Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΑ! είπε:
τι εχει η νυφη μου και γκρινιαζει?

Δεν ξέρω :(.. αντί να χαίρομαι τις μέρες αυτές αισθάνομαι απίστευτα κουρασμένη και δεν ξερω αν φταίει η κούραση που αισθάνομαι οτι αμα αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο θα τσακωθώ με όλον τον κόσμο...

Έχουμε γκρίνια σου λέω :-(

happiness είπε:
σκεφτομαι για fishsticks και πατατουλες

μιαμ μιαμ

georgia.g είπε:
Χαιρετώ τις όμορφες....

Τι κάνετε αγάπες? Εγω στο τρέξιμο...μπήκα για καμια ωριτσα μέχρι να σχολάσω

Γεια σου μικρή. θέλω κι εγώ να σχολάσω.

nikel είπε:
καλε θα πας μαζι με τον αντρα σου και ολους οσους θα τρωγατε μαζι, στο σπιτι του αφεντικου και θα του πεις: "γεια! ήρθα! δυστυχως δεν ειχα λεφτα να κάνω τραπεζι στο σπιτι μου, γιατι δεν με πληρωσες! Οπότε ήρθαμε να φαμε ολοι μαζι εδω!" :lol:

Να το κάνω κι εγώ λες???:confused:

U6Vip2.png

Elpidaz είπε:
Δεν ξέρω :(.. αντί να χαίρομαι τις μέρες αυτές αισθάνομαι απίστευτα κουρασμένη και δεν ξερω αν φταίει η κούραση που αισθάνομαι οτι αμα αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο θα τσακωθώ με όλον τον κόσμο...

Έχουμε γκρίνια σου λέω :-(

μιαμ μιαμ

Γεια σου μικρή. θέλω κι εγώ να σχολάσω.

Να το κάνω κι εγώ λες???:confused:

Θα σχολάσει μικρό μου υπόμονη..και μην μου τσαντιζεις την τσουπρα...:lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

georgia.g είπε:
Θα σχολάσει μικρό μου υπόμονη..και μην μου τσαντιζεις την τσουπρα...:lol::lol:

δεν τσαντίζω εγώ την τρούπρα..... άλλοι τσαντίζουν την μάνα της και συνεπώς την τσούπρα αλλά τες πα!!!

ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ... :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Elpidaz είπε:
δεν τσαντίζω εγώ την τρούπρα ..... άλλοι τσαντίζουν την μάνα της και συνεπώς την τσούπρα αλλά τες πα!!!

ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ... :lol:

η τρουπρα πια ειναι??? :lol:

5NEXp2.png

happiness είπε:
ελπιδα μου πρεπει να εισαι κουρασμενη γι'αυτο....αλλα προσπαθησε να ξεκουραστει και να εισαι ηρεμη...με τοση γκρινια θα σε ταραξει η μπουμπου ...μετα

τα ψυχοαπαφτικά μου έχω.... :lol: + η κούραση ... σας έχει τύχει ρε κορίτσια να σκέφτεστε ότι κάποιες συγκεκριμένες ημέρες δεν είναι να κυκλοφορείτε ανάμεσα σε κόσμο? Βλέπω τους ανθρώπους στον δρόμο και λέω από μέσα μου .... άγγιξέ με άγγιξέ με να ξεσπάσω πάνω σου.. έτσι αισθάνομαι :lol:

................

Γι' αυτό άντε ξεκινήστε τα καλοπιάσματα :cool:

U6Vip2.png

Αγαπες σας χαιρετω φιλακια.....οσε δω αυριο καλως για τις άλλες Καλα Χριστουγεννα γεμάτα αγάπη και ευτυχια....

Φιλάκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Elpidaz είπε:
τα ψυχοαπαφτικά μου έχω.... :lol: + η κούραση ... σας έχει τύχει ρε κορίτσια να σκέφτεστε ότι κάποιες συγκεκριμένες ημέρες δεν είναι να κυκλοφορείτε ανάμεσα σε κόσμο? Βλέπω τους ανθρώπους στον δρόμο και λέω από μέσα μου .... άγγιξέ με άγγιξέ με να ξεσπάσω πάνω σου.. έτσι αισθάνομαι :lol:

................

αχ μωρε ελπιδακι, υπαρχουν κι αυτες οι ημερες δυστυχως...

ολοι ετσι ειμαστε, ποσο μαλλον εσυ που εισαι και εγκυουλα!! :)

5NEXp2.png

georgia.g είπε:
Αγαπες σας χαιρετω φιλακια.....οσε δω αυριο καλως για τις άλλες Καλα Χριστουγεννα γεμάτα αγάπη και ευτυχια....

Φιλάκια

εγω εδω θα ειμαι!! καλή ξεκουραση!

5NEXp2.png

Elpidaz είπε:

................

τυχαινει καποιες φορες....απλα νομιζω οτι ειναι θεμα κουρασης και νοιωθεις ετσι...ειναι και οι ορμονες...οποτε αν βρεις ευκαιρεια ξεσπασε για να ηρεμησεις:tongue::tongue::tongue:

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...