Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κάτια μου εμεις ειπαμε μεχρι το Φεβρουαριο ΔΕΝ θα ξανα,ιλησουμε για το θεμα παιδι και ολα τα σχετικα. Αν δε γινει τιποτα μεχρι τοτε, θα παμε για σπερματε.

Ηδη εδω κι ενα μηνα που το εφαρμοζουμε, εχουμε ξαναβρει τους εαυτους μας και ειμαστε πιο αγαπησιαρηδες απο πριν!! Βροσκομαστε οταν θελουμε, παρολο που μπορει να εχουν περασει οι μερες.

Μονο κακο μας εκανε η ωορρηξια τελικα...:-(

Το πιο σημαντικο ειναι η σχεση σου. Ολα τα αλλα θα ερθουν! Το πιστευω!:wink:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθω βρε ραμονιτσα μου,αληθεια προσπαθω......αλλα αυτο το σκ@το μυαλο εκει!!!!!!Δεν με αφηνει λιγακι ησυχη!!!Δεν ξερω εαν καταλαβαινετε τι θελω να πω......δεν θελω να το σκεφτομαι...προσπαθω να σκεφτομαι και να κανω αλλα πραγματα,αλλα ερχεται απο μονο του ρε γμτ!!!!!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!

σου ειπα την εχουμε περαει αυτη την αγωνια.....αλλες περισοοτερο κ αλλες λιγοτερο....

Ρε κοριτσακι να σου οω κατι;.αφου εχεις τοσο πολυ αγχος κ αγωνια....κ αν δεν μπορεις να περιμενεις να ερθει μονο του...γιατι δεν πατε να κανετε μια εγχυση σε φυσιολογικο κυκλο.....δεν ειναι τιποτα...ειναι σαν να γινεται φυσιολογικα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

κάτια μου εμεις ειπαμε μεχρι το Φεβρουαριο ΔΕΝ θα ξανα,ιλησουμε για το θεμα παιδι και ολα τα σχετικα. Αν δε γινει τιποτα μεχρι τοτε, θα παμε για σπερματε.

Ηδη εδω κι ενα μηνα που το εφαρμοζουμε, εχουμε ξαναβρει τους εαυτους μας και ειμαστε πιο αγαπησιαρηδες απο πριν!! Βροσκομαστε οταν θελουμε, παρολο που μπορει να εχουν περασει οι μερες.

κ ετσι πρεπει...νικελ...συμφωνω.....ειναι δυσκολο βεβαια στην πραξη να το κανεις...αλλα αν το επιτυχεις νιωθεις κ πολυ καλυτερα...εγω το εκανα αυτο για κανεναν δυμινο..βεβαια μετα μου ξαναηρθε ετσι;

αλλα θελει προσπαθεια...!

κ ετσι πολλες φορες εχουν πετυχει κ τα μωρακια πολλες κοπελες!!!!!!

κ δεν το πιστευαν...να ..κ το Χαπακι ε;;)

και καλά κάνεις και το πιστεύεις!!!

zfvrp2.png jMgwp3.png

Προσπαθω βρε ραμονιτσα μου,αληθεια προσπαθω......αλλα αυτο το σκ@το μυαλο εκει!!!!!!Δεν με αφηνει λιγακι ησυχη!!!Δεν ξερω εαν καταλαβαινετε τι θελω να πω......δεν θελω να το σκεφτομαι...προσπαθω να σκεφτομαι και να κανω αλλα πραγματα,αλλα ερχεται απο μονο του ρε γμτ!!!!!

ξερω ειναι δυσκολο να μην το σκεφτεσαι,αλλα οταν γινεται αυτο ειναι καλο να αισθανεστε παθος ο ενας για τον αλλο και οχι να το κανετε για να γινει συλληψη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!

σου ειπα την εχουμε περαει αυτη την αγωνια.....αλλες περισοοτερο κ αλλες λιγοτερο....

Ρε κοριτσακι να σου οω κατι;.αφου εχεις τοσο πολυ αγχος κ αγωνια....κ αν δεν μπορεις να περιμενεις να ερθει μονο του...γιατι δεν πατε να κανετε μια εγχυση σε φυσιολογικο κυκλο.....δεν ειναι τιποτα...ειναι σαν να γινεται φυσιολογικα!

Αυτο ειπα κι εγω στον γιατρο μου πριν ενα μηνα και μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να ολοκληρωσω την θεραπεια και μαλιστα μου εκοψε λιγο και τα φτερα,γιατι οταν του ειπα να κανουμε σπερματεγχυση να τελειωνουμε,μου ειπε.....και ποιος σου λεει οτι θα πιασεις αμεσως?????Μπορει να χρειαστεις και 2 και 3 και παει λεγοντας!!!!!Τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!!

Και να σου πω κατι.....δεν πιστευω τοσο οτι εχω το τρελο αγχος,οσο οτι εχω αρχισει και κουραζομαι με ολα αυτα!!!!!

Εχουμε μπει κανονικα σε προγραμμα!!!

Λοιπον...απο την 3 εως την 7η μερα περνω τα χαπακια,απο την 10 εως την 20η μερα .....σεξ μερα παρα μερα(οχι παντα.....δεν ημαστε και ρομποτ!!:lol:),την 21η μερα πηγαινω και κανω εξεταση αιματος για να δουμε την τιμη της προγεστερονης και μεχρι την 30η στην αναμονη!!!!Εεεε....δεν νομιζω να ειναι κατασταση αυτη!!!!Παντως την σπερματε θα την κανω....δεν μου γλυτωνει!!!:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Λοιπον ......θα το προσπαθησω κι εγω αυτο!!!

Να μην το ξανασυζητησουμε...να μην το σκεφτω,μεχρι τον Φεβρουαριο κι εγω!!!!Δεν εγγυομαι τιποτα αλλα θα το παλεψω!!!:lol::lol:

Νικελακι μου κι εγω το πιστευω μεσα μου οτι καποια στιγμη ολα θα γινουν,απλα το θεμα ειναι ποτε!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αυτο ειπα κι εγω στον γιατρο μου πριν ενα μηνα και μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να ολοκληρωσω την θεραπεια και μαλιστα μου εκοψε λιγο και τα φτερα,γιατι οταν του ειπα να κανουμε σπερματεγχυση να τελειωνουμε,μου ειπε.....και ποιος σου λεει οτι θα πιασεις αμεσως?????Μπορει να χρειαστεις και 2 και 3 και παει λεγοντας!!!!!Τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!!

Και να σου πω κατι.....δεν πιστευω τοσο οτι εχω το τρελο αγχος,οσο οτι εχω αρχισει και κουραζομαι με ολα αυτα!!!!!

Εχουμε μπει κανονικα σε προγραμμα!!!

Λοιπον...απο την 3 εως την 7η μερα περνω τα χαπακια,απο την 10 εως την 20η μερα .....σεξ μερα παρα μερα(οχι παντα.....δεν ημαστε και ρομποτ!!:lol:),την 21η μερα πηγαινω και κανω εξεταση αιματος για να δουμε την τιμη της προγεστερονης και μεχρι την 30η στην αναμονη!!!!Εεεε....δεν νομιζω να ειναι κατασταση αυτη!!!!Παντως την σπερματε θα την κανω....δεν μου γλυτωνει!!!:lol::lol:

Απολυτα κατανοητο...κ πολυ κουραστικο εχεις δικιο!!!!!!!!!!!!Κατια μου!!!!!!

Ο γιατρος καλα σου λεει μπορει να μην πιασεις με την πρωτη..αλλα μπορει κ να πιασεις; το ξερεις αυτο; οχι!!!!!!!!!!

Θα το μαθεις μονο αν πρσπαθησεις!!!!!!!!!!!!!!!Κ να το κανεις!!!!!!!!!

Πολλες πιασανε με την πρωτη....!!!!!!!!!!!!!!

σε καμια περιπτωση μην σε ψησουν για εξωσωματικη ...ΠΡΙΝ δοκιμασεις την σπερματ...οκ;;;;;;;;;;;;;;

Γεια σου καρπουζααααακιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ θελω ενα οταν σε βλπεω καλε μεσα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Απολυτα κατανοητο...κ πολυ κουραστικο εχεις δικιο!!!!!!!!!!!!Κατια μου!!!!!!

Ο γιατρος καλα σου λεει μπορει να μην πιασεις με την πρωτη..αλλα μπορει κ να πιασεις; το ξερεις αυτο; οχι!!!!!!!!!!

Θα το μαθεις μονο αν πρσπαθησεις!!!!!!!!!!!!!!!Κ να το κανεις!!!!!!!!!

Πολλες πιασανε με την πρωτη....!!!!!!!!!!!!!!

σε καμια περιπτωση μην σε ψησουν για εξωσωματικη ...ΠΡΙΝ δοκιμασεις την σπερματ...οκ;;;;;;;;;;;;;;

Εννοειτε πως για εξωσωματικη,δεν το σκεφτομαι καν..ακομη!!!Θα εξαντλησω οοοοοολα τα περιθωρια με τις σπερματεγχυσεις!!!

Παντως βρε κοριτσια ,δεν ξερω αλλα εχω πολυ θετικη σκεψη για την σπερματε!!!Πιστευω πως ετσι, θα το πιασω το μωρακι μου!!!Μην λεω βεβαια και μεγαλα λογια.....κανεις δεν ξερει....αλλα εχω την ελπιδα εντονη μεσα μου!!!

λοιπον για να συμβαλλω κι εγω στο θεμα που συζητατε (μη λετε οτι με πληρωνετε τσαμπα:lol::lol:)

θα συμφωνησω με ολες σας αν και βεβαια πολυ ευκολα το λες δυσκολα το κανεις να μην εχεις αγχος κλπ...εγω ευτυχως αυτο το εχω καταφερει...δηλαδη δε με νοιαζει η συλληψη...εμενα με ενδιαφερει και με αγχωνει το μετα...να εχω δηλαδη μια πετυχημενη εγκυμοσυνη...κι αυτο νομιζω ειναι ακομα πιο δυσκολο:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...