Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια εχω μπερδευτει,με βαση τους γιατρους ειμαι 5 εβδομαδων ομως κανονικα ποσο ειμαι???

Χαχαχα.... τόσο είσαι, με βάση τους γιατρούς και την τελευταία περίοδο το υπολογίζεις....

Δεν ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη και δεν κερδίζεις και κάτι να το υπολογίσεις από τότε.....

lRZRp3.png

καλημερα χαπάκι μου!! Βρε αφου σου λενε 5, γιατι αναρωτιεσαι?

αχ βρε τζορτζιακι μου, ακουω τα δικα σου και λεω μερικες φορες τι καλα που εχω την ησυχια μου! εδω οι δικοι μου με τρελαινουν, φαντασου τα πεθερικα!

Πάντως καλα κάνεις, δεν θελει πολλα-πολλα, γιατι πριν το καταλαβεις θα δινεις λογαριασμο για την καθε σου κινηση!

5NEXp2.png

Χαχαχα.... τόσο είσαι, με βάση τους γιατρούς και την τελευταία περίοδο το υπολογίζεις....

Δεν ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη και δεν κερδίζεις και κάτι να το υπολογίσεις από τότε.....

ναι αλλα ο πατερας μου χθες σωνει και ντε μου ελεγε πως δεν ειμαι 5 εβδομαδων ....και προσπαθουσε να δει ποτε εγινε η συλληψη....δλδ τωρα ειμαι ενος μηνου εεε???

καλημερα χαπάκι μου!! Βρε αφου σου λενε 5, γιατι αναρωτιεσαι?

αχ βρε τζορτζιακι μου, ακουω τα δικα σου και λεω μερικες φορες τι καλα που εχω την ησυχια μου! εδω οι δικοι μου με τρελαινουν, φαντασου τα πεθερικα!

Πάντως καλα κάνεις, δεν θελει πολλα-πολλα, γιατι πριν το καταλαβεις θα δινεις λογαριασμο για την καθε σου κινηση!

αυτο ειναι αληθεια κι εγω δεν θελω να ανακατευονται και πολυ πολυ στα ποδια μου,οποτε δεν δινω και πολυ θαρρος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τζορτζι μου υπομονη αυτο εχω να σου πω,ποτε δεν θα πηγαινα να μεινω κοντα με την πεθερα ή με τη μαμα μου...δεν μπορω ολο αυτο τον ελεγχο

Μια παροιμία λέει ότι τα παιδιά πρέπει να μένουν τόσο μακρυά από τους γονείς τους ώστε να μην τους φτάνουν με παντόφλες.....

Εγώ δυστυχώς αυτό το έμαθα μετά.... αφού κάναμε το δάνειο και φτιάξαμε το κ....σπιτο πάνω τους και το πληρώνω εγώ κιόλας για ένα σπίτι που ποτέ δεν θα νοιώσω σπίτι μου γιατί όπως έχει πει χαρακτηριστικά η πεθερούλα "δικό της είναι, του πατέρα της ήταν το οικόπεδο, και αυτή έχει την επικαρπία και το παίρνεόποτε θέλει!!!"

Λάθη λάθη που δεν πρέπει να κάνει κανείς γιατί τι μετανοιώνει μια ζωή.....

Εφόσον πληρώνω δάνειο γιατί δεν επέμενα τότε να πάρουμε ένα άλλο διαμέρισμα και να είναι δικό μας και να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.....

Τα κακά της επαρχίας!!!

lRZRp3.png

Μια παροιμία λέει ότι τα παιδιά πρέπει να μένουν τόσο μακρυά από τους γονείς τους ώστε να μην τους φτάνουν με παντόφλες.....

Εγώ δυστυχώς αυτό το έμαθα μετά.... αφού κάναμε το δάνειο και φτιάξαμε το κ....σπιτο πάνω τους και το πληρώνω εγώ κιόλας για ένα σπίτι που ποτέ δεν θα νοιώσω σπίτι μου γιατί όπως έχει πει χαρακτηριστικά η πεθερούλα "δικό της είναι, του πατέρα της ήταν το οικόπεδο, και αυτή έχει την επικαρπία και το παίρνεόποτε θέλει!!!"

Λάθη λάθη που δεν πρέπει να κάνει κανείς γιατί τι μετανοιώνει μια ζωή.....

Εφόσον πληρώνω δάνειο γιατί δεν επέμενα τότε να πάρουμε ένα άλλο διαμέρισμα και να είναι δικό μας και να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.....

Τα κακά της επαρχίας!!!

να σου πω στην ουσια εσυ δεν μπορεις να κανεις και πολλα γιατι εισαι νυφη,ο αντρας σου ομως πρεπει να τους κοψει τον αερα και να τους δωσει να καταλαβουν οτι το μονο που καταφερνουν ειναι να δημιουργουν ενταση...να σου πω κι εγω μπορουσα να χτισω πανω απο το σπιτι των γονιων μου,αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω ποτε αυτο...που ειναι και γονεις μου ποσο μαλλον με τα πεθερικα και το εχω πει αυτο στον αντρα μου

76IGp3.png

ναι αλλα ο πατερας μου χθες σωνει και ντε μου ελεγε πως δεν ειμαι 5 εβδομαδων ....και προσπαθουσε να δει ποτε εγινε η συλληψη....δλδ τωρα ειμαι ενος μηνου εεε???

αυτο ειναι αληθεια κι εγω δεν θελω να ανακατευονται και πολυ πολυ στα ποδια μου,οποτε δεν δινω και πολυ θαρρος

Δεν βγάζεις άκρη έτσι.... είσαι ενός μηνός και κάτι τώρα!!!!

Και όπως τα λες νικελάκι, προσπαθώ να βάλω αποστάσεις γιατί στο τέλος θα φάμε τα μουστάκια μας....

lRZRp3.png

προσπαθησε να κανεις τα περισσοτερα μονη σου γιατι οσο δειχνεις οτι τους εχεις αναγκη τοσο θα χωνονται στα χωραφια σου....αυτο να το ξερεις ,οσο απαιτεις να σε βοηθαει με τα μωρα τοσο θα εχει δικαιωμα να κρινει και να φερει λογο για πραγματα που γινονται μεσα στο σπιτι σου...ξερω οτι θα κουραζεσαι αλλα καλυτερα ηρεμη ας εισαι κουρασμενη παρα τα πεθερικα στα ποδια σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και οχι μονο της επαρχιας!

κι εγω εδωσα αγωνα για να εχουμε την ησυχια μας, και φαντασου, η αδερφη μου μενει απο κατω, που δεν μας ενοχλει, αλλα δεν ειναι ωραιο να αισθανεται ο αλλος οτι εχει "κι αλλ"¨οικογενεια εκτος απο τη δικη του!

επρεπε κι εγω να κρατησω ισορροπιες, κι ας θελω μερικες φορες να πω αυθορμητα στην αδερφη μου "ελα επανω"...

σκεφτομαι ομως τον αντρα μου.

Αν ημουν εγω σε δικο του σπιτι θα μου αρεσε καθε λιγο και λιγακι να ερχονται τα δικα του αδερφια??

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...