Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol:

Κορίτσια, καλησπέρα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ......Έλειψα καιρό από το φόρουμ, ....... μόλις επέστρεψα, κρεβατώθηκα με μια γερή ίωση (μπορεί να ήταν και η Η1Ν1, δεν το έχουμε διευκρινίσει) και σηκώθηκα από το κρεβάτι μόλις χθες αλλά ακόμη είμαι πολύ αδύναμη.

Έχω κι εγώ ένα νέο: ο καλός Άη Βασίλης μου έστειλε .....περίοδο ..... μου ήρθε φυσιολογικά.

Πολλά φιλιά σε όλες σας.

Σιδερένια Βριτσάκι και καλώς τα δέχτηκες! :wink:

κοριτσια μου πηγα για χοριακη και ηταν αρνητικη,

το απογευμα θα παρω το γιατρο τηλεφωνο να δουμε τι εγινε...

η περιοδος ακομα αφαντη αλλα η μικροβιολογος ηταν καθετη, δεν ξερω τι να πω

μονο σε εμενα μπορει να γινει αυτο 3 θετικα...εφαγα γερη σφαλιαρα αλλα ειμαι καλα.

μπερδεμενη πολυ...θα περασει ομως...

σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας αλλα θα χρειαστει να μου τις ξαναδωσετε σε λιγο καιρο παλι.

οταν ειμαι καλυτερα θα ξαναμπω...

φιλακια αγαπες μου!

Ερμινάκι μου Καλή Χρονιά χωρίς άλλα παρατράγουδα... Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω από τον εαυτό μου δεν γίνεται αρνητική χοριακή και 3 θετικά τεστ... 2 τινά : 1) έκανες λάθος τα τεστ (συνήθως η γραμμή εμφανίζεται από την αρχή και όταν είναι αρνητικά σβήνει) 2) κάτι δεν πήγαινε καλά με τα τεστ (θα μου πεις και τα 3... αν ειναι η ίδια παρτίδα ίσως).. Καλύτερα να στηρίζεσαι σε χοριακή εξ αρχής.. 20 € έχει και αυτή ούτως ή άλλως και είναι έγκυρη με το πρώτο.

Παρόλα αυτά εγώ εύχομαι να είναι άχρηση η μικροβιολόγος που πήγες και όχι τα τεστ και να μας πεις ευχάριστα σύντομα.

Κοριτσάκια μου, λείπετε όλες κι εγώ θέλω τη βοήθειά σας!!

Άπ'το πρωί πονάω χαμηλά δεξιά, δεν μετράω γόνιμες μέρες αυτόν τον μήνα, υπέθεσα πως είναι η ωορηξία, αν και πριν 3-4 μέρες είχα πάλι αυτά τα πονάκια. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά όσο περνούν οι ώρες ο πόνος γίνεται όλο και πιο δυνατός σε σημείο που να με χτυπάει και πίσω (σχεδόν στο τελείωμα του εντέρου!). Οδηγούσα τώρα για να έρθω σπίτι κι έκλαιγα απ'τον πόνο!!!...Συνεχόμενος πόνος, και που και που μου δίνει και μια γερή σφυριά που με κάνει να βογκάω!!!...Πήρα τον γιατρό μου, δεν τον βρήκα, θα τον ξαναπάρω αργότερα. Με βλέπω όμως να πηγαίνω μια βόλτα στο Αττικόν, αν συνεχιστεί έτσι. Υπολόγισα τις μέρες, σήμερα είμαι στην 19η μέρα.

Ας ήταν εδώ κάποια να με βοηθήσει.....

δεν αντέχω τον πόνο.....!!!:-(

Ναντιμοράκι μου μάκια στην μουρίτσα σου!!! φαντάζομαι οτι εκτός από το έντερο σε χτυπάει και στην κύστη σαν να θες να ουρήσεις αλλά δεν βγαίνει τίποτα και επίσης έχεις και μία μικρή τάση για εμετό. ε? Σκωληκοειδήτης δεν πρέπει να είναι γιατί συνήθως ο πόνος του είναι αντανακλαστικός.. δεν θα σε πονάει κάτω δεξία συνήθως πονάει κάπου αλλού. το ξέρω γιατί είχα τον ίδιο πόνο και πήγα τελικά σε χειρούργο ο οποίος με διαβεβαίωσε οτι δεν έχω ούτε σκωληκοειδήτη ούτε χολή. Φαντάζομαι είναι η ωορηξία σου.. τόσο έντονα? ναι! τόσο έντονα.. ειμαστε σε ηλικία που χτυπάνε καμπανάκια και ήδη έχουμε μπει σε διαδικασία γονιμοποίησης (τουλάχιστον έτσι μου τα εξήγησε εμένα ο γιατρός μου) και ο μόνος τρόπος να το επιβεβαιώσεις αυτό είναι να ψαχτείς λαμπαροσκοπικά που είναι χαζομάρα γιατί θα δώσεις ένα σωρό λεφτά για να πάρεις μία απάντηση κατά 99% οτι όντως είναι η ωορηξία σου.. αυτά τα ολίγα.. ελπίζω να σε φώτησα.

Λοιποοοον....ισως υπαρχει Αη Βασιλης!!!!!Δεν μου ηρθε!!!!!Με βαση τους τελευταιους κυκλους,μετα το καλοκαιρι,επρεπε να ερθει απο χθες!!!!Εκανα βλακωδως ενα τεστ την Παρασκευη και ηταν αρνητικο.Θα περιμενω ως αυριο και μαλλον πρωι πρωι θα το κατουρησω!!!!Ελεγα να περιμενω ως την Τεταρτη αλλα σιγα μην κρατηθω!!!!Αυταααααα!!!!!!Θα τσιριξω αυριο!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άντε να σε δω και σένα ζουζουνίτσα!!:lol:

Μμμμμμμμ......τι σου είναι και το φαϊ,ε?

Μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις σε παρακάλώ ... :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε όλες τις υπόλοιπες....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ.......

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ................. (ο καινούργιος χρόνος εννοώ!!!!) χιχ

U6Vip2.png

ελπιδα μου και εγω τα ιδια σκεφτηκα...

τα τεστ ηταν μουφα prentictor παρακαλω, δεν λεω οτι ολα ειναι αλλα αυτα

που εκανα εγω τα 3 σιγουρα γιατι εβγαλαν καραμπαμ γραμμη απο την αρχη, μαλλον η παρτιδα ηταν ελλατωματικη...τι να πω μαλλον δοκιμασια ηταν και αυτο, επρεπε να το ζησω για να συνειδητοποιησω καποια πραγματα...πριν καλα καλα το καταλαβουμε τελειωσε και δεν ξερω αν ειχε αρχισει καν...θα μιλησω και με το γιατρο μου και θα δουμε...σε ευχαριστω κουκλα μου!!!

ναντιμορακι , ζουζουνα, ευχομαι εσεις να μας πειτε τα ευχαριστα πολυ γρηγορα...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Ερμινακι μου λυπαμαι για τα νεα σου αλλα με 3 θετικα τεστ δεν το περιμενα ουτε κι εγω αυτο το αποτελεσμα!!!!:-(:-(

Ελπιζω συντομα να μας πεις τα ευχαριστα!!!

Οσο για τεστακια εαν θελησεις να ξανακανεις ειπαμε clear blue!!!!!

Περιμενω νεα σου συντομα φιλακια!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σε όλες τις υπόλοιπες....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ.......

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ................. (ο καινούργιος χρόνος εννοώ!!!!) χιχ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΩΣΣΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥ!!!!!

ΕΜΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ.......Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΕΝΑ??????

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Οχι οχι,εφαγα τα μουτρα μου την Παρασκευη....ας ξημερωσει με το καλο αυριο και βλεπουμε!Αρχισα να μιλαω στην κοιλια μου....το χασα τελειως ε????:tongue::tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μμμμμμ δεν μπορω να σου πω!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηη κανονισε να με ξεχασεις αυριο θα ερθω επανω και θα δεις τι θα σου κανω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ετσι το σκεφτηκα...και τι εγινε αν δεν εχεις δικα σου??ολα τα παιδακια πρεπει να ειναι ευτυχισμενα και πρεπει να φροντισουμε για αυτο...τεσπα..αντι να δινω λεφτα σε τεστ θα τα δινω σε χρησιμα πραγματα!

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ εσυ θελεις πολυ ξυλο να δω ποτε θα στο δωσω!!!

Να πας στην κιβωτο ειναι πραγματικα πολυ ωραιο αλλα δεν πρεπει να εγκαταλειπεις τοσο ευκολα δες ποσες απο εδω μεσα τι εχουμε περασει αρκετες!!!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΜΑΚΙ ΜΟΥ!!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Όχι, δεν με ενοχλεί τίποτα άλλο.Στην ουσία είναι πόνοι ωορηξίας σε υπερβολικό βαθμό και με σπασμούς που κάνουν τον πόνο πιο έντονο. Λέτε να έχω τίποτα στο έντερο και να τρέχω για κολονοσκοπήσεις και τέτοια?:confused:

θελεις να κανεις κολοσκοπηση μπιφτεκακι μου?????εεεεε???:tongue::tongue:

ξαναπαρε τον γιατρο μαρηηηηηη να σου πει τι να κανεις????

οσο οτι εισαι στην 19η μερα δεν λεει κατι εχω κανει οωρηξια και την 21η μερα!!!!!δεν πιστευω οτι ειναι κατι αλλο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελπιδα μου και εγω τα ιδια σκεφτηκα...

τα τεστ ηταν μουφα prentictor παρακαλω, δεν λεω οτι ολα ειναι αλλα αυτα

που εκανα εγω τα 3 σιγουρα γιατι εβγαλαν καραμπαμ γραμμη απο την αρχη, μαλλον η παρτιδα ηταν ελλατωματικη...τι να πω μαλλον δοκιμασια ηταν και αυτο, επρεπε να το ζησω για να συνειδητοποιησω καποια πραγματα...πριν καλα καλα το καταλαβουμε τελειωσε και δεν ξερω αν ειχε αρχισει καν...θα μιλησω και με το γιατρο μου και θα δουμε...σε ευχαριστω κουκλα μου!!!

ναντιμορακι , ζουζουνα, ευχομαι εσεις να μας πειτε τα ευχαριστα πολυ γρηγορα...

Ερμινάκι μου, μπήκα όλο αγωνία να διαβάσω τα νέα σου κι έφαγα την κατραπακιά μου κι εγώ μαζί με σένα.

Το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην ξαναπάρεις πρεντίκτορ. Είναι τα χειρότερα τεστς τελικά. Πριν από ένα μήνα μια κολλητή μου πήρε πρεντίκτορ και της έδειξε θετικό και κόντεψε να τρελαθεί (δεν ήθελε ακόμη δεύτερο παιδί) κι άλλη μια κοπελιά από το άλλο καφέ πότε θα γίνω μανούλα χάρηκε και μαζι της χαρήκαμε κι εμείς και τελικά η χοριακή αρνητική και της ήρθε η περίοδος.

Τι να πω? Μην το βάζεις κάτω, ελπίζω τον επόμενο μήνα να είσαι έγκυος και να πανηγυρίζουμε!

Ναντιμοράκι, παραμονή Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν με έπιασε ένας τέτοιος πόνος και τελικά σωριάστηκα λιπόθυμη, πάει και το ρεβεγιόν, πάνε κι όλα. Με μαζεύανε στα χέρια και οι καλεσμένες μου μάζεψαν το τραπέζι, πιάτα, ποτήρια, έβαλαν πλυντήριο, τακτοποίησαν τα πάντα και φύγανε. ΄Μια βδομάδα μετά μου ήρθε η περίοδος.

Αυτός ο πόνος με έπιασε για τέταρτη φορά.

Η πρώτη ήταν πριν από 8 χρόνια, όπου με τρέχανε στον Ευαγγελισμό, μου κάνανε όλες τις εξετάσεις, εντέρου, γυναικολογικές κλπ. αλλά δεν μου βρήκαν τίποτε.

Η δεύτερη ήταν πριν από 3 χρόνια, με τρέχανε νυχτιάτικα στο ΈΛΕΝΑ, όπου με παραλάβανε με αναπηρικό καροτσάκι, γιατί δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου (πάλι ημιλιπόθυμη και με κρύο ιδρώτα να με έχει λούσει), μου κάνανε όλες τις εξετάσεις, τίποτε.

Η τρίτη ήταν πριν από 1,5 μήνα, ήμουν στο γραφείο αλλά, επειδη το είχα ξαναδεί το έργο, απλώς πήρα ένα ντεπόν και μου πέρασε.

Η τέταρτη στο ρεβεγιόν, απλώς πήρα ένα παναντόλ έξτρα και μου πέρασε.

Αγαπούλες μου, σας ευχαριστώ όλες σας που μου απαντήσατε...:D:D:D

Λίγη ώρα μετά τα μηνύματα μου,ο πόνος υποχώρησε και μόνο λίιιιιιιιγο με ενοχλεί. Ελπίζω να είναι ωορηξία γιατί τρόμαξα πολύ που ο πόνος με χτυπούσε πίσω.Όταν έφτασα σπίτι και κατέβηκα από το αυτοκίνητο, τα πόδια μου τρέμανε. Αλλά πάλι γίνεται να είναι ωορηξία και να είχα παρόμοια πονάκια σε μικρότερο βαθμό πριν από 3 μέρες?....Ωχουυυυυυυυυ, δεν μπορώ άλλο μ'αυτές τις ωορηξίες, δεν με νοιάζει αν ήταν ή όχι,φτάνει να μην είναι τίποτα άλλο. Ο μπαμπάς μου που του το είπα μου είπε μήπως ήταν ελαφρύς κολικός επειδή ξέρει ότι δεν πίνω και πολύ νερό. Από εκείνη την ώρα που μου το είπε έχω πιει όλο τον Βόσπορο!!!...Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ!!!!!

Ζουζουνελάκι, εύχομαι τα καλύτερα για αύριο μωρό μου!!!!!

Ερμινάκι μου, υπομονή...τα καλύτερα έρχονται για όλες μας!!!!

Στις υπόλοιπες στέλνω από ένα μεγάαααααααλοοοοοο φιλίιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

2633662t8e3ogta9k.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑΑΑΑ!!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΟ 2010!!!!!

Ερμινινάκι...τι τράβηξες γιαβράκι μου!!!!Μήπως επηρεάστηκε το αποτέλεσμα των τεστ από φάρμακα?Όπως και να χει,λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνει το θαυματάκι σου!

Φιλιά κοριτσάκια!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός

η χαρα μεγάλη κι ο αγιασμός.

Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό

κάθετ' η κυρά μας η Παναγιά.

'Οργανo βαστάει, κερί κρατεί

και τον Αϊ-Γιάννη παρακαλεί.

'Αϊ-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή

βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί.

Ν' ανεβώ επάνω στον ουρανό

να μαζέψω ρόδα και λίβανο.

Καλημέρα, καλημέρα,

Καλή σου μέρα αφέντη με την κυρά.

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!!!Ας μας φωτίσει ο Θεούλης κι ας μας χαρίσει από ένα ή και περισσότερα μωράκια...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημέρα σε όλες!!!

Ερμινάκι μου, μη το βάζεις κάτω κοριτσακι, τα χαζοτεστ φταινε. Προχωράμε ακάθεκτες! :wink:

Ναντιμορακι με ειχε πιασει κι εμενα μια φορα τετοιος πονος, ημουν ξαπλα συνεχεια στον καναπε και δεν μπορουσα να κουνηθω καθολου, και επειδη υποψιαστηκα οτι μπορει να ηταν ωορρηξια με ειχαν πιασει τα νευρα μου, γιατι με τοσο πονο δεν μπορουσα να το εκμεταλλευτω...:mad:

5NEXp2.png

καλημέρα σε όλες!!!

Ερμινάκι μου, μη το βάζεις κάτω κοριτσακι, τα χαζοτεστ φταινε. Προχωράμε ακάθεκτες! :wink:

Ναντιμορακι με ειχε πιασει κι εμενα μια φορα τετοιος πονος, ημουν ξαπλα συνεχεια στον καναπε και δεν μπορουσα να κουνηθω καθολου, και επειδη υποψιαστηκα οτι μπορει να ηταν ωορρηξια με ειχαν πιασει τα νευρα μου, γιατι με τοσο πονο δεν μπορουσα να το εκμεταλλευτω...:mad:

καλημέρααααα...μαρή και να πονάς και να το εκμεταλλευτείς ταυτοχρόνως??:confused:....χαλαρώστε θα πω εγώ...βγάλτε το από το μυαλό σας και θα έρθει!!! Έτσι έπιασα την γαριδούλα:wink:

zfvrp2.png jMgwp3.png

Αχχχχχχχχ μαμανενεκι μου, εγώ όσο και να χαλαρώνω, οι μόνες γαριδούλες που πιάνω είναι αυτές στα σαγανάκια!! :lol: (Και τώρα τελευταία τους έχω δώσει να καταλάβουν...):roll:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...