Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

που ειστεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:D:D:D:D:D

βαριεμαι παααααααααρααααααααααααα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να φυγω ....να εξαφανιστω για λιγες μερες!!!!!!!!!!!!

πανω σε μια βραχονησιδα ....εγω ο σκυλος μου..κ η κοιλιτσα μου...χαχαχα

θελω απολυτη ηρεμια για καποιες μερες!!!!!!!!!!!!

Αχ να μπορουσα να το κανω....;):D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερμινακι μου συγχαρητηρια ζουζουνιτσα μου!!!!

τι διαβασαν τα ωραια τα ματακια μου....θετικο τεστακι....!!!!

ανυπομονω να δω ποσο μεγαλη θα ειναι η χοριακουλα σου,αντε γλυκια μου σου εφερε ωραιο δωρο ο αγ.βασιλης....!!!τωρα να προσεχεις ζουζουνιτσα!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ερμικακι μου μην αγχωνεσαι γιατι δεν κανει καλο στο ζουζουνι σου,κι εγω δεν το πιστευα μεχρι που εκανα και τη δευτερη χοριακουλα...μην αγχωνεσαι να ξερεις ολα θα πανε καλα

76IGp3.png

Κοριτσιαααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

που ειστεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:D:D:D:D:D

βαριεμαι παααααααααρααααααααααααα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να φυγω ....να εξαφανιστω για λιγες μερες!!!!!!!!!!!!

πανω σε μια βραχονησιδα ....εγω ο σκυλος μου..κ η κοιλιτσα μου...χαχαχα

θελω απολυτη ηρεμια για καποιες μερες!!!!!!!!!!!!

Αχ να μπορουσα να το κανω....;):D

ramonitsa μου παρε με κι εμενα...

εχω τις ιδιες τασεις φυγης...

δε με χοραει ο τοπος.δε μπορω να κοιμηθω δε μπορω να φαω ξαπλωνω και περνανε χιλιες σκεψεις το δευτερολεπτο.προχτες με πηρε ο υπνος στις 4 και στις 5,30 το ματι γαριδα...δεν εχει ησυχια και αυτο το μωρακι.ολο πανω κατω ειναι.ξαπλωνω απο δεξια αρχιζει τα κλωτσιδια, γυριζω αριστερα αρχιζει τα μπουνιδια, γυριζω ανασκελα αρχιζει τις τουμπες...αντε να βγει και θα τα πουμε καλα με αυτο τον κυριο...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Ερμινάκι μου, γλυκό, ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!!

Θερμά συγχαρητήρια, κοριτσάκι μου, είσαι σίγουρα έγκυος, σε παρακαλώ μόνο σταμάτα να αγχώνεσαι κι εύχομαι αύριο το πρωί μια τεράστια χοριακή!!!

Κορίτσια, καλησπέρα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, οι εγκυμονούσες καλές γέννες και οι μη εγκυμονούσες με το καλό να μείνουν έγκυες και οι φρεσκοέγκυες να εχουν υπέροχες εγκυμοσύνες, αλλά πάνω και πρώτα απ' όλα να έχουμε όλες υγεία, ευτυχία, αγάπη και ειρήνη!

Έλειψα καιρό από το φόρουμ, γιατί ήμουν εκτός Αθηνών για τα Χριστούγεννα και, μόλις επέστρεψα, κρεβατώθηκα με μια γερή ίωση (μπορεί να ήταν και η Η1Ν1, δεν το έχουμε διευκρινίσει) και σηκώθηκα από το κρεβάτι μόλις χθες αλλά ακόμη είμαι πολύ αδύναμη.

Έχω κι εγώ ένα νέο: ο καλός Άη Βασίλης μου έστειλε ύστερα από αναμονή 60 ημερών την περίοδό μου, αφού μετά την αποβολή δεν ξαναείδα περίοδο κι έπρεπε να πάρω χάπια, που τελικά δεν χρειάστηκε να τα πάρω και μου ήρθε φυσιολογικά.

Πολλά φιλιά σε όλες σας.

Σας ξαναστέλνω τις ευχές μου γιατί η προηγούμενη εικόνα δεν φάνηκε

:-(

Οι εγκυούλες υπομονή...κοντεύετε...μετά να δείτε τάσεις φυγής που θα έχετε;)

Μπιπίτσα άντε με το καλό και εύχομαι το νέο έτος να σου έρθουν όλα όπως τα θες!!

733049nznk0q1w9t.jpg

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

καλησπερα και από εμένα και καλη χρονιά σε ολες τις φιλεναδίτσες μου. με το κάλο όλες να γίνουμε μανούλες και να ανοίξουμε νεό τόπικ να τα λέμε. ερμινάκι μου γλυκό συγχαρητήρια με το καλό να δεις μια μεγάαααλη χοριακή.αν και εδώ που τα λέμε εγώ θα πήγαινα σε κανένα νοσοκομείο να την κάνω δεν θα άντεχα να περιμένω τόσες μέρες. θα περιμένουμε αύριο νέα σου.

μπιπίτσα μου περαστικούλια κοπέλα μου και να προσέχεις τώρα να αναρρώσεις τώρα. εγώ ακομα παιδευομαι μου το έχει γυρισει σε αλλεργικό τώρα και είμαι με σπρέυ, ο βήχας επιμενει γμτ.

καλημερα κουκλιτσες μου,τι κάνετε????

πρεπει να οργανωθουμε παλι και να αρχισουμε να μαζευομαστε...γιατι χαθηκαμε με τις γιορτες...

ερμινακι πήγες για τη χοριακουλα????

αντε μπες να μας πεις τα νεα....

76IGp3.png

κοριτσια μου πηγα για χοριακη και ηταν αρνητικη,

το απογευμα θα παρω το γιατρο τηλεφωνο να δουμε τι εγινε...

η περιοδος ακομα αφαντη αλλα η μικροβιολογος ηταν καθετη, δεν ξερω τι να πω

μονο σε εμενα μπορει να γινει αυτο 3 θετικα...εφαγα γερη σφαλιαρα αλλα ειμαι καλα.

μπερδεμενη πολυ...θα περασει ομως...

σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας αλλα θα χρειαστει να μου τις ξαναδωσετε σε λιγο καιρο παλι.

οταν ειμαι καλυτερα θα ξαναμπω...

φιλακια αγαπες μου!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Ερμινάκι μου ,τι να πω......στεναχωρήθηκα πολύ :-(

Ελπίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος. Αλλιώς, να ξέρεις πως σίγουρα θα σου ξαναευχηθούμε σύντομα!!!

Κοριτσάκια μου, λείπετε όλες κι εγώ θέλω τη βοήθειά σας!!

Άπ'το πρωί πονάω χαμηλά δεξιά, δεν μετράω γόνιμες μέρες αυτόν τον μήνα, υπέθεσα πως είναι η ωορηξία, αν και πριν 3-4 μέρες είχα πάλι αυτά τα πονάκια. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά όσο περνούν οι ώρες ο πόνος γίνεται όλο και πιο δυνατός σε σημείο που να με χτυπάει και πίσω (σχεδόν στο τελείωμα του εντέρου!). Οδηγούσα τώρα για να έρθω σπίτι κι έκλαιγα απ'τον πόνο!!!...Συνεχόμενος πόνος, και που και που μου δίνει και μια γερή σφυριά που με κάνει να βογκάω!!!...Πήρα τον γιατρό μου, δεν τον βρήκα, θα τον ξαναπάρω αργότερα. Με βλέπω όμως να πηγαίνω μια βόλτα στο Αττικόν, αν συνεχιστεί έτσι. Υπολόγισα τις μέρες, σήμερα είμαι στην 19η μέρα.

Ας ήταν εδώ κάποια να με βοηθήσει.....

δεν αντέχω τον πόνο.....!!!:-(

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ερμινάκι μου ,τι να πω......στεναχωρήθηκα πολύ :-(

Ελπίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος. Αλλιώς, να ξέρεις πως σίγουρα θα σου ξαναευχηθούμε σύντομα!!!

Κοριτσάκια μου, λείπετε όλες κι εγώ θέλω τη βοήθειά σας!!

Άπ'το πρωί πονάω χαμηλά δεξιά, δεν μετράω γόνιμες μέρες αυτόν τον μήνα, υπέθεσα πως είναι η ωορηξία, αν και πριν 3-4 μέρες είχα πάλι αυτά τα πονάκια. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά όσο περνούν οι ώρες ο πόνος γίνεται όλο και πιο δυνατός σε σημείο που να με χτυπάει και πίσω (σχεδόν στο τελείωμα του εντέρου!). Οδηγούσα τώρα για να έρθω σπίτι κι έκλαιγα απ'τον πόνο!!!...Συνεχόμενος πόνος, και που και που μου δίνει και μια γερή σφυριά που με κάνει να βογκάω!!!...Πήρα τον γιατρό μου, δεν τον βρήκα, θα τον ξαναπάρω αργότερα. Με βλέπω όμως να πηγαίνω μια βόλτα στο Αττικόν, αν συνεχιστεί έτσι. Υπολόγισα τις μέρες, σήμερα είμαι στην 19η μέρα.

Ας ήταν εδώ κάποια να με βοηθήσει.....

δεν αντέχω τον πόνο.....!!!:-(

Εδω ειμαι μικρη μου.Τι επαθες βρε?Κατι αλλο σε ενοχλει?μηπως ειναι σκωληκοειδιτης?Ξαπλωσε,ξεκουρασου και αν δεν ηρεμησεις πανε οπωσδηποτε σε γιατρο.

Ερμινακι μου κουραγιο και δυναμη...

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...