαπαω ακομα πιο πολυ μετα!!!!!

στην πρωτη επισκεψη που θα κανω στο μαιευτηριο για εξετασεις επειδη ειναι κοντα θα παω να σας παρω!!!

αλλα και εγω να μην παω θα παει καποια στιγμη η αδερφη μου ή η μαμα μου οποτε θα τους το πω!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Πραγματικα την εχω αυτη την απορια αλλα χαζευω οταν παω στο γιατρο και ξεχναω να ρωτησω....γιατι οχι,ας ανοιξουμε μπας και μας διαφωτισει καμια κοπελα!!!!

Το στηθος διατηρησε καποιο μεγεθος αλλα δεν με ενοχλει καθολου....μαλλον θα ειναι καμια ανωμαλια απο τα χαπια....καντε υπομονη ρε κοριτσια ως τη Δευτερα!!!!!:rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Πάντα πίνω γάλα το πρωί...Μ'αρέσει!.....Όχι, το φρέσκο, νουνού πίνω...με συνοδεία 2 φέτες ψωμάκι με λίιιιγο βούτυρο και λίιιιγη μαρμελάδα. Α!!!!Δεν σας είπα...εδώ και 2 μέρες κάνω δίαιτα γιατί πήρα κι άλλο κιλό κι έφτασα τα 58, και τα ρούχα μου με στενεύουν!....Και χθες αγόρασα και μαγιώ γιατί την Τρίτη ξεκινάω κολυμβητήριοοοοοο!!!!!!
Να πάω να πάρω κι άλλα και να σας τα στείλω, θέλετε?

Στείλτε μου τις διευθύνσεις σας να σας τα στείλω με το ταχυδρομείο (όχι courier, γιατί είμαι τσιγκούνα!):lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...