Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχχχχχχ

σκούρα τα πραγματα χαπακι μου!

Εννοειται οτι θα τα 'παιρνα! Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους. Πρεπει να του μιλησεις ηρεμα αλλα ξεκαθαρα!

5NEXp2.png

τελος δεν θελω να το συζητησω αλλο γιατι νευριαζω και δεν κανει καλο στο φασολακι μου,αλλα με το που γεννησω νομιζω οτι θα σταματησω...θα κατσω λιγο καιρο με το μωρο μου και μετα θα ψαξω αλλου για δουλεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...