Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

geia soy αθηνουλααααααα! εμενα εσπασαν τα νευρα μου να καθομαι μοχοαχουαχυαχα

χαπουλα σε νιώθω ;) ολα καλα θα πανε θα ακουσεισ και ητν καρδια του και θα εκστασιαστεισ! εμεισ πηγαμε χτεσ και καναμε τον μηνιαιο μασ υπερηχο και εκλαψα...παλι....μοχαυχαοχουαχυο τι χαζη που εχω γινει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου χαπυ υντροφισα! λολ μια χαρα ειμαι και το μπεμπε μου μια χαρα..μεγαλωνει και ειναι αραχτο κ πολύ ηρεμο..ευτυχωσ πήρε απο τον πατέρα του και δεν ειναι νευρασθενικο! εσυ πως πασ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα σε γενικες γραμμες,τις τελευταιες μερες λιγο ανακατευομαστε αλλα μεχρι εκει ...απλα νοιωθω αρκετα κουρασμενη και νυσταζω συνεχεια...περιμενω να ερθει η επομενη τριτη να παμε να δουμε το ζουζουνι μας και να ακουσουμε και καρδουλα....

Ακομη εισαι στην αρχη Χαπακι μου υπομονη!!!!

ξερεις υπαρχει κατι για τις ανακατοσουρες ρωτα τον γιατρο σου οταν δεν θα τις αντεχεις αλλο να σου πει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

geia soy αθηνουλααααααα! εμενα εσπασαν τα νευρα μου να καθομαι μοχοαχουαχυαχα

χαπουλα σε νιώθω ;) ολα καλα θα πανε θα ακουσεισ και ητν καρδια του και θα εκστασιαστεισ! εμεισ πηγαμε χτεσ και καναμε τον μηνιιο μασ υπερηχο και εκλαψα...παλι....μοχαυχαοχουαχυο τι χαζη που εχω γινει

ασε μην μιλας καθολου για καθισιο γιατι τα δικα μου νευρα ειναι τελειως πειραγμενα!!!!:mad::mad:

ειδες ποσο διαφορετικο ειναι απο την προηγουμενη φορα???

κατσε να το νιωσεις κιολας και μετα ελα να μου πεις!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ασε μην μιλας καθολου για καθισιο γιατι τα δικα μου νευρα ειναι τελειως πειραγμενα!!!!:mad::mad:

ειδες ποσο διαφορετικο ειναι απο την προηγουμενη φορα???

κατσε να το νιωσεις κιολας και μετα ελα να μου πεις!!!:lol::lol:

αθηνακι ωρεσ ωρεσ θελω πραγματικα να σκοτώσω ανθρωπο...νιωθω οτι ΟΛΟΙ ειναι βλάκεσ και δνε κατανοούν τπτ...το πρωτο διασητμα ειχα φαει και την φρικη τησ ευθυνης..ξερεισ..εχω ευθυνη απεναντι σε αυτο το παιδακι και πρεπει να λειτουργώ κάπως και κλπ κλπ κλπ...εκει να δεισ μιζεριεσ!

dZJip3.png

γεια σου αθηνουλα....εσενα τι κανει ο μπεμπαρο σου???

ενταξει αντεχω ακομη ,δεν ειναι πολυ εντονες ευτυχως και συνηθως το παθαινω τωρα το μεσημερι,επειδη πειναω...

πενιμπακι ουουουουου

76IGp3.png

γεια σου ρενιιιιιιι!!!

ρε κοριτσια..βαρεθηκα την εγκυμοσυνη..αντε να γενησω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κοπελια χαλαρωσε λιγακι και μην λες τετοιες κουβεντες εχεις πολυ δρομο μπροστα σου!!!!

να λες ευχαριστω ΘΕΕ ΜΟΥ που πανε ολα καλα!!!

ρωτα και εμενα!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω δεν καταλαβα ιδιαιτερα πρωτοχρονια ημουνα συνεχεια ξαπλωμενη ,ειχα γινει ενα με τον καναπε...χιχιχιχι,μου χρειαζοταν παντως ,το ειχα αναγκη...

υπομονη Μαρα...μηλες τετοια και σε ακουει το ζουζουνι σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοπελια χαλαρωσε λιγακι και μην λες τετοιες κουβεντες εχεις πολυ δρομο μπροστα σου!!!!

να λες ευχαριστω ΘΕΕ ΜΟΥ που πανε ολα καλα!!!

ρωτα και εμενα!

οι ευχαριστιεσ εννουνται σαφώς αθηνουλι...απλα μου σπασαν τα νευρα μανα αντρασ κ πεθερα στισ γιορτεσ που ετρεχαν πισω απο τον πισινο μου με χυμουσ, φαγητα, σιδηρουσ, μαξιλάρια μην τυχόν και μου μυρισει τπτ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΠΤ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑ 2 ΛΕΠΤΑ?

dZJip3.png

αθηνακι ωρεσ ωρεσ θελω πραγματικα να σκοτώσω ανθρωπο...νιωθω οτι ΟΛΟΙ ειναι βλάκεσ και δνε κατανοούν τπτ...το πρωτο διασητμα ειχα φαει και την φρικη τησ ευθυνης..ξερεισ..εχω ευθυνη απεναντι σε αυτο το παιδακι και πρεπει να λειτουργώ κάπως και κλπ κλπ κλπ...εκει να δεισ μιζεριεσ!

εγω πλεον τα εχω σχεδον καθε μερα τα νευρα!!!κλαιω χωρις λογο καπου καπου και γενικα οταν ηρεμω ξανακλαιω γιατι στενμαχωρησα το μωρο!!!

θελεις κι αλλα???

γεια σου αθηνουλα....εσενα τι κανει ο μπεμπαρο σου???

ενταξει αντεχω ακομη ,δεν ειναι πολυ εντονες ευτυχως και συνηθως το παθαινω τωρα το μεσημερι,επειδη πειναω...

πενιμπακι ουουουουου

καλα ειναι 18 του μηνα θα παμε να τον δουμε αλλα απο προχτες ειναι σβουρας τον αβολευτο εχει!!!

ευτυχως για την ωρα με αφηνει να κοιμηθω το βραδυ!!!!:lol:

φαε μια φρυγανια οταν νιωθεις ετσι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω δεν καταλαβα ιδιαιτερα πρωτοχρονια ημουνα συνεχεια ξαπλωμενη ,ειχα γινει ενα με τον καναπε...χιχιχιχι,μου χρειαζοταν παντως ,το ειχα αναγκη...

υπομονη Μαρα...μηλες τετοια και σε ακουει το ζουζουνι σου

ααχαχχααχαχ οσο για το ζουζουνι καλα κρασια χαπυ...4 υπερηχουσ εχω κανει και στουσ 4 στν ΙΔΙΑ θεση...τα ποδια ψηλα, το ενα χερι πιπιλα το αλλο πισω απο τον αυχενα...και αταραχο..λιγο ακομη και θα μου βγαλει κανα πανω που θα λεει μανα πιασε τον καφε και τα τσιγαρα

dZJip3.png

κι εγω καθε μερα λεω παναγια μου να πανε ολα καλα...και να ειναι υγιες το ζουζουνι μου,μονο αυτο σκεφτομαι....

καλα να πω την αληθεια τωρα σκεφτομαι και τον καναπε μου και να ερθει η ωρα να φαω γιατι δεν αντεχω αλλο..χιχιχι

76IGp3.png

οι ευχαριστιεσ εννουνται σαφώς αθηνουλι...απλα μου σπασαν τα νευρα μανα αντρασ κ πεθερα στισ γιορτεσ που ετρεχαν πισω απο τον πισινο μου με χυμουσ, φαγητα, σιδηρουσ, μαξιλάρια μην τυχόν και μου μυρισει τπτ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΠΤ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑ 2 ΛΕΠΤΑ?

χαχαχαχαχχαχχαχα και εγω τα ιδια εχω αλλα ειναι αλλη φαση η δικη μου!!

οσο απο μυρωδιες δεν μου εχει ερθει κατι αλλα ουτε εχω ζηλεψει κατι περα απο μια φορα που ετρωγε ο αντρας μου σοκολατα!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...