Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια με εχει παισει τρελη πεινα , και εχω φαει ηδη ενα σαντουιτσ και μια τυροπιτα :(

και υποτιθεται ειναι μερα φαγητου σημερα...να δω πως θα συνεχιστει η μερα χαχαχαχα

κοριτσια με εχει παισει τρελη πεινα , και εχω φαει ηδη ενα σαντουιτσ και μια τυροπιτα :(

και υποτιθεται ειναι μερα φαγητου σημερα...να δω πως θα συνεχιστει η μερα χαχαχαχα

σιγα χρυσο μου, ειναι εντεκα ακομη!!! :lol:

εγώ προσπαθω να το κοψω λιγο, θελω να χασω 4 κιλα...μερες που διαλεξα κι εγω!! Δεν με βλεπω να το καταφερνω. Από του χρόνου!! :lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

σιγα χρυσο μου, ειναι εντεκα ακομη!!! :lol:

εγώ προσπαθω να το κοψω λιγο, θελω να χασω 4 κιλα...μερες που διαλεξα κι εγω!! Δεν με βλεπω να το καταφερνω. Από του χρόνου!! :lol:

το ξερω αλλα το ξενυχτι...ξερεισ πως σε κανει να πεινας :)

ε και εσυ δεν νομιζω οτι διαλεξεσ καλεσ μερεσ...μετα τισ γιορτεσ οι διαιτεσ :)

Μην μιλάτε για κιλά βρε κορίτσια, είναι μια θλιβερή ιστορία, δεν μου κάνει τίποτα....

Έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά είχα πάρει πολλά κιλά πριν μείνω έγκυος, έτρωγα πολύ, από άγχος κλπ, να πω ότι ήταν και τα φάρμακα της εξωσωματικής, αλλά δεν έκανα και πολλές ενέσεις 8 μέρες όλες κιόλες!!!

Δεν μου κάνει κανένα ρούχο...:(:(

lRZRp3.png

καλα, αυτο πια με τα ρουχα!! όλο λεω να ψωνισω και ολο το αφηνω για μετα, που θα εχω χασει τα 4 κιλα υποτιθεται!!! και το αποτελεσμα?? να μην ψωνιζω ΤΙΠΟΤΑ!!!

κανεισ και οικονομια :)

Διαφημίσεις

Τώρα τί να σου πώ.... με φέρνεις σε δύσκολη θέση..... πάω προς τα κορόιδα αλλά με τέτοια μυαλά και τα ρολόγια με αντιπροσωπεύουν επίσης.. :lol::lol:

Χρόνια πολλά αγάπη μου! Με μια καλή γέννα κι ένα γερό μωρό.

Χρόνια πολλά μικρούλα μου...:D

Οχι για πες για πες ειμαι ετοιμη να σε ακουσω!!!

Χρονια πολλα ζουζουνα μου με το καλο να ερθει και η κορακλα σου!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...