Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!

Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι χθες το βράδυ, παλιονυχτοπούλια!

Τι κάνετε?

Εγώ δουλίτσα έχω, προσπαθώ να τα τελειώνω, γιατί την Πέμπτη έχω άδεια.

Νικελάκι, δε σε πήρα για τη συνάντηση, γιατί κανονίστηκε τελευταία στιγμή και σε ξέχασα. Σε θυμήθηκα Σάββατο βράδυ αλλά δε σε πήρα, γιατί θα συναντιόμασταν Μπουρνάζι και σκέφτηκα ότι σου πέφτει μακριά κι ότι μπορεί να πας για ψώνια την Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά.

Χαπάκι μου, μια χαρά τέλεια είναι η χοριακή σου. Άντε να δεις τη Δευτέρα και το σποράκι σου να ησυχάσεις.

Ελπιδούλα, πώς τα κατάφερες και τσακώθηκες με το έμβρυο, μόνο εσύ το ξέρεις, παλιογλωσσού. Φαντάσου τι τσακωμούς θα ρίχνεις όταν θα βγει και θα κλαίει και θα σε ξενυχτάει!

Καρπουζάκι μου, τι κάνεις εσύ?

georgia.g, καλημερούδια και σε σένα.

Διαφημίσεις

εδω ειμαι βλε!!!:-P

Το πμ σου δουλευει κατι σου έστειλα...αμαν πια βρε παιζάκι μου...

Χαπάκι μου, μια χαρά τέλεια είναι η χοριακή σου. Άντε να δεις τη Δευτέρα και το σποράκι σου να ησυχάσεις.

Ελπιδούλα, πώς τα κατάφερες και τσακώθηκες με το έμβρυο, μόνο εσύ το ξέρεις, παλιογλωσσού. Φαντάσου τι τσακωμούς θα ρίχνεις όταν θα βγει και θα κλαίει και θα σε ξενυχτάει!

Καρπουζάκι μου, τι κάνεις εσύ?

georgia.g, καλημερούδια και σε σένα.

Καλημέρα κουκλάρα μου...τι κάμνεις?:lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι να κάνω? Καμώνομαι!

Πήρα χθες τηλ. τον γιατρό για να μου δώσει χάπια, ώστε να μου έρθει η ρουφιάνα ρωσίδα που την παρακαλάω και δεν έρχεται, αλλά μου είπε πρώτα να κάνω β' χοριακή, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Το βράδυ θα βγει η χοριακή και μετά θα πάρω τα χάπια να τα ξεκινήσω αύριο πρωί, μπας και έρθει να ησυχάσω.

Τι να κάνω? Καμώνομαι!

Πήρα χθες τηλ. τον γιατρό για να μου δώσει χάπια, ώστε να μου έρθει η ρουφιάνα ρωσίδα που την παρακαλάω και δεν έρχεται, αλλά μου είπε πρώτα να κάνω β' χοριακή, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Το βράδυ θα βγει η χοριακή και μετά θα πάρω τα χάπια να τα ξεκινήσω αύριο πρωί, μπας και έρθει να ησυχάσω.

καταρχας καλημερα ιολακι....κατα δευτερον θα ακουστω μονοτονη αλλα ....ΥΠΟΜΟΝΗ...:-P:-P

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

μαρηηηηηηηηηηηη μπιπιτσα με ξέχασες???? :mad::lol:

δεν πειράζει κοριτσάκι μου, πλάκα σου κάνω, ετσι κι αλλιως ειχαμε κανονισει και δεν μπορουσα να ερθω.

Κι εγώ τρέχω γιατι την αλλη εβδομαδα εχω αδεια.

Καλημέρα σε οοοολα τα κοριτσακια!!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...