Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι την πρωτη φορα που θα ακουσεις την καρδια του θα βουρκωσουν τα ματια σου!!!!!!!!

εγω μεχρι 28 Μαρτιου μου εχει δωσει, πασχαλινο

με το καλο κοριτσακι μου...!!!!

76IGp3.png

πως περασες τα χριστουγεννα κατια,πηγατε πουθενα????

Πολυ ησυχα τα φετινα Χριστουγεννα!!Στους γονεις μου ειχαμε παει ανημερα ,φαγαμε....τραγουδησαμε καραοκι...πολυ γελιο!!!!Τις υπολοιπες μερες γυρω γυρω και μετα σπιτι,οπου εχουμε κολλησει με τον αδελφο μου και την γυναικα του και παιζουμε οι 4 μας uno(παιχνιδι με καρτες),παντομιμα και ταμπου!!!!Την Παρασκευη να φανταστητε παιζαμε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 1μιση!!!:lol::lol::lol::lol:Τρελο κολλημα!!!!!!

Ομορφα περασαμε,χαλαρα και με ποοοολυ υπνο!!!!!:D

Τωρα περιμενουμε την Πρωτοχρονια!!!Εσεις???

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κατιουσκα μου Χρονια πολλα ψυχη μου οτι επιθυμεις!

πως τα περασατε?

φαγατε φαγατε?

Να σαι καλα κοριτσακι μου!!!!!Αν φαγαμε λεει????????Του σκασμου!!!!:lol::lol:

Τι πραγμα κι αυτο βρε παιδι μου!!!Ολο να τρωμε θελουμε!!!!!!Τα λεω πιο πανω πως περασαμε!!Πολυ ομορφα!!Εσεις???

Πολυ ησυχα τα φετινα Χριστουγεννα!!Στους γονεις μου ειχαμε παει ανημερα ,φαγαμε....τραγουδησαμε καραοκι...πολυ γελιο!!!!Τις υπολοιπες μερες γυρω γυρω και μετα σπιτι,οπου εχουμε κολλησει με τον αδελφο μου και την γυναικα του και παιζουμε οι 4 μας uno(παιχνιδι με καρτες),παντομιμα και ταμπου!!!!Την Παρασκευη να φανταστητε παιζαμε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 1μιση!!!:lol::lol::lol::lol:Τρελο κολλημα!!!!!!

Ομορφα περασαμε,χαλαρα και με ποοοολυ υπνο!!!!!:D

Τωρα περιμενουμε την Πρωτοχρονια!!!Εσεις???

α καλα το ταμπου εχει πολυ γελιο :P:p:p

καροκε ε? α εσεις του δωσατε και καταλαβε, μπραβο που τα περασατε ωραια

ε και μεις οικογενειακα με τους γονεις, τωρα η Πρωτοχρονια μενει και πανε οι γιορτες,

αντε μετα καλες αποκριες και φετος ειναι και νωρις

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

α καλα το ταμπου εχει πολυ γελιο :P:p:p

καροκε ε? α εσεις του δωσατε και καταλαβε, μπραβο που τα περασατε ωραια

ε και μεις οικογενειακα με τους γονεις, τωρα η Πρωτοχρονια μενει και πανε οι γιορτες,

αντε μετα καλες αποκριες και φετος ειναι και νωρις

Μου αρεσουν πολυ οι χριστουγεννιατικες γιορτες και δεν θελω να τελειωσουν!!!!!Μελαγχολω......Αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι μετα την πρωτοχρονια ,ξανα στην ιδια ρουτινα!!!!:-(Τι να κανουμε ομως....ετσι ειναι!!

Μου αρεσουν πολυ οι χριστουγεννιατικες γιορτες και δεν θελω να τελειωσουν!!!!!Μελαγχολω......Αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι μετα την πρωτοχρονια ,ξανα στην ιδια ρουτινα!!!!:-(Τι να κανουμε ομως....ετσι ειναι!!

ααα οπως λεει και η διαφημιση 364 μερες μενουν για τα επομενα Χριστουγεννα χιχι

τωρα θα ερθουν οι αποκριες θα μασκαρευτουμε κιολας:lol::lol::lol:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ααα οπως λεει και η διαφημιση 364 μερες μενουν για τα επομενα Χριστουγεννα χιχι

τωρα θα ερθουν οι αποκριες θα μασκαρευτουμε κιολας:lol::lol::lol:

Σωστα!!!!:lol:Ντυνεστε τις αποκριες???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...