Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τι παθατε παλι βρε τσουπρες και εχετε εξαφανιστει...μπαινω...ξαναμπαινω και τιποτα,δεν πετυχαινω καμια

Καλε που πηγες ελα και δεν θα μεινω για πολυ!!

ηρθε η ωρα να κανω μαμ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντε κουραγιο αθηνουλα γιατι τα ξενυχτια ερχονται και για εσας σε λιγο.... να κοιμηθεις οσο μπορεις περισσοτερο.... εγω γενικα δεν το αντεχω το ξενυχτι και με εχει πεθανει ο γιος μου...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixxxxx! Μου θυμισες την πλεον αηδιαστικη αηδια εβερ εβερ εβερ!!!

Βασικά την ώρα που το έπινα δεν με αηδίασε καθόλου. ίσα-ίσα μου άρεσε κιόλας ήμουν και θεονήστικη και μου καθόταν καλά.. μετά από 1 ώρα περίπου άρχισε να με λούζει κρύος ιδρώτας και τελικά πάρτο όλο μέσα στην λεκάνη... αστειευόμουν αστειευόμουν αλλά τελικά ήταν χρήσιμο να ρωτήσω πού είναι η wc για καλό και για κακό.

Περισσότερο η ταλαιπωρία με ενόχλησε βρε κορίτσια.. 3 ώρες αναμονή 4 τρυπήματα κι εγώ το καυμένο 1 φλέβα έχω καλή όλη κι όλη...

καλα μολις φευγω μπαινετε ολες μεσα....

τωρα ειναι καμια εδω????

ελα μαρή Ευτύχω.. τί γίνεσαι μαρή?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα μαρη γλωσσου και μετα απο ολα αυτα πηγες στη δουλεια????

Ε ναι.. μετά ήμουν εντάξει. απλώς λίγο κουρασμένη αισθάνομαι τώρα.. γμτ σχολάω 6.30 σήμερα.. θα πάω σπίτι να πέσω ξερή.

φιλακια πολλα...καλη ξεκουραση και μπορει να τα πουμε αργοτερα

Μάκια και σε σένα

U6Vip2.png

κοριτσακια τι κανετε??????

που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????

ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ το κλεισαμε το μαγαζακιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα σε οοοοοοολα τα κοριτσακια και ονειρα γλυκα!!!!!!

φιλακιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...