Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουουουουυουουουουου κοριτσακιαααααααα που εισαστε???

παλι χαθηκαμεεεε!!!!:-(

Χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι????ελα να μας πεις τα νεα σου!!!

το ειδατε το σπορακι σας???:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ελαααααατεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδω????

εμεις πηγαμε και ειδαμε το σπορακι μας,ειναι σε πολυ καλη θεση και ειναι 2χιλ. ο γιατρος ειπε οτι παμε πολυ καλα,αλλαζω μηνα καθε 25,πρεπει να προσεχω και να παιρνω τα χαπακια μου...αυτα

αχ,αχ κοιταω συνεχεια τον υπερηχο...δεν μπορω να το πιστεψω....σε 15 περιπου μερες θα ξαναπαω να ακουσουμε καρδουλα

76IGp3.png

ειναι καμια εδω????

εμεις πηγαμε και ειδαμε το σπορακι μας,ειναι σε πολυ καλη θεση και ειναι 2χιλ. ο γιατρος ειπε οτι παμε πολυ καλα,αλλαζω μηνα καθε 25,πρεπει να προσεχω και να παιρνω τα χαπακια μου...αυτα

αχ,αχ κοιταω συνεχεια τον υπερηχο...δεν μπορω να το πιστεψω....σε 15 περιπου μερες θα ξαναπαω να ακουσουμε καρδουλα

Αααααααααχχχχχχχχχχχχ Χαπακι μπραβο κοριτσακι!!!!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!!!αχου το μωρε ποοοοοοοοοσο πολυ μικτουλη ειναι ακομα!!!!!

Μπραβο κοριτσακι.....αντε θα το πιστευεις σιγα σιγα .....χαχα!!!!!!!

Που να ακουεις κ την καρδουλα..θα τρελλαθεις!!!!!!!!!!!!!!Εγω εβαλα τα κλαματα απο την χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!

Να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρος......να προσεχεις ετσι..κ να μην κανεις ταρζανιες...σε ολα τα γκαστρωμενακια αυτο λεω!!!!!!!!!!

Για πες ..για πες...πως νιωθεις!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;:D

ο αρρεν;

κατουρημενος ε;χαχαχα:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδω????

μπραβο χαπακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε θα ακουσεις και την καρδουλα μετα θα τρελαθεις , η φιλη μου που ειναι εγκυος μου ειπε οτι ειναι υπεροχο συναισθημα , συγκλονοστικο!!!!

χαιρομαι πααααααααααααρα πολυ για σενα!!!!εχεις ενα θαυματακι μεσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να προσεχεις αγαπακι μου , και να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος!

φιλακιαααααααα!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλημερα κουκλιτσες μου,δεν σας απαντησα χθες γιατι φυγαμε να παμε στου κουμπαρου και αργησαμε να γυρισουμε...συγνωμη ραμονιτσα ,νικελακι ,αθηνουλα,ερμινακι....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...