Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Από το πρωί που έγραψα μέχρι τώρα κάνω συνεχώς δουλειές. Μόλις κάθισα να απολάυσω ένα ποτάκι, μέχρι να έρθουν οι καλεσμένοι μου.

Πήγα λαϊκή, γύρισα, καθάρισα τα πράσσα, καθάρισα το σέλινο, έβαλα το χοιρινό να βράσει, μετά το σωτάρισα, το μαγείρεψα, μετά έβαλα τα πράσσα για σωτάρισμα, μετά όλο μαζί το έβαλα στη γάστρα και το έψησα.

Μετά καθάρισα τις πατάτες, τις έκοψα, τις έβαλα στο πυρέξ και τις έψησα. Παράλληλα καθάρισα τη βεράντα, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, μετά έπλυνα τις σαλάτες να είναι έτοιμες για το βράδυ, μετά σιδέρωσα ένα πλυντήριο, παράλληλα έπλυνα και κάτι κατσαρολικά, μετά έβρασα τα ζυμαρικά, έβρασα τις πέννες, ξαναέπλυνα κατσαρολικά, καθάρισα το μπάνιο, έκανα μπάνιο, λούστηκα, ίσιωσα μαλλί, ντύθηκα, βάφτηκα, ετοίμασα τα ζυμαρικά για το φούρνο, τα έβαλα και ψήνονται και μόλις έφτιαξα το ποτάκι μου και το απολαμβάνω.

Όλα αυτά για κάποιες από εσάς είναι ίσως η καθημερινότητά σας, για μένα όμως που μαγειρεύω σπάνια και φτιάχνω εύκολα και γρήγορα φαγητα, ήταν άθλος. Ποτέ δεν κάνω τόσες δουλειές μαζεμένες.

Αύριο τελικά θα φύγουμε για δυο μέρες, οπότε θα γυρίσω ή Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί.

Πολλά φιλιά και πολλές ευχές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από το πρωί που έγραψα μέχρι τώρα κάνω συνεχώς δουλειές. Μόλις κάθισα να απολάυσω ένα ποτάκι, μέχρι να έρθουν οι καλεσμένοι μου.

Πήγα λαϊκή, γύρισα, καθάρισα τα πράσσα, καθάρισα το σέλινο, έβαλα το χοιρινό να βράσει, μετά το σωτάρισα, το μαγείρεψα, μετά έβαλα τα πράσσα για σωτάρισμα, μετά όλο μαζί το έβαλα στη γάστρα και το έψησα.

Μετά καθάρισα τις πατάτες, τις έκοψα, τις έβαλα στο πυρέξ και τις έψησα. Παράλληλα καθάρισα τη βεράντα, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, μετά έπλυνα τις σαλάτες να είναι έτοιμες για το βράδυ, μετά σιδέρωσα ένα πλυντήριο, παράλληλα έπλυνα και κάτι κατσαρολικά, μετά έβρασα τα ζυμαρικά, έβρασα τις πέννες, ξαναέπλυνα κατσαρολικά, καθάρισα το μπάνιο, έκανα μπάνιο, λούστηκα, ίσιωσα μαλλί, ντύθηκα, βάφτηκα, ετοίμασα τα ζυμαρικά για το φούρνο, τα έβαλα και ψήνονται και μόλις έφτιαξα το ποτάκι μου και το απολαμβάνω.

Όλα αυτά για κάποιες από εσάς είναι ίσως η καθημερινότητά σας, για μένα όμως που μαγειρεύω σπάνια και φτιάχνω εύκολα και γρήγορα φαγητα, ήταν άθλος. Ποτέ δεν κάνω τόσες δουλειές μαζεμένες.

Αύριο τελικά θα φύγουμε για δυο μέρες, οπότε θα γυρίσω ή Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί.

Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σουπερ Βεγγος εγινες σημερα αγαπη μου εσυ!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσαρα μου! Αξια εισαι!!!!!!!!!!

Κ του χρονου ευχομαι.....μαζι με το μωρακι σου να σε τρελλαινει..χαχα

Καλα να περαααααααααααααασετεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Μπραβο Μιμπιτσα μου ΑΞΙΑ!!!!!!

Του χρονου με ενα μωρακι στην αγκαλια σου!!!!:lol::lol:

Καλα να περασεις στο ταξιδακι σου!!!

Φιλακια!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χρονια πολλα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!ευχομαι στις εγκυουλες με το καλο να ερθουν τα μωρακια τους και και οσες δεν ειναι εγκυουλες συντομα να αποκτησουν νινακια στην κοιλιτσα τους!!!!

76IGp3.png

1745841lkstk92xl9.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Μ ενα μωρακι οι μη εγκυουλες...κ με το καλο οι εγκυουλες!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γυρνατε παλι;;;;;;;;;;;;

καλα κανετε....ξεσαλωστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

φιλεναδιτσες μου χρονια πολλα!!!

ευχομαι να περασατε καλα οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες!!!

με ενα πονο ευχομαι στις εγκυουλες και με ενα τεραστιο + στις μη εγκυουλες!!!

δε βλεπω κινηση αυτες τις μερες...

τρελλα γλεντια διακρινω...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...