Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ρε κορίτσια έχω την άισθηση οτι γενικότερα σήμερα υπάρχει μια γκρίνια στην ατμόσφαιρα.. όχι εδώ μέσα απαραίτητα.. παντού. μέχρι η κόρη μου γκρινιάζει σήμερα και είναι ανησυχη.....

γμτ άντε να περάσει κι αυτή η μέρα και η αυριανή λογικά θα είναι εύκολη.. δεν αντέχω άλλο θέλω να κάτσω σπίτι μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχχχχχχ θελω κ εγω ρουχαλακια.....!!!!!!!!!!!αλλα με τα κιλακια τωρα..αστα βραστα..χαχαχα αργοτερα....!;)

Καλα ξεφραγκιασμα νικελακι....

χαπακι ακομα στην δουλεια δεν ξερουν οτι εισαι εγκυος;;;;;;;;;

κατσε καλα κοριτσι...ασε τα πολλα σφουγγαρισματα κ τετοια...προσπαθησε να μην τρωγεσαι...

να αφιερωσω ενα τραγουδακι στις εγκυουλες;;;;;;;; στα μωρακια τους δηλαδη...

η κουμπαρα μου το εχει βαλει στο βιντεο του μικρου ομορφου Βαγγελακη στα βαφτισια...κ ειναι πραγματικα Υπεροχο.....κ εννοειται οχι για αντρα....μην ειμαστε υπερβολικες....μονο για τα μωρακια...κ μονο!

ακσουστε..χαπααακιιιιιιιιιιιιι

http://www.youtube.com/watch?v=fDsrVLtVVJI

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κι εγω θελω να παω για ψωνια!

Σήμερα θα πάω ομως σουπερ να ψωνισω για το τραπεζι της Παρασκευης, και αυριο θα παω για ρουχαλακια!!

τα ρουχαλάκια τα ξεχνάω για φέτος.... όσο για το τραπέζι .. τα τελείωσα χθες τα ψώνια μου. θα πάει και το πεθερικό σήμερα λαική και είμαι κομπλέ... μέχρι στιγμής έχοντας πληρώσει κάποια πράγματα και το πεθερικό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας έχει στοιχίσει περίπου 160 €... Δεν ξέρω πώς το καταφέραμε παιδιά αυτό το πράγμα...

U6Vip2.png

να αφιερωσω ενα τραγουδακι στις εγκυουλες;;;;;;;; στα μωρακια τους δηλαδη...

η κουμπαρα μου το εχει βαλει στο βιντεο του μικρου ομορφου Βαγγελακη στα βαφτισια...κ ειναι πραγματικα Υπεροχο.....κ εννοειται οχι για αντρα....μην ειμαστε υπερβολικες....μονο για τα μωρακια...κ μονο!

ακσουστε..χαπααακιιιιιιιιιιιιι

http://www.youtube.com/watch?v=fDsrVLtVVJI

Πω πω πόσα χρόνια έχω να ακούσω αυτό το τραγούδι!!!!! Αχ μαρή τί με κάνεις! Τί μου θυμίζεις!!

U6Vip2.png

Κ για τα κοριτσακια που ε ε ε ε ε εε ε ε ρχεται το μωρααααααααααακιιιι....

εεεεερχεταιιιιιιιι..φταααααανειιιιιιιιιιιιι.....

:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Πω πω πόσα χρόνια έχω να ακούσω αυτό το τραγούδι!!!!! Αχ μαρή τί με κάνεις! Τί μου θυμίζεις!!

;):D:p

Μην νομιζετε οτι δθαβαζα τοση ωρα......:lol::lol::lol::lol::lol:....τα καταλαβα γρηγορα....αλλα πλακωσε πελατεια!!!!

Λοιπον τι να πρωτοσχολιασω......

1.Τζορτζακι μου υπομονη με τα πεθερικα και θα πω κι εγω οτι πρεπει τον αντρα σου να βαλεις μπροστα να κοπουν καποια πραγματα,για να μην γινεις εσυ η κακια!!!!;)

2.Το μεσημερι θα παω για ψωνια......αλλα ολα θα ειναι δωρα!!!!Αφηστε τα....θα ξεπαραδιαστω παλι!!!!

3.Ραμονιτσα μου υπεροχα τα τραγουδακια!!!!:D

4.Το πρωι,καποια εθιξε το θεμα σεξ με προγραμμα!!Βρε κοριτσια εχει αρχισει και γινετε ρουτινα!!!Με στεναχωρει πολυ αυτο το θεμα!!!

Μπορω να πω,οτι ειναι πολυ λιγες οι φορες που το απολαμβανω...:-(:-(:-(

Εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε....ελα παμε ειναι η μερα!!!!!Εχουμε δεν εχουμε διαθεση!!!!Πραγματικα με ανησυχει πολυ αυτο!!!

Για πειτε μου λιγακι την αποψη σας!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κατια μου να σου πω την αληθεια ετσι ειχαμε φτασει κι εμεις μεχρι που αρχισαμε να κουραζομαστε και να τσακωνομαστε,οποτε πιστεψε με αν ειναι να το κανεις ετσι δεν αξιζει και μην το κανεις καθολου γιατι δεν θα εχει επιτυχια....για να ερθει πρεπει να ειμαστε ηρεμες και να απολαμβανουμε το ολο θεμα αλλιως ....εγω παντως μολις ηρεμησα τοτε ηρθε το θαυματακι μου

76IGp3.png

κατια μου να σου πω την αληθεια ετσι ειχαμε φτασει κι εμεις μεχρι που αρχισαμε να κουραζομαστε και να τσακωνομαστε,οποτε πιστεψε με αν ειναι να το κανεις ετσι δεν αξιζει και μην το κανεις καθολου γιατι δεν θα εχει επιτυχια....για να ερθει πρεπει να ειμαστε ηρεμες και να απολαμβανουμε το ολο θεμα αλλιως ....εγω παντως μολις ηρεμησα τοτε ηρθε το θαυματακι μου

Πως θα το κανω ρε γμτ!!!!Καθε φορα λεω να το αφησουμε και οτι γινει,αλλα οταν ερχονται οι μερες το μυαλο παει απο μονο του!!!:-(:-(

Διαφημίσεις

Πως θα το κανω ρε γμτ!!!!Καθε φορα λεω να το αφησουμε και οτι γινει,αλλα οταν ερχονται οι μερες το μυαλο παει απο μονο του!!!:-(:-(

δεν ξερω αν ειμαι λαθος σε αυτο που θα σου πω,αλλα πιστευω τελικα οτι οταν θελει ο θεος θα σου το στειλει....εγω αυτο εβαλα στο μυαλο μου και ηρεμησα...και εκτος απο αυτο αν προσπαθειτε καιρο προσπαθησε να κανεις ενα διαλλειμα για 1-2 μηνες να χαλαρωσεις και να ασχοληθεις με αλλα πραγματα,εγω φαντασου δεν ηξερα σε ποια μερα του κυκλου ημουνα απλα κοιτουσα να το κανω και να γουσταρω,δεν μπορω να σου το εξηγησω καλυτερα

76IGp3.png

Katia moy συμφωνω απολυτα με το Χαπακι......τσακωμο θα καταφερετε ετσι κ τιποτα αλλο...προσπαθησε να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις τον ερωτα με τον αντρουλη σου.....ξερω οτι ειν αι δυσκολο κ συνεχεια περναει απο το μυαλο σου....το εχουμε περασει οοοοολες!!!!!!!!!!

Προσπαθησε να το αποβαλεις ομως...τωρα που εχεις βαλει τα πραγματα σε μια σειρα κ ξερεις τι γινεται!!!!!!!

Θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις!!!!!!!!!;)

δεν ξερω αν ειμαι λαθος σε αυτο που θα σου πω,αλλα πιστευω τελικα οτι οταν θελει ο θεος θα σου το στειλει....εγω αυτο εβαλα στο μυαλο μου και ηρεμησα...και εκτος απο αυτο αν προσπαθειτε καιρο προσπαθησε να κανεις ενα διαλλειμα για 1-2 μηνες να χαλαρωσεις και να ασχοληθεις με αλλα πραγματα,εγω φαντασου δεν ηξερα σε ποια μερα του κυκλου ημουνα απλα κοιτουσα να το κανω και να γουσταρω,δεν μπορω να σου το εξηγησω καλυτερα

Καθολου λαθος δεν κανεις...οποτε θελει ο Θεος θα ερθει...αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα πρεπει να βαλουμε κι εμεις λιγακι το χερακι μας!!!

2 μιση χρονια προσπαθω και τωρα τελειωνω την 6 μηνη θεραπεια προγεστερονης και ξερω πως χωρις τα χαπακια δεν κανω ωορηξια,οποτε και δεν μπορει να γινει κατι!!!Ετσι δεν μπορω να πω τωρα οτι θα κανω μια παυση...καταλαβαινεις!!!!Δεν ξερω...τι να πω!!!

Katia moy συμφωνω απολυτα με το Χαπακι......τσακωμο θα καταφερετε ετσι κ τιποτα αλλο...προσπαθησε να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις τον ερωτα με τον αντρουλη σου.....ξερω οτι ειν αι δυσκολο κ συνεχεια περναει απο το μυαλο σου....το εχουμε περασει οοοοολες!!!!!!!!!!

Προσπαθησε να το αποβαλεις ομως...τωρα που εχεις βαλει τα πραγματα σε μια σειρα κ ξερεις τι γινεται!!!!!!!

Θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις!!!!!!!!!;)

Προσπαθω βρε ραμονιτσα μου,αληθεια προσπαθω......αλλα αυτο το σκ@το μυαλο εκει!!!!!!Δεν με αφηνει λιγακι ησυχη!!!Δεν ξερω εαν καταλαβαινετε τι θελω να πω......δεν θελω να το σκεφτομαι...προσπαθω να σκεφτομαι και να κανω αλλα πραγματα,αλλα ερχεται απο μονο του ρε γμτ!!!!!

Κατια μου μετα την θεραπεια...θα δεις πιου θα ερθει το μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφου γνωριζετε το θεματακι σας ..κανετε οτι μπορειτε για να ερθει....

δεν ειμαι της αποψης να κανεις παυση....αλλα να κανεις παυση στο αγχος κ την σκεψη....κ παρατηστε επιτελους τα τεστ ωορρηξιας.....ΠΟΤΕ δεν εκανα...ημουν κατα γιατι αγχωνουν πολυ πολυ περισσοτερο!!!!!!!!!

Η θεραπεια τελειωνει..κ ειμαι σιγουρη οτι γρηγορα θα ερθει....

αρκει να ηρεμησεις λιγακι..ναι;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...