Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τη διαιτουλα πρεπει να την κανουμε λιγο κι εμεις γιατι φαγαμε αρκετα μπορω να πω αυτες τις μερες,τωρα παλι θα ξαναφαμε καλα την παραμονη της πρωτοχρονιας...χαχαχα

εγω στην αρχη το ειχα παρει αψηφιστα και ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου,

ελεγα ναι σιγα εγκυος ειμαι και θα τρωω οτι θελω και πηρα κιλα αρκετα στην αρχη,

τωρα εχω παρει 12 κιλα και προσεχω και εχω μεινει σταθερη, αλλους 2 μηνες εχω να δω τι θα παρω

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμεις το σαββατο καναμε τη γιορτη του αντρα μου....τον λενε ιωσηφ...κανονικα ομως γιορταζε χθες,αλλα εδω το γιορταζουν τη δευτερη μερα

αχ τι ωραιο ονομα, επιτελους ενα ιδιαιτερο ονομα που εχουμε γεμισει με Γιαννηδες και Γιωργηδες!

να τον χαιρεσαι,

και μεις τον μικρο πρωτα ο θεος Γιωργο θα τον πουμε, τι ασυνηθιστο

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑ!

εγω ειχα παρει 1,5 κιλο και το εχασα παλι,αλλα γενικα πηρα και 4 κιλακια στο γαμο και στις διακοπες και δεν θελω να παρω αλλα

τρωγε απο ολα απο λιγο,

τα χανεις τα κιλα μετα ειδικα στο πρωτο νινι φευγουν ευκολα απλα οι γιατροι φωναζουν γιατι τα πολλα κιλα δε διευκολυνουν αυτους οχι οτι νοιαζονται εαν παχυνεις

Διαφημίσεις

τρωγε απο ολα απο λιγο,

τα χανεις τα κιλα μετα ειδικα στο πρωτο νινι φευγουν ευκολα απλα οι γιατροι φωναζουν γιατι τα πολλα κιλα δε διευκολυνουν αυτους οχι οτι νοιαζονται εαν παχυνεις

εεεε,δεν θελω να παρω και παρα πολλα γιατι εχω ανοιχτη λεκανη και ψωμακια δεν μ'αρεσει να ειμαι σαν ντολμαδακι...η βλακ..@ ειναι οτι τρωω πολλα γλυκα και ειδικα σοκολατα

76IGp3.png

εεεε,δεν θελω να παρω και παρα πολλα γιατι εχω ανοιχτη λεκανη και ψωμακια δεν μ'αρεσει να ειμαι σαν ντολμαδακι...η βλακ..@ ειναι οτι τρωω πολλα γλυκα και ειδικα σοκολατα

ε μια χαρα γυναικαρα!!!!!!!!!!!!!!

απλα τρωγε προσεχτικα οσο μπορεις ε και αμα ξεφυγεις δε χαλασε ο κοσμος, σιγα μη κατσουμε να σκασουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ολοκληρα μωρα θα κανουμε αλλωστε!

ποτε ειναι η επομενη επισκεψη στον γιατρο?

Διαφημίσεις

συγνωμη δεν απαντησα γρηγορα γιατι ειχε ερθει ενας πελατης...

καλε μην αγχωνεσαι κανε τη δουλεια σου,

θα δειτε τον σακο με το μπιζελακι μεσα και στην επομενη επισκεψη θα ακουσετε καρδουλα γυρω στην 7η με 8η βδομαδα

καλε μην αγχωνεσαι κανε τη δουλεια σου,

θα δειτε τον σακο με το μπιζελακι μεσα και στην επομενη επισκεψη θα ακουσετε καρδουλα γυρω στην 7η με 8η βδομαδα

πω ...πω θα ξετρελλαθω και οταν φτασει η στιγμη να ακουσω καρδουλα πιστευω οτι θα παθω σοκ....αχ...ανυπομονω να το δω το σπορακι μου....να μιλησω και με το γιατρο να ξεαγχωθω λιγακι...εσυ ποτε εχεις πητ

76IGp3.png

Τσααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Χαπακι μου τι βλεπω εχεις υπερηχο σημερα????Τι καλα....θα δεις το φασολακι σου!!!!!!Φανταζομαι δεν βλεπεις την ωρα εεεεεεε?????:D:D

Λιακι μου καλα μου εισαι?????Μπορει το Γιωργος που θα ονομασετε με το καλο τον μπεμπουλη σου να ειναι συνηθισμενο,αλλα ειναι πολυ ομορφο αντρικο ονομα!!Για φαντασου να επρεπε να του δωσετε κανενα περιεργο ονομα.....βλεπε....Θρασυβουλος!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μια χαρα ειναι το Γιωργακης!!!!!;)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

πω ...πω θα ξετρελλαθω και οταν φτασει η στιγμη να ακουσω καρδουλα πιστευω οτι θα παθω σοκ....αχ...ανυπομονω να το δω το σπορακι μου....να μιλησω και με το γιατρο να ξεαγχωθω λιγακι...εσυ ποτε εχεις πητ

ναι ναι την πρωτη φορα που θα ακουσεις την καρδια του θα βουρκωσουν τα ματια σου!!!!!!!!

εγω μεχρι 28 Μαρτιου μου εχει δωσει, πασχαλινο

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...