Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Σώπα βρε γιατί να τα καταστρέψεις ? Εντάξει η βαθμολογία δεν είναι Κ ακριβής . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το βραδυ δεν εχει ξεκινησει ακομα....

Μην ανησυχεις θα ερθει και το βραδυ!!!!!

Εγω σηκωνομαι τουλαχιστον 2 φορες!!!:lol:

Ασε και εχθες μου ειπε ο γυναικολογος να πινω πολλα νερα!!

Μα ποσο παραπανω απο τα 3 λιτρα την ημερα που πινω???

Τοσο ειναι καλο οπως καταλαβαινεις σχεδον καθε 20 λεπτο εχουμε επαφη με την λεκανη!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αγαπες μου?????????

τι κανετε?????

χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγκυουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις ζουζου???πολυ χαρηκα ρε χαπακι παρα πολυ!!!!πως εισαι???πηγες στο γιατρο???για πες!

αθηνουλα μου , τι κανεις αγαπακι???ολα καλα?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

γεια σου ερμινακι...αντε και στα δικα σου συντομα....

μια χαρα ειμαι τη δευτερα θα παμενα κανουμε τον 1ο υπερηχο,χθες ομως εκανα τη 2η χοριακουλα και ηταν 751.21 και μιλησα με το γιατρο και ειπε πως ειναι παρα πολυ καλη

76IGp3.png

αγαπες μου?????????

τι κανετε?????

χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγκυουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις ζουζου???πολυ χαρηκα ρε χαπακι παρα πολυ!!!!πως εισαι???πηγες στο γιατρο???για πες!

αθηνουλα μου , τι κανεις αγαπακι???ολα καλα?

Γεια Ερμινακι καλα ειμαστε εσυ?σου οερασε το κρυωμα??

σοβαρα 3 λιτρα πινεις,εγω 1 λιτρο με το ζορι...πρεπει να πινω παραπανω???

εχετε καλες σχεσεις πως να το κανουμε...χαχαχαχα

νομιζω πως ολοι μας τοσο πρεπει να πινουμε την ημερα!!

Παρε μπουκαλια του 1,5 λιτρου και σιγα σιγα θα το πιεις!!!

ναιαιαιααιαιαιαιαι τις καλυτερες δεν εχω παραπονο!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μια χαρα ειμαι τη δευτερα θα παμενα κανουμε τον 1ο υπερηχο,χθες ομως εκανα τη 2η χοριακουλα και ηταν 751.21 και μιλησα με το γιατρο και ειπε πως ειναι παρα πολυ καλη

Αντε θα δεις την κουκιδα σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μπραβο αγαπη , πολυ καλη η χοριακη!!!!

αντε θα περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο ,

παντως δεν μπορεις να πεις , ο αγιος βασιλης σου εφερε το καλυτερο δωρακι , χαχαχα!!!

εμενα θελει δεν θελει θα ερθει τον φεβρουαριο παμε για σπερματεγχυνση και πιστευω να ερθει με την πρωτη!

Διαφημίσεις

καλα αν πιω τοσο νερο πιστεψε με θα εχω καλυτερες σχεσεις απο σενα με την λεκανη...θα γινουμε αχωριστες..χαχαχαχα

76IGp3.png

Αντε θα δεις την κουκιδα σου!!!

ναι...ναι...ανυπομονω....πιστευω θα τρελλαθω απο τη χαρα μου

παντως δεν μπορεις να πεις , ο αγιος βασιλης σου εφερε το καλυτερο δωρακι , χαχαχα!!!

εμενα θελει δεν θελει θα ερθει τον φεβρουαριο παμε για σπερματεγχυνση και πιστευω να ερθει με την πρωτη!

σου ευχομαι κοριτσακι μου να ερθει με την πρωτη!!!!

ναι δεν εχω παραπονο,ειναι το καλυτερο δωρο και για το γαμο μας και για τις γιορτες

76IGp3.png

μπραβο Ερμινακι και εσυ με το καλο!!!

καλα αν πιω τοσο νερο πιστεψε με θα εχω καλυτερες σχεσεις απο σενα με την λεκανη...θα γινουμε αχωριστες..χαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι αθηνουλα , τωρα ειμαι πολυ καλα , απλα δεν μπορω να φαω ακομα κανονικα , κατα τα αλλα μια χαρα , πηγαμε στο γιατρο και εκανα απο την δεξια ωοθηκη 7 ωοθηλακια!:shock: η λεγομενη υπερδιεγερση ωοθηκων...αν δεν μεινω εγκυος αυτο το μηνα , θα μ'αφησει να ηρεμησω τον ιανουαριο και φεβρουαριο σπερματε...

ναι...ναι...ανυπομονω....πιστευω θα τρελλαθω απο τη χαρα μου

σου ευχομαι κοριτσακι μου να ερθει με την πρωτη!!!!

ναι δεν εχω παραπονο,ειναι το καλυτερο δωρο και για το γαμο μας και για τις γιορτες

Οτι θα τρελλαθεις ειναι σιγουρο βεβαια την μεγαλη πλακα θα την παθεις οταν θα ακουσετε παλμους!!!

Οσο για αργοτερα δεν το συζητω θα παθετε σοκ μολις θα δεις ποσο γρηγορα μεγαλωνει!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...