Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το ειπα γιατι αλλιως επρεπε να καθαριζω την αποθηκη που κυκλοφορουν ποντικακια και να σηκωνω και καμια φορα τα αλουμινια να βοηθαω τον παιδι μεσα αν δεν υπηρχε καπιοις αλλος,εξαλλου τι να μου πουν, ο μεγαλος γιος του αφεντικου μας παντεψε οποτε τωρα το εχω ριξει και λιγο στο σορλοπ...το μονο κανω ειναι οτι δεν τηρουνται παντα τα νομιμα,οπως για παραδειγμα δωρο χριστουγεννων κτλ...κτλ... και επισης δεν ξερω τι θα γινει και μετα τη γεννα γιατι μου δινει μονο 2 μηνες να λειπω....ετσι βεβαια μου ειχε πει παλιοτερα

76IGp3.png

ναι το ειπα γιατι αλλιως επρεπε να καθαριζω την αποθηκη που κυκλοφορουν ποντικακια και να σηκωνω και καμια φορα τα αλουμινια να βοηθαω τον παιδι μεσα αν δεν υπηρχε καπιοις αλλος,εξαλλου τι να μου πουν, ο μεγαλος γιος του αφεντικου μας παντεψε οποτε τωρα το εχω ριξει και λιγο στο σορλοπ...το μονο κανω ειναι οτι δεν τηρουνται παντα τα νομιμα,οπως για παραδειγμα δωρο χριστουγεννων κτλ...κτλ... και επισης δεν ξερω τι θα γινει και μετα τη γεννα γιατι μου δινει μονο 2 μηνες να λειπω....ετσι βεβαια μου ειχε πει παλιοτερα

οοοοο σορρυ αλλα αυτο μου κανει λιγο σε εκμετάλευση...τι να πω...ειναι κ δυσκολες οι εποχεσ...παντως μεχρι και ενα χρονο μετα την γεννα καβατζωμενη εισαι..μετα βλεπεις

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

Ερμινακι μου εμαθα τα νεα σου κια στεναχωρηθηκα.... την επομενη φορα κατευθειαν χοριακή... σε παιδευει το νινακι αλλα ερχεται...

ευτυχω... ολα καλα? αντε κοριτσι μου θα τρελαθεις απο την χαρα σου στην αυχενικη..

ολες οι υπολοιπες εισαστε καλα?

εγω τρεχω και δεν φτανω... και τωρα με το ενα χερι εχω το θηλαστρο και στο αλλο το πληκτρολογιο...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες :)

Μαχούλα το έλαβα το μήνυμά σου αλλά είμαι γαϊδούρι.. Χρόνια πολλά καρδούλα μου, να καμαρώσεις το αγοράκι σου όπως επιθυμείς.

Ευτύχω... κούλαρε... δεν θέλω άγχος όλα στην ώρα τους και με την σειρά τους...

Γεια στις υπόλοιπες.. τί κάνετε?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...