Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Σώπα βρε γιατί να τα καταστρέψεις ? Εντάξει η βαθμολογία δεν είναι Κ ακριβής . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ δεν το ηξερα αυτο....

Ελα καλε αυτο δεν ειναι τιποτα σιγαααα!!!:D

Χαπακι μου μια συνηθεια ειναι ολα!!!

ΜΑαααααααααααααααααααααααααακιααααααααααααααααααααα

Μαααααααααααααααααααααααααατςςςςςςςςςςςςςς μουουουουουουουουουουουουουουουουτς!!!!!

Καλα ψωνια κοτοπουλακι!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα δεν ξανατρωω,αληθεια σου λεω

Καλα βρε δεν ειναι αναγκη να τα κοψεις τελειως αφου δεν εχεις θεμα απλα να τα τρως λιγοτερα για να μην παρεις βαρος απο τωρα!!!!!

Το ειπες στους δικους σου???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ελα καλε αυτο δεν ειναι τιποτα σιγαααα!!!:D

Χαπακι μου μια συνηθεια ειναι ολα!!!

το ξερω απλα νομιζα οτι κανουν εξωτερικα....

Δυστυχως Χαπακι μου οχι θα το κανεις αρκετες φορες!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε δεν ειναι αναγκη να τα κοψεις τελειως αφου δεν εχεις θεμα απλα να τα τρως λιγοτερα για να μην παρεις βαρος απο τωρα!!!!!

Το ειπες στους δικους σου???

οχι ακομα,σημερα μαλλον θα τους το πω αν μιλησουμε,μονο η πεθερα το ξερει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εσυ ειχες συμπτωματα στην αρχη???συγνωμη σε εχω πρηξει εεεε?

Οχι καλε γιατι να με πρηξεις!!!

Τιποτα απλα ειδα κατι καφε σταγονες και εκεινη την ωρα μιλουσα με την συμπεθερα εδω μεσα καιμε καποια ακομη αλλα δεν θυμαμαι και με εστειλε να κανω τεστ αφου βεβαια με ειχε πρηξει και ο συζυγος!!!Να φανταστεις δεν ημουνα καν σε καθυστερηση ηθελα ακομη αλλες 5 μερες!!!

Σε αυτη την εγκυμοσυνη μπορω να πω οτι δεν ειχα ΤΙΠΟΤΑ μετα λιγες ζαλαδες και το στηθος που αρχισε να πρηζεται!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι και χθες πηρε και τηλ να ρωτησει τι εγινε με τη χοριακη

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε μια ωριτσα εμεινε μετα επιτελους σχολαω...

Υπομονη θα περασει!θα σου κανω κι εγω για λιγο ακομη παρεουλα!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τοτε με το τεστ το θυμαμαι ημουν κι εγω μεσα και σου λεγαμε να κανεις τεστακι...

κι εγω μονο λιγο πρησμενο στηθος και λιγη παραπανω συχνοουρια...μεχρι στιγμης τιποτα αλλο

76IGp3.png

τοτε με το τεστ το θυμαμαι ημουν κι εγω μεσα και σου λεγαμε να κανεις τεστακι...

κι εγω μονο λιγο πρησμενο στηθος και λιγη παραπανω συχνοουρια...μεχρι στιγμης τιποτα αλλο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: απο αυτη θα συνεχισεις να εχεις!!!!

εγω γραφω χιλιομετρα απο τον καναπε μεχρι την τουαλετα!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...