Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι για χοριακη θα παω την δευτερα, εκανα χθες 4 τεστ τα 3 θετικα το ενα αρνητικο!και ψιλομπερδευτικα λιγο, ο γιτρος μου περιμενει την χοριακη αλλα μου λεει ειμαστε σε καλο δρομο!!!ακομα δεν εχω καθυστερηση πονουσε παααααααρα πολυ οι κοιλια μου και ειπα να κανω ενα τεστ και ηταν θετικο , οχι καραμπαμ αλλα φενοτανε καλα!

Μπραβο κοριτσακι θα σου μπει τελεια το 2010!!!!:lol:

θα περιμενουμε την χοριακη σου με αγωνια!!!

και εγω τον μπεμπη χωρις καθυστερηση το εμαθα και με 2 τεστακια!!!!

Ολα καλα θα πανε!!

εσυ πως νιωθεις????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπραβο κοριτσακι θα σου μπει τελεια το 2010!!!!:lol:

θα περιμενουμε την χοριακη σου με αγωνια!!!

και εγω τον μπεμπη χωρις καθυστερηση το εμαθα και με 2 τεστακια!!!!

Ολα καλα θα πανε!!

εσυ πως νιωθεις????:lol:

ρε αθηνουλα λες να ειμαι???τοσο καιρο ειχα αρνητικα τεστ και ελεγα μπα μπορει να ειναι λαθος , και τωρα που εχω τα θετικα παλι λεω μπορει να ειναι λαθος. εκανα και ενα ακομα τωρα δεν κρατηθηκα και δεν βλεπω κατι προς το παρον, φενεται πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχνο...

δεν ξερω...

χθες δεν κοιμηθηκα καθολου , ποιος περιμενει μεχρι την δευτερααααααααααααααα???????????θα σκασω!χαχαχα

συμπτωματα περα απο τον πονο στην κοιλια και τα πρηξιματα τιποτα ακομα , λιιιιιιιιιιιιιγο το στηθος πονει μονο, αυτα...θα δειξει!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ρε αθηνουλα λες να ειμαι???τοσο καιρο ειχα αρνητικα τεστ και ελεγα μπα μπορει να ειναι λαθος , και τωρα που εχω τα θετικα παλι λεω μπορει να ειναι λαθος. εκανα και ενα ακομα τωρα δεν κρατηθηκα και δεν βλεπω κατι προς το παρον, φενεται πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχνο...

δεν ξερω...

χθες δεν κοιμηθηκα καθολου , ποιος περιμενει μεχρι την δευτερααααααααααααααα???????????θα σκασω!χαχαχα

συμπτωματα περα απο τον πονο στην κοιλια και τα πρηξιματα τιποτα ακομα , λιιιιιιιιιιιιιγο το στηθος πονει μονο, αυτα...θα δειξει!

Κοιτα Ερμινακι μου τα συμπτωματα δεν ειναι παντα απαραιτητα!!!

Εγω οταν εκανα το τεστακι ειχα μονο κατι σταγονες καφε!!

οταν το εκανα λοιπον βγηκε θετικο αλλα οχι πολυ εντονο την επομενη μερα με το που το κατουρησα εβγαλε αμεσως +++!!!!!

Ευχομαι και ελπιζω να εισαι εγκυουλα κανε λιγη υπομονη ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα η δευτερα δεν ειναι πολυ μακρια!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα Ερμινακι μου τα συμπτωματα δεν ειναι παντα απαραιτητα!!!

Εγω οταν εκανα το τεστακι ειχα μονο κατι σταγονες καφε!!

οταν το εκανα λοιπον βγηκε θετικο αλλα οχι πολυ εντονο την επομενη μερα με το που το κατουρησα εβγαλε αμεσως +++!!!!!

Ευχομαι και ελπιζω να εισαι εγκυουλα κανε λιγη υπομονη ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα η δευτερα δεν ειναι πολυ μακρια!!!!

αχ αθηνουλα μου σε ευχαριστω, εκει που λεω χαλαρωσε εκει με πιανει πανικος , αλλα ρε πουστ@ μου 3 θετικα δεν νομιζω να ειναι λαθος...

ειμαι εγκυος τελειωσεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

βεβαια προσπαθω να το συνειδιτοποιησω και δεν μπορω...

σαν να συμβαινει σε μια αλλη ολο αυτο, ειναι απιστευτο!

δεν σε ρωτησα ρε αγαπη , εσυ πως εισαι???

αχ αθηνουλα μου σε ευχαριστω, εκει που λεω χαλαρωσε εκει με πιανει πανικος , αλλα ρε πουστ@ μου 3 θετικα δεν νομιζω να ειναι λαθος...

ειμαι εγκυος τελειωσεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

βεβαια προσπαθω να το συνειδιτοποιησω και δεν μπορω...

σαν να συμβαινει σε μια αλλη ολο αυτο, ειναι απιστευτο!

δεν σε ρωτησα ρε αγαπη , εσυ πως εισαι???

Ουτε εγω το νομιζω!!!:lol::lol::lol::lol:

Ναι στην αρχη ετσι πιστευα και εγω!!!εγω εγκυος??μπαααα αποκλειεται ελεγα!!!

Καλα ειμαι ξαπλωμενη και περιμενω να περασει ο καιρος για να ερθει ο μικρος!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια.........ουουουουουου

τι κανετε? εμεις ξενυχταμε συνεχεια...ανα 2 ωρες ξυπναμε.....

Ευτυχω όλα καλα? αντε ποτε θα πας ξανα στον γιατρο?

Αυτήν την φάτσα την θέλω!!!! Ω ρε Μάχη.... να οι νύφες έξω από το σπίτι θα λιώνουν :lol: :lol: :lol:

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Έχω φτάσει στα όριά μου... είμαι απελπισμένη, θα με εξοντώσουν... κλαίνε συνεχώς και δεν κοιμούνται καθόλου όοοολη μέρα, από της 23:00-00:00 το βράδυ ηρεμούν και κοιμούνται έως της 05:00-06:00 και μετά 09:00 ξυπνάνε και όλη μέρα με τρέχουν....

Φοβάμαι ότι δεν αντέχω, δεν ξέρω πλέον πως να χειριστώ την κούραση, πονάει η πλάτη μου, είμαι στο πόδι όλη μέεερα...

Άσε που ήρθε και η μάνα μου 2 μέρες και τα χάλασε περισσότερο...

Ουαααα

δεν θα είναι συνέχεια έτσι πομονεψε μανούλα :wink:

ειμαι εγκυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς μαλλον!!!!!!!!!!!!!

Σβήνουμε το μάλλον και τσιρίζουμε όλες μαζί ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

Κορίτσιααααααα???? Τί κάνετε? Με το καλό να μας βγει και με το καλό να μας μπει.. Γράφουμε για τελευταία φορά φέτος. Πολλά φιλιά σε όλες! Με έναν πόνο οι ετοιμογεννες και καλά ντοην ντοην οι υπόλοιπες ;)

U6Vip2.png

ΑΘΗΝΟΥΛΑ μου συγγνωμη που εφυγα ετσι αλλα μιλουσα στο τηλ...

ελπιζω να εχουμε δικιο!!!!και την δευτερα να σας πω μια τεραστια χοριακη!!!!

μαμα νενεκας!!!ποσο κουραγιο μου δινεις!!!!!!!!!!

ελπιδακιιιιι τσιριξε εσυ γιατι εγω ακομα κρατιεμαι!!!!τσιριξε και για μενααααααααα!!!!!!!!!

κοριτσακιααααααα μου!!!!!!!!σας ευχομαι καληηηηηηηη χροοοοοοοοονιαααααααααααα , την καλυτερηηηηηηηηηηηη απο οοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω και σας αγαπω!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!

Καλη Χρονια κοριτσακια μου να εχουμε!!!!!!!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ....ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!

Με το καλο να γεννησουμε οι εγκυολες.....κ τα ξεφουσκωτα κοριτσακια...με εναν ή δυο σπορακια..χαχαχα στις κοιλιτσες τους!!!!!!!!!

Να περασετε σουπερ αποψε...κ κοριτσακιααααααααα..οχι γκαστρωμενακια...εσεις τα αλλα..χαχα σημερα περαστε καλααααααααααααααααααα...αλλα πολυ καλααααααααααααα....παρα πολυ καλααααααααα...τρελλα καλααααααα ομως!!!!!!!!!!!!

καταλαβατε ετσι;χαχα

Φιλακιααααααααααααααα

:D:D:D:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ερμινααααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ευχομαι το καλυτερο κοριτσακι...μια τεραααααααααααααααστια χοριακη!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....:D:D:D:D:D:D

καλα μου το ειπε το Κατερινακι ξερεις η Zahir.....

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

ετσι ετσι....για ολες μια μια..τωρα με τον καινουργιο χρονο ε;

αμ πως...χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...