Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα επιτελους, ναντιμορακι μου!!!

καλά είμαι, στη δουλεια βέβαια, αλλά ειμαι λίγο χαλαρα σήμερα...περιμενω να φυγω πως και πως! Εσυ τι κανεις?

Θα κάνετε τιποτα Σ-Κ?

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Τα εχω παρει λιγο με το αφεντικο μου ,απο τοτε που εκανα την κουμπαρια με το γιο του ,μου κανει μουτσουτσουνιες με τα λεφτα....και τωρα δεν μπορω να φυγω απο εδω,γιατι 1ον ο αντρας μου ψαχνει δουλεια και 2ον ειμαι εγκυος και ειναι δυσκολο να βρω αλλου δουλεια.....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ γιατι να φύγεις τώρα? Να μείνεις και να μη δινεις σημασια σε οτι σου λεει...

δεν δινω σημασια αλλα δεν μ'αρεσει να μην με πληρωνει...θελω να ψωνισω για το σπιτι μου και δεν μπορουμε ,μαλ@@@@ δεν ειναι...

76IGp3.png

Τωρα τελευταια αρχισε να μου τα κανει αυτα,ουτε το δωρο τον χριστουγεννων δεν μου εδωσε και ακομα περιμενω το επιδομα αδειας του καλοκαιριου...ασε δεν ξερω τα εχω παρει,ζοριζεται τωρα και μου κανει νουμερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...