Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καμπυλη πολυ πιο μετα χαπακι εκτοσ αν εχεισ κιλάκια..εγω την εκανα στον προγεννητικο..και ναι οντως ειναι χααααααααααααααααλι! εμενα με μπιπ η γλυκόζη..δεν μπορουσα να συνελθω

κατι μου λεει πως θα την ξανακανεις!!!!

γιατι μετα την 24η εβδομαδα ειναι που αρχιζει να ανεβαινει το ζαχαρο!!!

sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρα μου λιγο δυσκολο να την κανω στο λαικο γιατι μενω κρητη...τι ακριβως ειναι αυτη η εξεταση???

ναι Αθηνουλα εκει θα τρελλαθω σιγουρα,αφου φαντασου και τωρα που ειναι μια κουκιδα στον υπερηχο το κοιταω συνεχεια ...το ζουζουνι μου

76IGp3.png

χαπακι δεν ειναι καμια συγκλονισιτκη εξεταση..απλα μια εξεταση για να σιγουρευτεις πως το μωρο δεν θα πασχει απο μια βλακώδη ασθενεια..εξαιρετικά σπάνια μεν αλλά υπαρκτη

dZJip3.png

Διαφημίσεις

an den eisai υπερβαρη χαπακι μου ναι την γλυτώνεις...εγω ειμαι υπερβαρη αρα θα την ξανακανω..μπλιαχχχχχ! συμβουλη: οταν πας να την κανεις παρε αδεια απο την δουλεια και μετα πηγνε σπιτι να αραξεις...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ε ναι ο γιατροσ παντα ξερει...απλά τελικα εγω στην αρχη τον σιχτιριζα τον γιατρο μου που ειναι ψειρας αλλά τελικά...καλυτερα σιγουρη παρα να τρελαινεσαι..οποτε πες του να σου κανει...,μια απ ολα :P

dZJip3.png

an den eisai υπερβαρη χαπακι μου ναι την γλυτώνεις...εγω ειμαι υπερβαρη αρα θα την ξανακανω..μπλιαχχχχχ! συμβουλη: οταν πας να την κανεις παρε αδεια απο την δουλεια και μετα πηγνε σπιτι να αραξεις...

αφου το λες εσυ κατι θα ξερεις....

οχι δεν ειμαι υπερβαρη....να σου πω δεν γινεται να πρω αδεια επ'αοριστου,γιατι δεν μπορω καθολου εδω

76IGp3.png

χαπι...μονο ο γιατρος σου μπορει να σου γραψει αδεια και οτι και καλα αντιμετωπιζεις σοβαρο θεμα με την εγκυμοσυνη..κινδυνος αποκολήσεων και τέτοια...αλλα ρε αγαπη..αφου πανε ολα καλα..εγω το εχω σε γρουσουζια να το παιζω αρωστη για να λουφαρω..και εγω φριτω μεσα στογραφειο αλλα λεω..καλυτερα να φριτω εδώ παρα να φριτω επειδη παιζει προβλημα...

Επεξεργάστηκαν by Mara-76

dZJip3.png

χαπι...μονο ο γιατρος σου μπορει να σου γραψει αδεια και οτι και καλα αντιμετωπιζεις σοβαρο θεμα με την εγκυμοσυνη..κινδυνος παοκολήσεων και τέτοια...αλλα ρε αγαπη..αφου πανε ολα καλα..εγω το εχω σε γρουσουζια να το παιζω αρωστη για να λουφαρω..και εγω φριτω μεσα στογραφειο αλλα λεω..καλυτερα να φριτω εδώ παρα να φριτω επειδη παιζει προβλημα...

καλα αυτο δεν το συζηταω,απλα οταν παει 2 η ωρα ,δεν περναει με τιποτα η ωρα να φτασει 4 για να σχολασω.....εκει ειναι που ζοριζομαι κιολας...οχι παναγια μου φτου..φτου μια χαρα ειμαι ,κι ετσι θελω να ειμαι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...