Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είχε τρεις μέρες πυρετό. τώρα της πέρασε αλλά είναι πολύ ανήσυχη...σήμερα θα ξαναπάμε στο γιατρό-υποψιάζομαι ότι φταίει η αντιβίωση...

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

ουουουοουοοοοου κοριτσια τι κανετε?:lol:

Χαπακι μου υπομονη αν και πιστευω οτι πρεπει να ξεκαθαρισετε το θεμα δουλειας-κουμπαριας!!!

Ζαχαρινακι μου τι κανετε ποσο καιρο εχω να σε πετυχω???περαστικα στη μικρουλα σου!!!

Νικελακι μια αποφαση ειναι ξεκινα τωρα που το σκεφτηκες!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

είχε τρεις μέρες πυρετό. τώρα της πέρασε αλλά είναι πολύ ανήσυχη...σήμερα θα ξαναπάμε στο γιατρό-υποψιάζομαι ότι φταίει η αντιβίωση...

ωχου μωρε το καημενο!!! περαστικα!!!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

δίαιτα;;

πόσα θες να χάσεις;;

με επιασε, θέλω να χάσω 6 κιλα!! Για να παρω τα 2 και να ειμαι μια χαρα!! :lol:

Κατα τα αλλα οπως τα ξερεις ζαχαρινακι μου, ακομα στην προσπαθεια :mad: και πουθενα το μπεμπε! Σήμερα-αυριο περιμενω την ακατανομαστη...

Γεια σου Αθηνουλα!! :D

5NEXp2.png

ουουουοουοοοοου κοριτσια τι κανετε?:lol:

Χαπακι μου υπομονη αν και πιστευω οτι πρεπει να ξεκαθαρισετε το θεμα δουλειας-κουμπαριας!!!

Ζαχαρινακι μου τι κανετε ποσο καιρο εχω να σε πετυχω???περαστικα στη μικρουλα σου!!!

Νικελακι μια αποφαση ειναι ξεκινα τωρα που το σκεφτηκες!!;)

Ειπα, επειδη δεν μπορω ποτε να κρατησω διαιτα, να τρώω ο,τι θελω, απλώς να τρώω το ΜΙΣΟ!

Λες να πιασει?

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...