Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κι εδω μουντα ειναι, με λίγες στιγμες ηλιοφανειας...(σαν μετεωρολογος ακουστηκα η μου φανηκε?)

georgaκι κι εγω μεσα, μη φανταστεις, δεν κανω και τιποτα! την Παρασκευη θα κάνω τραπεζι σε κουμπαρο και αδερφια και την επομενη θα φυγουμε να δουμε τους γονεις μου...κατι ειναι κι αυτο 2-3 μερουλες να ξεφυγουμε λιγακι!

εσεις τι θα κανετε?

Εμείς εδώ σπίτι γιατί δεν βγαίνουμε έξω με τα παιδιά, κρύο κλπ ιώσεις κλπ

Άρα δεν πάμε στο χωριό στους γονείς μου....

Με τα πεθερικά (μπρρρρρ)!!!! Που μένουν από κάτω, να κατέβω αποκλείετε, μάλλον αυτοί θα ανέβουν...

Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα έρθουν οι γονείς και η αδερφή μου με την οικογένειά της (αν είναι καλά από γρίπη κλπ) και ξανά θα πω πεθερικά και κουνιάδο συνηφάδα αφού είναι από κάτω μας ντροπή.... τι θα κάνω όμως με τόσους και τα μωρά μου να θέλουν τα δικά τους????

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τζιωρτζάκο πως είναι τα ζουζούνια σου?

Καλύτερα από την βροχιλίτιδα, την περάσαμε εύκολα σχετικά.

Χθες όμως κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια, πνευμονιόκοκο κλπ κλπ, 2 εμβόλια το καθένα, τα τρύπισε και τα δύο μπουτάκια και τρελάθηκα.... μου μείναν από το κλάμα οι ψυχούλες μου.... ακόμη δεν το έχουν ξεπεράσει, είναι κόκκινο και πρισμένο.... ευτυχώς δεν κάναμε πυρετό έως τώρα....

Εσεί πως πάς??? Αναγούλες έχεις?

lRZRp3.png

Εγω μία χαρα είμαι λίγες αναγούλες έχω τώρα και αυτές περισσότερο το βράδυ. Χάθηκα γιατί έχουν μείνει απο αμάξι οι γονείς μου και με τρέχουν!!!!!!

Εσυ νικελάκι τι νέα? Τζιωρτζάκο μου μια χαρα τα μικρούλια σου, μεγαλώνουν!!!!!!! Τα πρώτα τσιμπηματάκια!!!!!!

iWgPp3.png

ωχχχχχχχχ.........θα πηξεις στο πεθερικο βρε georgακι μου!!! :lol:

εμακι μη μασας, πες τα να ξεδωσεις!! :wink:

καλημερα μαιρουλα?? πως πας εσυ βρε κοριτσακι? χάθηκες!

Άστα να πάνε!!!

Ειδικά τώρα μετά την γέννα με έχουν τρελάνει.... νοιώθω ότι με κατασκοπεύει συνεχώς, έρχετε απέξω να ακούσει αν είμαστε ξυπνητοί.... βγαίνει στο δρόμο να δει αν έχουμε φως αναμένο..... παρακολουθεί αν άπλωσα ή μάζεψα ρούχα και γιατί δεν της είπα να έρθει να σιδερώσει ή να απλώσει αυτή....

Αυτά όμως τα κάνει όταν δεν έχει το μικρό της συνηφάδας, που βρήκε δουλειά 1 βδομάδα αφού γέννησα εγώ και της κρατάει το παιδί και μου λέει "εγώ όλα τα προλαβαίνω".... προλαβαίνει να το πάει νήπια και να το πάρει? προλαβαίνει όταν κλαίνε τα δικά μου και τα 2 μαζί και την παίρνω τηλ να έρθει και έρχετε 15΄ μετά γιατί έχει τη μικρή κάτω και μου το παίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και κάθετε μόνο του 4ρων χρονών παιδί, και εκείνο φωνάζει από κάτω "γιαγιά θέλω να κάνω κακάαααα!!!"

Της ξέκοψα λοιπόν ότι αφού επέλεξε να βοήθήσει εκείνους "2 καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χοράνε", εγώ δεν την χρειάζομαι, θα κουραστώ αλλά θα τα καταφέρω....

Δεν χρειάζετε όλες οι ιώσεις από τό σχολείο της μικρής να έρθουν και στα δικά μου.....

Είμαστε παγωμένοι μετά από αυτό όπως καταλαβαίνεις!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Ακόμη έχεις προβλήματα με την πεθέρα?????? Δύσκολα πράγματα!!!

Αγάπη μου αυτά τα προβλήματα δεν ξεπερνιούνται!!!!

Ειδικά όταν μένει από κάτω και ελέγχει τις κινήσεις μας!!!!

Θα ήταν ευχαριστημένη αν είχα το κλειδί έξω από την πόρτα και άνοιγε όποτε ήθελε, το έκανα τις πρώτες ΄μέρες για να μην τρέχω και ανοίγω αλλά ερχόταν και δεν έμπαινε καν στον κόπο να χτυπήσει, άνοιγε έτσι και έμπαινε....

Να περνάω να κατέβω στο κέντρο και επειδή έχει την μπαλκονόπορτα μπροστά να πρέπει να μπω να δώσω αναφορά, που πάω και γιατί..... και επειδή δεν το κάνω ο πεθερός μου έκανε και παράπονα γιατί περνάω και δεν μπαίνω μέσα.... η απάντησή μου? "Και επειδή είσαι εσύ από κάτω είμαι εγώ υποχρεωμένη να μπαίνω μεσα συνεχώς?"

Όταν μένεις μόνη από 19 χρονών και δεν έχεις έλεγχο από κανέναν και ούτε τους γείτονες δεν ξέρεις καλά καλά.... όλα αυτά τα βλέπω σας στέρηση ελευθερίας και με πνίγουν....

Είμαι και έγώ ιδιόρρυθμη ίσως!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...