Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λοιπον για να συμβαλλω κι εγω στο θεμα που συζητατε (μη λετε οτι με πληρωνετε τσαμπα:lol::lol:)

θα συμφωνησω με ολες σας αν και βεβαια πολυ ευκολα το λες δυσκολα το κανεις να μην εχεις αγχος κλπ...εγω ευτυχως αυτο το εχω καταφερει...δηλαδη δε με νοιαζει η συλληψη...εμενα με ενδιαφερει και με αγχωνει το μετα...να εχω δηλαδη μια πετυχημενη εγκυμοσυνη...κι αυτο νομιζω ειναι ακομα πιο δυσκολο:rolleyes:

Αααα...φιλεναδα...εσυ μπαινεις τωρα σε αλλα χωραφια!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δεν θα πω οτι δεν το εχω σκεφτει το μετα,με τοσα που ακουμε...αλλα εαν τωρα το σκεφτω και αυτο...παει....θα παρω τους δρομους!!!:lol::lol::lol::lol:

Αυτο που λεω τωρα ειναι ας ερθει με το καλο αυτο και εχω μετα ολοκληρους 9 μηνες για να αγχωνομαι!!:lol::lol::lol:

Και μετα.....μια ολοκληρη ζωη,για το πως θα το μεγαλωσω σωστα.....αν γινεις σωστος ανθρωπος στην κοινωνια...αν θα τα παει καλα στο σχολειο του...μην μπλεξει με παλιοπαρεες,ναρκωτικα.....αν...αν....αν....!!!Αστααααααα!!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα...φιλεναδα...εσυ μπαινεις τωρα σε αλλα χωραφια!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δεν θα πω οτι δεν το εχω σκεφτει το μετα,με τοσα που ακουμε...αλλα εαν τωρα το σκεφτω και αυτο...παει....θα παρω τους δρομους!!!:lol::lol::lol::lol:

Αυτο που λεω τωρα ειναι ας ερθει με το καλο αυτο και εχω μετα ολοκληρους 9 μηνες για να αγχωνομαι!!:lol::lol::lol:

Και μετα.....μια ολοκληρη ζωη,για το πως θα το μεγαλωσω σωστα.....αν γινεις σωστος ανθρωπος στην κοινωνια...αν θα τα παει καλα στο σχολειο του...μην μπλεξει με παλιοπαρεες,ναρκωτικα.....αν...αν....αν....!!!Αστααααααα!!!!:lol::lol::lol:

μικρη και αθωα κατια:lol::lol::lol: δεν το κατεβασα απο το κεφαλι μου...εχω χασει ενα μπεμπε και δεν θελω να το ξαναπερασω (θα μου πεις ξερεις πολλες που να θελουν?) απλα επειδη εμενα με ενδιαφερω εγω:lol::lol: το αγχος μου ειναι αυτο

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχ θελω κ εγω ρουχαλακια.....!!!!!!!!!!!αλλα με τα κιλακια τωρα..αστα βραστα..χαχαχα αργοτερα....!;)

Καλα ξεφραγκιασμα νικελακι....

χαπακι ακομα στην δουλεια δεν ξερουν οτι εισαι εγκυος;;;;;;;;;

κατσε καλα κοριτσι...ασε τα πολλα σφουγγαρισματα κ τετοια...προσπαθησε να μην τρωγεσαι...

να αφιερωσω ενα τραγουδακι στις εγκυουλες;;;;;;;; στα μωρακια τους δηλαδη...

η κουμπαρα μου το εχει βαλει στο βιντεο του μικρου ομορφου Βαγγελακη στα βαφτισια...κ ειναι πραγματικα Υπεροχο.....κ εννοειται οχι για αντρα....μην ειμαστε υπερβολικες....μονο για τα μωρακια...κ μονο!

ακσουστε..χαπααακιιιιιιιιιιιιι

http://www.youtube.com/watch?v=fDsrVLtVVJI

αχ ρε Ραμονακο τι μου θυμισες!

αυτο μου το χει αφιερωσει ο αντρας μου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αχ κοριτσια σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!

τα ξημερωματα γεννησε η κουμπαρα μου εναν παιδαρο νααααααα με το συμπαθειο και με χει πιασει μια χαζη χαρα!

πριν λιγο μπηκα σπιτι και περιμενω τον αντρα μου να φαμε και να ξαναπαμε στο Μητερα

πολυ συγκινητικη στιγμη παντως:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Διαφημίσεις

μικρη και αθωα κατια:lol::lol::lol: δεν το κατεβασα απο το κεφαλι μου...εχω χασει ενα μπεμπε και δεν θελω να το ξαναπερασω (θα μου πεις ξερεις πολλες που να θελουν?) απλα επειδη εμενα με ενδιαφερω εγω:lol::lol: το αγχος μου ειναι αυτο

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:κοριτσακι μου συγνωμη.....δεν το ηξερα!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(Εχεις απολυτο δικαιο να σκεφτεσαι ετσι!!!!Ειναι πολυ λογικο και πολυ λυπαμαι για αυτο που εχεις περασει!!Σιγουρα ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει!!Φανταζομαι πως ειναι,αλλα δεν μπορω να το καταλαβω απολυτα οπως καθε τι μου δεν μας εχει συμβει!!Γι αυτο αρκουμε στο να εχω το αγχος της συλληψης!!Και παλι συγνωμη μαλμε μου!!!:-(:-(:-(

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ρε κορίτσια έχω την άισθηση οτι γενικότερα σήμερα υπάρχει μια γκρίνια στην ατμόσφαιρα.. όχι εδώ μέσα απαραίτητα.. παντού. μέχρι η κόρη μου γκρινιάζει σήμερα και είναι ανησυχη.....

γμτ άντε να περάσει κι αυτή η μέρα και η αυριανή λογικά θα είναι εύκολη.. δεν αντέχω άλλο θέλω να κάτσω σπίτι μου.

τι εχει η νυφη μου και γκρινιαζει?

παω ....ερχομαι....να το ξαναπω θελω να παω σπιτι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Χαπακι μυο τι κανεις? πως εισαι σημερα?

δε μου λες ωραιο το φαγητο χθες?

σημερα τι εχει το μενου?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...