Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσιμπηματακια,πολλα υγρα,στηθος πονεμενο και διογκωμενο,με σφιγγουν τα εσωρουχα!!!!Παντα ειχα στανταρ συμπτωματα πριν την περιοδο και ποτε καθυστερηση.Δεν εχω αυτα τα συμπτωματα και απο αυριο πλεον καθυστερηση!!!!Αααααχ μακαρι...

Θα τσιριξω τοσο δυνατα το πρωι,αν ειναι θετικο,που θα σας ξυπνησω....και σηκωνομαι αρκετα νωρις!!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Τσιμπηματακια,πολλα υγρα,στηθος πονεμενο και διογκωμενο,με σφιγγουν τα εσωρουχα!!!!Παντα ειχα στανταρ συμπτωματα πριν την περιοδο και ποτε καθυστερηση.Δεν εχω αυτα τα συμπτωματα και απο αυριο πλεον καθυστερηση!!!!Αααααχ μακαρι...

Θα τσιριξω τοσο δυνατα το πρωι,αν ειναι θετικο,που θα σας ξυπνησω....και σηκωνομαι αρκετα νωρις!!!!!:lol::lol::lol:

και να φωναξεις και ποιος το προεβλεψε και αυτο....και εγω ποναω αριστερα και δεν εχω σκωληκοειδιτη...χαχαχαχαχαχα:cool::cool:

2011.png

και να φωναξεις και ποιος το προεβλεψε και αυτο....και εγω ποναω αριστερα και δεν εχω σκωληκοειδιτη...χαχαχαχαχαχα:cool::cool:

Εννοειται!!!Απο χθες σε σκεφτομαι....βρε λες, λεω, να βγει σωστη?????

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Εννοειται!!!Απο χθες σε σκεφτομαι....βρε λες, λεω, να βγει σωστη?????

θα βγω!!!και αν δεν ειμαι τωρα θα ειμαι συντομα...(που θελω να πιστευω οτι τωρα ειμαι αλλα οκ...):P:p

2011.png

θα παω εθελοντρια στην κιβωτο του κοσμου!!εκει που εκεινος ο παπας μαζευει παιδακια και τα προσεχει...εκει!!!

Να πας,κανει πολυ καλο εργο απο οτι βλεπω.Θα σου κανει και καλο πιστευω.

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Να πας,κανει πολυ καλο εργο απο οτι βλεπω.Θα σου κανει και καλο πιστευω.

Ετσι το σκεφτηκα...και τι εγινε αν δεν εχεις δικα σου??ολα τα παιδακια πρεπει να ειναι ευτυχισμενα και πρεπει να φροντισουμε για αυτο...τεσπα..αντι να δινω λεφτα σε τεστ θα τα δινω σε χρησιμα πραγματα!

2011.png

Ετσι το σκεφτηκα...και τι εγινε αν δεν εχεις δικα σου??ολα τα παιδακια πρεπει να ειναι ευτυχισμενα και πρεπει να φροντισουμε για αυτο...τεσπα..αντι να δινω λεφτα σε τεστ θα τα δινω σε χρησιμα πραγματα!

Ετσι ειναι.Και θα σε ηρεμησει και θα ρθουν και τα δικα σου παιδακια,θα δεις.

377052ur1qj2v0dg.jpg

Συμφωνώ μαζί σου....

Κι ελπίζω να έχεις πέσει μέσα στις προβλέψεις σου, αρχικά για τη ζουζού και στη συνέχεια για μένα...

Μισό να βάλω να φάω τώρα που ηρέμησε λίγο ο πόνος....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...