Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω μονο μια φορα ηθελα σπανακοπιτα...τελικα οσεσ τρεχουν τουσ αντρεσ τουσ επειδη κατι τους μύρισε ειναι απλά κακομαθημενες και το κανουν για το φαν της υπόθεσης... ειναι μύθος το "μου μυρισε κατι"

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααχαχχααχαχ οσο για το ζουζουνι καλα κρασια χαπυ...4 υπερηχουσ εχω κανει και στουσ 4 στν ΙΔΙΑ θεση...τα ποδια ψηλα, το ενα χερι πιπιλα το αλλο πισω απο τον αυχενα...και αταραχο..λιγο ακομη και θα μου βγαλει κανα πανω που θα λεει μανα πιασε τον καφε και τα τσιγαρα

χαχαχαχαχχααχαχαχαχχα και ο δικος μας ολο κατι τετοια κανει τον προηγουμενο μηνα δεν καθοτανε σε μια μερια να τον βγαλει φωτο ο γιατρος και ετσι δεν εχουμε!!!!

αφου θελω μια φωτο τα προσοντα μας και αυτος δεν καθεται να τα βγαλουμε!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω πλεον τα εχω σχεδον καθε μερα τα νευρα!!!κλαιω χωρις λογο καπου καπου και γενικα οταν ηρεμω ξανακλαιω γιατι στενμαχωρησα το μωρο!!!

θελεις κι αλλα???

νομιζω οτι πρεπει να ηρεμησεις ...μην κλαις βρε ζουζουνα...σε λιγο καιρο θα κρατας το ζουζουνι σου αγκαλια,θα το μυριζεις και θα τρελενεσαι

καλα ειναι 18 του μηνα θα παμε να τον δουμε αλλα απο προχτες ειναι σβουρας τον αβολευτο εχει!!!

ευτυχως για την ωρα με αφηνει να κοιμηθω το βραδυ!!!!:lol:

φαε μια φρυγανια οταν νιωθεις ετσι!!

δεν πειραζει οσο κουνιεται τοσο καλυτερα....μακαρι να μπορουσα κι εγω να ξερω οτι ειναι καλα το μωρουλινι μου

εφαγα και φρυγανια αλλα τιποτα,δεν ξερω δεν ειμαι συνεχεια ετσι με πιανει κατα διαστηματα,βεβαια θα με πειτε και λιγο μαζοχα αλλα μ'αρεσει αυτο γιατι σκεφτομαι οτι παει καλα το ζουζουνι

ααχαχχααχαχ οσο για το ζουζουνι καλα κρασια χαπυ...4 υπερηχουσ εχω κανει και στουσ 4 στν ΙΔΙΑ θεση...τα ποδια ψηλα, το ενα χερι πιπιλα το αλλο πισω απο τον αυχενα...και αταραχο..λιγο ακομη και θα μου βγαλει κανα πανω που θα λεει μανα πιασε τον καφε και τα τσιγαρα

θα σε εχει κατσε κατω ...σηκω πανω...:D:D:D:D

76IGp3.png

lol αθηνα εγω ακομη δεν ξερω το φυλο.... δεν αλλαζει θεση με την ΚΑΜΙΑ...τι σοκολατακια τρωω τι παω πανω κάτω τι το κοπαναει ο δοχτορ με το ματσουκι....τπτ δεν κανει...αραζει και πιπιλάει δάχτυλο...

dZJip3.png

εγω μονο μια φορα ηθελα σπανακοπιτα...τελικα οσεσ τρεχουν τουσ αντρεσ τουσ επειδη κατι τους μύρισε ειναι απλά κακομαθημενες και το κανουν για το φαν της υπόθεσης... ειναι μύθος το "μου μυρισε κατι"

σιγουρα κατι τετοιο υπαρχουν πολλες τετοιες!!!

κι εγω καθε μερα λεω παναγια μου να πανε ολα καλα...και να ειναι υγιες το ζουζουνι μου,μονο αυτο σκεφτομαι....

καλα να πω την αληθεια τωρα σκεφτομαι και τον καναπε μου και να ερθει η ωρα να φαω γιατι δεν αντεχω αλλο..χιχιχι

ολα καλα θα πανε Χαπακι μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

να σας πω ουτε εμενα μου μυριζει τιποτα....το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν θελω με τιποτα να φαω κρεας,τρωω λιγο και μετα δεν μ'αρεσει η γευση του...

ααα,εμενα μου εχουν σπασει αλλιως τα νευρα,μη σκυβεις ,μη καθεσαι ετσι,μη τεντωνεσαι,μην κανεις αυτο,μην κανεις εκεινο...

ασε που ολοι εχουν φαγωθει μην τρως πολυ....προσεχε μην παρεις πολλα κιλα...μην παχυνεις και αλλα τετοια

76IGp3.png

lol αθηνα εγω ακομη δεν ξερω το φυλο.... δεν αλλαζει θεση με την ΚΑΜΙΑ...τι σοκολατακια τρωω τι παω πανω κάτω τι το κοπαναει ο δοχτορ με το ματσουκι....τπτ δεν κανει...αραζει και πιπιλάει δάχτυλο...

ο δοκτορ μια υποψια θα την εχει ρωτα!!!!

βεβαια το σιγουρο ειναι οτι θα το μαθεις στο β-επιπεδου!!!!

και εμας μας εκανε κολπακια και μας κανει ακομα δεν μπορω να πω σβουρας ειναι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και που εισαι ακομη χαπυ...εμενα ο ηλιασ μεσα στο βραδυ με γυριζει ανασκελα...φοβαται που κοιμαμαι μπρούμυτα και με γυριζει..ε ξυπναω και τα παιρνω!..η μανα μου φωναζει οταν καθομαι σταυροποδι..η πεθερα μου οταν καθομαι στο χαλι (με βολευει πολύ να καθομαι κατω με την πλατη στον καναπε) και κλπ κλπ κλπ

οσο για τα κιλα... δεν ασχολουμε πλεον ΚΑ8ΟΛΟΥ.. ειπα στον γιατρο μου να μην με ζαλιζει και πολύ γιατι αμα αγχωνομαι νευριαζω και αμα νευριαζω τα κανω ολα λιμπα..μχοαυχαυχαυουοχυοαυχ οσα κιλα παρω...θα προσεχω μεν αλλα οκ δεν θα πεθανω κιολασ αμα παρω αρκετά.. δοξα τον θεο μετα μασ περιμενει τετοιο ξενυχτι. τέτοια ταλαιπώρια που θα τα χάσουμε..και αν δεν τα χάσουμε υπ[αρχουν και τα γυμναστηρια και οι κρεμεσ συσφιξης και οι πλαστικοι και τα πάντα ολα

dZJip3.png

να σας πω ουτε εμενα μου μυριζει τιποτα....το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν θελω με τιποτα να φαω κρεας,τρωω λιγο και μετα δεν μ'αρεσει η γευση του...

ααα,εμενα μου εχουν σπασει αλλιως τα νευρα,μη σκυβεις ,μη καθεσαι ετσι,μη τεντωνεσαι,μην κανεις αυτο,μην κανεις εκεινο...

ασε που ολοι εχουν φαγωθει μην τρως πολυ....προσεχε μην παρεις πολλα κιλα...μην παχυνεις και αλλα τετοια

ααααααααααααα Χαπακι μου καλα σου λενε μην κανεις βλακειες δεν πρεπει ασε να περασει το 1ο τριμηνο με το καλο και μετα να τα κανεις αλλα με προσοχη!!!

οσο για το φαγητο κανε οτι θελεις και οτι σου πει ο γιατρος!!!

βεβαια θα ελεγα να βαλεις και εκει λιγο μετρο οσο μπορεις φυσικα γιατι απο ενα σημειο και υστερα αρχιζουν και φωναζουν!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

προσεχω,δεν μπορω να πω οτι δεν προσεχω,απλα ακομα και αν παω να πιασω ποτηρι απο το ντουλαπι μου φωναζουν,ειπαμε να προσεχω ,οχι να μην μπορω να πιω ουτε νερο...

οσο για το φαι ενταξει δεν θελω να παρω πολλα κιλα,αλλα δεν μπορω να καθομαι και νηστικια γιατι μετα με πιανουν ζαλαδες και ανακατοσουρες...

76IGp3.png

ποτε γινεται η β-επιπεδου????

εγω την εκανα την 22η εβδομαδα!!εσυ για την ωρα εχεις την αυχενικη διαφανεια και την pap-a!:lol:

και που εισαι ακομη χαπυ...εμενα ο ηλιασ μεσα στο βραδυ με γυριζει ανασκελα...φοβαται που κοιμαμαι μπρούμυτα και με γυριζει..ε ξυπναω και τα παιρνω!..η μανα μου φωναζει οταν καθομαι σταυροποδι..η πεθερα μου οταν καθομαι στο χαλι (με βολευει πολύ να καθομαι κατω με την πλατη στον καναπε) και κλπ κλπ κλπ

οσο για τα κιλα... δεν ασχολουμε πλεον ΚΑ8ΟΛΟΥ.. ειπα στον γιατρο μου να μην με ζαλιζει και πολύ γιατι αμα αγχωνομαι νευριαζω και αμα νευριαζω τα κανω ολα λιμπα..μχοαυχαυχαυουοχυοαυχ οσα κιλα παρω...θα προσεχω μεν αλλα οκ δεν θα πεθανω κιολασ αμα παρω αρκετά.. δοξα τον θεο μετα μασ περιμενει τετοιο ξενυχτι. τέτοια ταλαιπώρια που θα τα χάσουμε..και αν δεν τα χάσουμε υπ[αρχουν και τα γυμναστηρια και οι κρεμεσ συσφιξης και οι πλαστικοι και τα πάντα ολα

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι τρελληηηηηη???

καλα σου κανει ο ανθρωπος και σε γυρναει και εμενα μπρουμυτα μου αρεσει να κοιμαμαι αλλα το αλλαξα δεν λυπασαι το νινι σου????

οπως αισθανεσαι να κανεις!!!

αμα δεν πειραζει εσενα το βαρος γραψτους ολους!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χαπυ εγω οταν ειχα κατι μικρεσ ζαλαδεσ κ ανακατωσουρεσ ειχα βολευτει ΠΑΡΑ πολύ κάτι κρακεράκια αλμυρα τα Mini pics...μιλαμε ετρωγα 5-6 και συνερχομουν..δοκιμασε τα..και δεν εχουν κ λιπαρα!

dZJip3.png

εγω την εκανα την 22η εβδομαδα!!εσυ για την ωρα εχεις την αυχενικη διαφανεια και την pap-a!:lol:

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι τρελληηηηηη???

καλα σου κανει ο ανθρωπος και σε γυρναει και εμενα μπρουμυτα μου αρεσει να κοιμαμαι αλλα το αλλαξα δεν λυπασαι το νινι σου????

οπως αισθανεσαι να κανεις!!!

αμα δεν πειραζει εσενα το βαρος γραψτους ολους!!!:lol::lol::lol:

μα ρωτησα τον δοχτορα..ακομη και μπρούμυτα εκεινο βρισκει τον χωρο του και αραζει...χτεσ ειχε αραξει πολύ κοντά στο κόκαλο της λεκάνης μου..μετά μετακινηθηκε λίγο και στην ΙΔΙΑ αραχτή θεση πήγε πιο δεξιά..οπα λαθος..αριστερα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...