Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

προσεχω,δεν μπορω να πω οτι δεν προσεχω,απλα ακομα και αν παω να πιασω ποτηρι απο το ντουλαπι μου φωναζουν,ειπαμε να προσεχω ,οχι να μην μπορω να πιω ουτε νερο...

οσο για το φαι ενταξει δεν θελω να παρω πολλα κιλα,αλλα δεν μπορω να καθομαι και νηστικια γιατι μετα με πιανουν ζαλαδες και ανακατοσουρες...

ααααααααααααχχχχχχ ετσι μου κανανε και εμενα Χαπακι μου στην αρχη και φωναζα!!!

τουλαχιστον ενα ποτηρι νερο μπορω να το βαλωωωωωωωωω!!!!!

οχι να μην μενεις νηστικη δεν κανει απλα προσπαθησε να κοψεις τις πολλες βλακειες αμα τρως πχ σοκολατες πατατακια κρουασαν κλπ κλπ!!!:lol:

φαε φρουτα και πολλα λαχανικα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα ρωτησα τον δοχτορα..ακομη και μπρούμυτα εκεινο βρισκει τον χωρο του και αραζει...χτεσ ειχε αραξει πολύ κοντά στο κόκαλο της λεκάνης μου..μετά μετακινηθηκε λίγο και στην ΙΔΙΑ αραχτή θεση πήγε πιο δεξιά..

αντε βρε εμενα δεν με αφηνε!!!!

γιατι τωρα και να θελω δεν μπορω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χαπυ εγω οταν ειχα κατι μικρεσ ζαλαδεσ κ ανακατωσουρεσ ειχα βολευτει ΠΑΡΑ πολύ κάτι κρακεράκια αλμυρα τα Mini pics...μιλαμε ετρωγα 5-6 και συνερχομουν..δοκιμασε τα..και δεν εχουν κ λιπαρα!

θα τα δοκιμασω...

76IGp3.png

ποτε θα κανω την αυχενικη διαφανεια?

εγω κοιμαμαι συνηθως στα πλαγια,οταν ειμαι ανασκελα νοιωθω οτι τραβιεμαι πολυ και δεν μπορω

εαν θυμαμαι καλα 12η-13η εβδομαδα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ααααααααααααχχχχχχ ετσι μου κανανε και εμενα Χαπακι μου στην αρχη και φωναζα!!!

τουλαχιστον ενα ποτηρι νερο μπορω να το βαλωωωωωωωωω!!!!!

οχι να μην μενεις νηστικη δεν κανει απλα προσπαθησε να κοψεις τις πολλες βλακειες αμα τρως πχ σοκολατες πατατακια κρουασαν κλπ κλπ!!!:lol:

φαε φρουτα και πολλα λαχανικα!!

τετοια δεν μπορω να πω οτι τρωω πολλα ειδικα τωρα τελευταια,σχεδον καθολου,ενταξει στις γιορτες εφαγα λιγο παραπανω γλυκακια,τα χριστουγεννα πιο πολυ,τωρα τρωω συνηθως πολυ σαλατα...και αρκετα φρουτα....

76IGp3.png

12η εβδομαδα και 13η χαπακι μου..θα σ πει ο γιατροσ σου για να κλεισεισ τα ραντεβου σου και κλπ κλπ κλπ...εκει να δεισ χασιμο!

ααααχχχχχχχχχχχχχχχ ναι εκει παθαινεις μεγαλη πλακα!!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

12η εβδομαδα και 13η χαπακι μου..θα σ πει ο γιατροσ σου για να κλεισεισ τα ραντεβου σου και κλπ κλπ κλπ...εκει να δεισ χασιμο!

γιατι το λες αυτο....να κανω αλλη μια ερωτηση την καμπυλη ζαχαρου ποτε την κανουν...πιστευω οτι ειναι η μονη εξεταση που δεν θελω να κανω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γιατι το λες αυτο....να κανω αλλη μια ερωτηση την καμπυλη ζαχαρου ποτε την κανουν...πιστευω οτι ειναι η μονη εξεταση που δεν θελω να κανω

εαν δεν κανω λαθος 24η εβδομαδα αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!!!

δεν σημαινει οτι οσα λενε ισχυουν για ολες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καμπυλη πολυ πιο μετα χαπακι εκτοσ αν εχεισ κιλάκια..εγω την εκανα στον προγεννητικο..και ναι οντως ειναι χααααααααααααααααλι! εμενα με μπιπ η γλυκόζη..δεν μπορουσα να συνελθω

dZJip3.png

ααα και που εισαι χαπακι...να πασ αι στο λαικο για την εξεταση της ινοκυστικης....δεν ειναι τπτ λιγο αιμα θα σου παρουν αλλα να την κανεις κουκλα μου την εξεταση

dZJip3.png

γιατι Χαπακι μου θα δεις ενα μικρουλικο ανθρωπακι χαρακια ποδαρακια γονατακια και καθε φορα που θα πηγαινεις θα βλεπεις τρέλλες αλλαγες!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααα και που εισαι χαπακι...να πασ αι στο λαικο για την εξεταση της ινοκυστικης....δεν ειναι τπτ λιγο αιμα θα σου παρουν αλλα να την κανεις κουκλα μου την εξεταση

δεν μενει ΑΘΗΝΑ το κοριτσι μας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...