Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα....αντιγραφω αυτα που ειπα και στην κρις...λοιπον,τεταρτη ειχα καφε,πεμπτη πρωι μου ηρθε αιμα,παρασκευη μεσημερι μου σταματησε και εχω καφε απο τοτε...ουτε πονους περιοδου ουτε τιποτα!

ουσιαστηκα μια μερα περιοδο....και ειχα 3 ωαρια!δεν υποτιθεται οτι θα ειχα πιο πολυ αιμα?την προηγουμενη φορα με δυο και αιμοραγουσα σα σφαγμενο αρνι

:confused::confused::confused:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα....αντιγραφω αυτα που ειπα και στην κρις...λοιπον,τεταρτη ειχα καφε,πεμπτη πρωι μου ηρθε αιμα,παρασκευη μεσημερι μου σταματησε και εχω καφε απο τοτε...ουτε πονους περιοδου ουτε τιποτα!

ουσιαστηκα μια μερα περιοδο....και ειχα 3 ωαρια!δεν υποτιθεται οτι θα ειχα πιο πολυ αιμα?την προηγουμενη φορα με δυο και αιμοραγουσα σα σφαγμενο αρνι

:confused::confused::confused:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: αααααααααααααααααααααααα εσυ θα μας τρελλανεις!!!!!

πηρες τον γιατρο σου???

τι ειναι αυτο παλι???:mad::-x

Καλημέρα αγάπες μου!!!!!!

Ήρθα κι εγώ.......

Τι έγινε ζουζουνελάκι???

Καλημερα μπιφτεκακι μου τι κανεις????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: αααααααααααααααααααααααα εσυ θα μας τρελλανεις!!!!!

πηρες τον γιατρο σου???

Λεω να περιμενω μεχρι Δευτερα να δω πως θα παει και να τον παρω...θα σας αντιγραψω και κατι αστειο που ελεγα στην κρις πριν...μισο....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Καλημερουδιαααααααααα!!!!:-P:-P:-P:-P για ακουστε και εσει ςκαι πειτε για το τρελοκομειο μας!!!ματσ μουτσ σε ολες!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

πηρες τον γιατρο σου???

τον γιατρο της θα τον παρει λεει την Δευτερα και μαλιστα μου ειπε οτι αντεχει μεχρι τοτε!!!τι να πω εγω θα ειχα σκασει και θα ειχα λερωσει ολο το σπιτι Μπιφτεκακι!!!:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

λοιπον,τωρα γελαμε....πεμπτη γιορταζε ο αντρας μου....το απογευματακι μιλουσα με τη μαμα μου στο τηλεφωνο και μου χτυπανε θυροτηλεφωνο...δεν περιμενα κανεναν και δεν ηθελα να διακοψω τη συζητηση οποτε το αγνοησα...χτυπησε 2-3 φορες....το βραδυ παιρνει η κουνιαδα τηλεφωνο τον αντρα μου για χρονια πολλα και του λεει οτι ηρθε και δεν την ανοιξα!!!!

το τι το ευχαριστηθηκα!!!!

ειπα στον αντρα μου να της πει αλλη φορα να παιρνει τηλεφωνο,δεν ανοιγω πορτα αν δεν περιμενω με ραντεβου καποιον!!!!

καταρχην ξερει οτι σχολαω 3.30,μεχρι να φαμε παει 4 και ως τις 6 ξαπλωνω,ισως και κοιμαμαι...τι δουλεια εχει να μου κουβαληθει 5 η ωρα????ειχε λεει και τη μικρη μαζι....θα ηθελε να μου την ξεφορτωσει για να παει για ψωνια φαινεται!!!!πολυ το ευχαριστηθηκα!!!δε φανταζεσαι ποσο μου εφτιαξε το κεφι!

εντομεταξυ στη γιορτη μου πηγαμε στην πεθερα μου για φαι...ολο το χωριο μου ειπε χρονια πολλα και μονο αυτη,και παλι το ξεχασε!!!!

αααα γιορταζεις κι εσυ!!!!λεει....το ξεχασα!

τα τελευταια 30 χρονια γιορταζω καθε χρονο, σου το ειχα πει και περυσι,και προπερσυ!!!!

ελα μωρε,λεει,πως κανεις ετσι!!!

ειναι και βλαμμενη....ρεζιλι εγινε σε ολη την οικογενεια!!!

αλλα εχει απο το ρεβεγιον πρωτοχρονιας κρατημενο το φαρμακι της και προσπαθει να μου το ριξει αλλα δεν της γινεται!!!

τους ειχα τραπεζι εδω ρεβεγιον και τους αφηα ολους με το στομα ανοιχτο...θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη!!!τι φαγητα,τι δωρα τους πηρα ολους....αλλα αυτη ηρθε χωρις τον αντρα της (προτιμησε να παιξει χαρτια στο καφενειο του χωριου βλεπεις) και ηρθε με το ζορι να την παρει με τα μωρα στις 4!!!!

μιλαμε εσταζε φαρμακι ολο το βραδυ!!!!

ολα χεοροποιητα μιλαμε....γλυκα φαγητα....ψοφησα αλλα αξιζε τον κοπο και μονο που ειδα το ξινισμα της!!!!

ο πεθερος μου εβγαζε φωτογραφιες το τραπεζι με το κινητο του!!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Κερναω υπεροχο καφεδακι!!!!!

επινα ενα τετοιο τωρα!!!

544072g5obtyyvgi.gif

εσυ αν επινες κατι τετοιο θα φας δεκα μπουφλες και οχτω σφαλιαρες!!!:cool:

Καλημερουδιαααααααααα!!!!:-P:-P:-P:-P για ακουστε και εσει ςκαι πειτε για το τρελοκομειο μας!!!ματσ μουτσ σε ολες!!!

αααααααααααααααααααααααααααααα συμπεθεραααααααααααααα καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

τι κανεις??

ειναι τρελλη τι θα κανουμε με την περιπτωση της????:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Νουλίτσα μου, τι κάνεις??......Ο μπέμπης μας??...δεν πιστεύω να ζητάει σοκολάτα,ε?:lol::lol:....

Ζουζουνελάκι μου, εγώ θα έλεγα να πάρεις σήμερα τον γιατρό σου, να μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα.Τι είναι αυτό πάλι?....Μου θυμίζει την μοναδική φορά που είχα καθυστέρηση γιατί είχα καφέ και μ'εστειλεο γιατρός για χοριακή. Μπορεί να σου πει κι εσένα το ίδιο...

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΚΑΛΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΡΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩς ΔΕΝ ΕΧΩ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...