Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλα αν πιω τοσο νερο πιστεψε με θα εχω καλυτερες σχεσεις απο σενα με την λεκανη...θα γινουμε αχωριστες..χαχαχαχα

και εγω 2 λιτρα πινω , εγω εχω που εχω προβλημα με την συχνοουρια , φανταζομαι αν μεινω εγκυος , το βραδυ σηκωνομαι 2-3 φορες σιγουρα...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι...ναι...ανυπομονω....πιστευω θα τρελλαθω απο τη χαρα μου

σου ευχομαι κοριτσακι μου να ερθει με την πρωτη!!!!

ναι δεν εχω παραπονο,ειναι το καλυτερο δωρο και για το γαμο μας και για τις γιορτες

να εισαι καλα χαπακι μου , μακαρι να ερθει γρηγορα , θα ειμαστε μαζι εγκυουλες!!!

ναι αθηνουλα , τωρα ειμαι πολυ καλα , απλα δεν μπορω να φαω ακομα κανονικα , κατα τα αλλα μια χαρα , πηγαμε στο γιατρο και εκανα απο την δεξια ωοθηκη 7 ωοθηλακια!:shock: η λεγομενη υπερδιεγερση ωοθηκων...αν δεν μεινω εγκυος αυτο το μηνα , θα μ'αφησει να ηρεμησω τον ιανουαριο και φεβρουαριο σπερματε...

Βρε θηριο 7????????? γιατι οχι εσεις να κανετε την προσπαθεια σας και αυτο ας ερθει με οποιο τροπο θελει!!!;););)

Καλοδεχουμενο θα ειναι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και εγω 2 λιτρα πινω , εγω εχω που εχω προβλημα με την συχνοουρια , φανταζομαι αν μεινω εγκυος , το βραδυ σηκωνομαι 2-3 φορες σιγουρα...

Εσυ τοτε να παρεις ενα γιογιο διπλα στο κρεββατι σου!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Βρε θηριο 7????????? γιατι οχι εσεις να κανετε την προσπαθεια σας και αυτο ας ερθει με οποιο τροπο θελει!!!;););)

Καλοδεχουμενο θα ειναι!!!

ετσι αθηνουλα , και εγω αυτο λεω , τουλαχιστον θα εχω προσπαθησει ...

και αν ειναι να ερθει ας ερθει , αλλιως δεν θα πεθανω κιολας...εχω καιρο μπροστα μου...

εντωμεταξυ ολα θα σκασουν σε διαφορετικες μερες , οποτε καθε μερα ξερετε , εχουμε ''δουλειες'', αν ολα σκασουν διαφορετικες μερες , εγω θα εχω 1 εβδομαδα ωορρηξια χαχαχαχαχαχαχα...

ετσι αθηνουλα , και εγω αυτο λεω , τουλαχιστον θα εχω προσπαθησει ...

και αν ειναι να ερθει ας ερθει , αλλιως δεν θα πεθανω κιολας...εχω καιρο μπροστα μου...

εντωμεταξυ ολα θα σκασουν σε διαφορετικες μερες , οποτε καθε μερα ξερετε , εχουμε ''δουλειες'', αν ολα σκασουν διαφορετικες μερες , εγω θα εχω 1 εβδομαδα ωορρηξια χαχαχαχαχαχαχα...

χαχαχαχαχαχχαχααχχααχχα απολαυσε το Ερμινακι!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως (επιστρεφω στα ιδια και τα ιδια) εχω μπερδευτει λιγο με την ωορηξια. μετραω θερμοκρασια και κανω και τα τεστακια τα ποια δεν πολυπιστευω οτι ειναι καλα..τεσπα, τα δε τεστ δεν μου εχουν δειξει τιπτοα ακομα (καλα ειμαι και στην 13 μερα βεβαια) , η θερμιοκρασια εκει που ηταν 36 σημερα πηγε 36.3 και εχω πονακια ...ποτε ειναι η ωορηξια οεο?

και αν π.χ. βγει οτι ειναι σηεμρα σημαινει οτι σηεμρα πρεπει να κανω "γυμναστικη"?

π.χ. αν ηταν χθες και χθες δεν εκανα την εχασα???

αχ ελπιζω να μην σε ζαλισα ...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...