Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ!!!

Είναι καμία φιλεναδα εδώ για καφεδάκι????

Τι καφέ θέλω? Το ένα το έχω δίπλα μου στο ριλάξ και το άλλο κλαίει από μέσα!!!

Αφού τα έχω αλλάξει και ταίσει γιατί δεν με αφήνουν να πιω τον ριμαδοκαφέ?????

εεεεεεεε????

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εδωωωωωωωωωωωω...

κυκλοφορω απο εδω κ απο εκει.....:D

Τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατι χανεσται;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Εγω εδωωωωωωωωωωωω...

κυκλοφορω απο εδω κ απο εκει.....:D

Τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατι χανεσται;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλή χρονια μικρούλα μου. μπαίνω κάθε μερα αλλα δεν πετυχαίνω καμία οπότε διαβάζω τα νέα σας , βολτάρω και βγαίνω.τωρά για να καταλάβεις μπορεί να ειμαι και 1 ώρα μεσα. κουράστηκα χωρίς να εχω βρει καμία σας. ασε που το nickname που εχω δεν μπορώ να μπω εύκολα και σε άλλο τόπικ , το έκανα κανα δυο φορες και έβλεπα ότι δεν πολύ μιλούσαν. θυμήθηκα τα παλιά :lol::lol::lol::lol:

καλή χρονια μικρούλα μου. μπαίνω κάθε μερα αλλα δεν πετυχαίνω καμία οπότε διαβάζω τα νέα σας , βολτάρω και βγαίνω.τωρά για να καταλάβεις μπορεί να ειμαι και 1 ώρα μεσα. κουράστηκα χωρίς να εχω βρει καμία σας. ασε που το nickname που εχω δεν μπορώ να μπω εύκολα και σε άλλο τόπικ , το έκανα κανα δυο φορες και έβλεπα ότι δεν πολύ μιλούσαν. θυμήθηκα τα παλιά :lol::lol::lol::lol:

Καλη Χρονια ομορφουλα....;)

ειδες ρε γαμωτο..κ εγω πολλες φορες μπαινω κ βγαινω...καμια δεν βρισκω...που ειναι οι παλιες πολυωρες συζητησεις μας ε;

Παλι με το νικ;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Καντο κ εσυ Νενουλα..χαχαχα

Θυμαμαι οταν ειχαμε παει για καφε την πρωτη φορα....λεγαμε με την Λιβ για εσενα.....οτι ειχαμε υποψιες..........κ δεν περνανε 3 λεπτακια ..τσουπ..νατος κ ο Νενος...χαχαχαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλη Χρονια ομορφουλα....;)

ειδες ρε γαμωτο..κ εγω πολλες φορες μπαινω κ βγαινω...καμια δεν βρισκω...που ειναι οι παλιες πολυωρες συζητησεις μας ε;

Παλι με το νικ;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Καντο κ εσυ Νενουλα..χαχαχα

Θυμαμαι οταν ειχαμε παει για καφε την πρωτη φορα....λεγαμε με την Λιβ για εσενα.....οτι ειχαμε υποψιες..........κ δεν περνανε 3 λεπτακια ..τσουπ..νατος κ ο Νενος...χαχαχαχα

ναι ρε έιδες πως περνάει ο καιρός!την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα ΄φέρετε και τα μπεμπακια σας!!

που λείπουν τα ξενύχτια που κάναμε :-( που ειναι και αυτή η μαίρη πόπινς γμτ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλιτσες μου,τι κανετε????Πως περασατε χθες ,πηγατε πουθενα?

εγω την εβγαλα 3 ωρες στο αεροδρομιο,εφευγε ο αδερφος μου αλλα τελικα τζαμπα περιμεναμε,μας την εκανε το αεροπλανο

76IGp3.png

τί έγινε βρε κορίτσια? όλες κοιμάστε? :( κι εγώ που έχω όρεξη για κους κους....

επιτηδες το κανουμε δεν το εχεις καταλαβει???:tongue::tongue::tongue:

αφου σας εχω πει καντε αναπαντητη να μπω αλλιως δεν προκειται να συγχρονιστουμε ετσι οπως το παμε!!!

τι παθατε παλι βρε τσουπρες και εχετε εξαφανιστει...μπαινω...ξαναμπαινω και τιποτα,δεν πετυχαινω καμια

Χαπακι μου τι κανεις???το ιδιο επαθα κι εγω μπαινω δεν βλεπω καμια και βγαινω!!!:-(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσακια... χρονια πολλα....

Μόλις κοιμηθηκε ο μπεμπης μου.... ελπιζω να μην ξυπνησει σε 10'...

Τι κανετε? εχουμε κανα νεό? γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια...

Μαχουλααααααααααα ουουουουουουουου!!!!!

Ελπιζω να μην ξυπνησει!!!

Ησυχια Μαχουλα μου πανε οι καλες μερες του καφε μας και τα ξενυχτια μας!!!

Τωραααα προσπαθουμε να μαζευτουμε!!!:-(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...