Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσια τι παθατε και εξαφανιστηκατε....μαζευτειτε να πουμε καμια κουβεντα να περασει η ωρα ...ειμαι σημερα στη δουλεια,δεν εχω ορεξη να δουλεψω ,και ειμαι και μονη μου ολη μερα....

76IGp3.png

καλημερα εγκυουλα!!!!!!

καλα ειμαι, σημερα ειπα να μην ξεπορτισω και να μεινω σπιτι, εχει και εναν αερα φφφφφφφφφφφφφφ

πως τα περασατε?

πολυ καλα,τωρα περιμενουμε την πρωτοχρονια....εσεις?

εεε,κατσε και λιγο μεσα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σε ρωτησω και κατι αλλο,μερικες φορες εχω ελαφρεις πονους,ειναι καλο αυτο???γιατι με αγχωνει λιγακι,οχι συνεχεια μπορει να με πιασει μια -δυο φορες τη μερα και καποιες φορες καθολου....

76IGp3.png

πολυ καλα,τωρα περιμενουμε την πρωτοχρονια....εσεις?

εεε,κατσε και λιγο μεσα....

χιχιχι!

εμεις ωραια τα περασαμε, Χριστουγεννα στα πεθερικα, το Σαββατο πηγαμε σε μια ταβερνουλα για τη γιορτη του αντρα μου γιατι σπιτι ηταν αδυνατον φετος, ειμαστε και πολλοι, καλα ηταν!

πολυ φαι και απο σημερα διαιτουλα να μη φωναζει και ο γιατρος για τα κιλα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

χιχιχι!

εμεις ωραια τα περασαμε, Χριστουγεννα στα πεθερικα, το Σαββατο πηγαμε σε μια ταβερνουλα για τη γιορτη του αντρα μου γιατι σπιτι ηταν αδυνατον φετος, ειμαστε και πολλοι, καλα ηταν!

πολυ φαι και απο σημερα διαιτουλα να μη φωναζει και ο γιατρος για τα κιλα

τη διαιτουλα πρεπει να την κανουμε λιγο κι εμεις γιατι φαγαμε αρκετα μπορω να πω αυτες τις μερες,τωρα παλι θα ξαναφαμε καλα την παραμονη της πρωτοχρονιας...χαχαχα

76IGp3.png

να σε ρωτησω και κατι αλλο,μερικες φορες εχω ελαφρεις πονους,ειναι καλο αυτο???γιατι με αγχωνει λιγακι,οχι συνεχεια μπορει να με πιασει μια -δυο φορες τη μερα και καποιες φορες καθολου....

ειναι απολυτα φυσιολογικα ολα αυτα, θα χεις ενοχλησουλες αλλα δεν ειναι τιποτα, ειδικα στην αρχη θα τα εχεις, μη τρομαζεις αχχχχχχχχχ και να δεις μετα που θα αρχισει να κουνιεται, απιστευτο συναισθημα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...