Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Την Κυριακή, Αθηνούλα....!

Καληνύχτα, κοριτσάκια μου, κουτουλάω από τη νύστα και σε λίγο θα ξυπνήσει πάλι ο μικρός... Φιλιά πολλά...!!

Με το καλο Ναντινακι μου!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!!

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ο ατιμος φαντασου οτι ετσι οπως ητανε σημερα δεν μπορεσαμε να παρουμε ουτε μια φωτογραφια του!!!

Ζουζουνιες κανει???? η μου λεει μανα ακομη δεν βγηκα και μου τα εχεις κανει...........τουμπανο????:lol::lol::lol::lol:

Γερος να ναι και μετα εγω θα τα ξεχασω ολα!!

μέχρι και ο σπόρος σε πήρε χαμπάρι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:που εισαι ρε λία να της τα πεις!

καλε 5 λεπτά σηκώθηκα και δεν έχετε βάλει γλώσσα μεσα σας !

η προλακτίνη ειχε ανέβει αθηνούλα μου η οποία κατέβηκε στο 5. επιτέλους . αλλά η χαζή η ξανθιά(εγώ είμαι αυτή)επειδή τα είχα πάρει δεν πήγα στη γιατρό για παρακολούθηση ωορρηξιας και τώρα παιδευομαι με τα τεστάκια. μακάρι να έχω καταφέρει τίποτα.

χαπάκι για χαλάρωσε γιατί θα έρθω να σε δείρω. άστε το σπίτι να βρωμήσει δεν θα παθει και τίποτα , παρε καμιά γυναίκα στην ανάγκη. το σποράκι σου και τα μάτια σου κακομοίρα μου!

ουπς θυγνωμη τα μπερδεψα!!:lol:

Γιατι μαρηηηηηηηηηηηη τωρα που μπηκες σε προγραμμα τωρα βρηκες να μην πας????

Ενταξει και ο αλλος μηνας δικος σας ειναι ελπιζω βεβαια αυτος να ειναι ο τυχερος σας!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Happinessaki, με το καλό, πολύ ευχάριστα νέα......!!!!

Να προσέχεις πολύ εσένα και το μωράκι σου..!!

Nenoς, περαστικούλια....!!

Αθηνούλα, τέλειο το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα γλυκά....!! Και του χρόνου με το μπομπιράκο...!!

Κοριτσάκια μου, καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά όλες, δε σας ξεχνώ, όποτε μπορώ σας διαβάζω... Πολύ κούραση σήμερα, έκανα γενική καθαριότητα, μιας και πλησιάζουν και τα βαφτίσια, ελιωσα, ήμουν και άϋπνη όλο το βράδυ.. Το σπιτάκι μου, όμως, λαμποκοπάει και μοσχομυρίζει.....!!!!

πότε θα τον βαφτισεις τον παιδαρο? πως θα τον βγαλεις?καλέ πότε μεγάλωσε. σε θυμάμαι στην ερμού με την κοιλίτσα :D (που μας κατατρόμαξες παλιοκόριτσο:lol:)

μέχρι και ο σπόρος σε πήρε χαμπάρι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:που εισαι ρε λία να της τα πεις!

Μα γιατι το λες καλεεεε???? τι του κανω?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειμαι λιγο στην τσιταααα,ειμαι φουλ αγχωμενη,δεν τον αφηνω ησυχοοοο εεε αυτα μονο!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτος ομως γιατι μου γυρναει την πλατη δεν με λυπαται????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ουπς θυγνωμη τα μπερδεψα!!:lol:

Γιατι μαρηηηηηηηηηηηη τωρα που μπηκες σε προγραμμα τωρα βρηκες να μην πας????

Ενταξει και ο αλλος μηνας δικος σας ειναι ελπιζω βεβαια αυτος να ειναι ο τυχερος σας!!!;);)

δεν ήξερα ότι είχε πέσει γμτ. και απλά είχα απογοητευτεί γιατι αδιαθέτησα στην ρώμη και τα πηρα!. παρόλο αυτά το ταξίδι ήταν ΤΕΛΕΙΟ, η ρώμη ήταν φανταστική

πότε θα τον βαφτισεις τον παιδαρο? πως θα τον βγαλεις?καλέ πότε μεγάλωσε. σε θυμάμαι στην ερμού με την κοιλίτσα :D (που μας κατατρόμαξες παλιοκόριτσο:lol:)

Την Κυριακη τον βαφτιζει!!!!:lol::lol::lol:

πωωωωπωωωωωωωωωωω θυμασαι πως ητανε??

περασε ο καιρος ποτε μλουσαμε για τον τοκετο της και τωρα τον βαφτιζει!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μα γιατι το λες καλεεεε???? τι του κανω?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειμαι λιγο στην τσιταααα,ειμαι φουλ αγχωμενη,δεν τον αφηνω ησυχοοοο εεε αυτα μονο!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτος ομως γιατι μου γυρναει την πλατη δεν με λυπαται????:lol:

α ρε μπεμπακο τι έχεις να τραβήξεις με την τρελή τη μάνα σου! από τώρα έχει αρχίσει σκέψου όταν θα βγεις με το καλό! ξεαγχώσου μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, θα το τρελάνεις το παιδί!

δεν ήξερα ότι είχε πέσει γμτ. και απλά είχα απογοητευτεί γιατι αδιαθέτησα στην ρώμη και τα πηρα!. παρόλο αυτά το ταξίδι ήταν ΤΕΛΕΙΟ, η ρώμη ήταν φανταστική

Ενταξει δεν πειραζει θα δεις αυτο τον μηνα!!!!

μην το βαζεις κατω Νενουκααααααα εχεις τοσα παραδειγματα γυρω σου και παρε δυναμη ενταξει???:wink:

Μπραβο και του χρονου να εισαστε καλα να μην πατε πουθενα γιατι θα εχετε το νινι σας!!!!;):lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

α ρε μπεμπακο τι έχεις να τραβήξεις με την τρελή τη μάνα σου! από τώρα έχει αρχίσει σκέψου όταν θα βγεις με το καλό! ξεαγχώσου μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, θα το τρελάνεις το παιδί!

Δεν μπορω Νενουκα ειναι δυσκολη η κατασταση μου περα απο τη πλακα που κανω!!

Η υπομονη μου εξαντλειτε δεν την εχω χαρη την εγκυμοσυνη μου καθολου και σημερα μου ειπε οτι ουτε για τα πραγματακια του δεν μου επιτρεπει να βγω!!

Οποτε ολα θα τα διαλεξει η αδερφη μου με τον αντρα μου!!

Ευτυχως που εχει καλο γουστο ταιριαζει και με το δικο μας οποτε κατι ειναι και αυτο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Την Κυριακη τον βαφτιζει!!!!:lol::lol::lol:

πωωωωπωωωωωωωωωωω θυμασαι πως ητανε??

περασε ο καιρος ποτε μλουσαμε για τον τοκετο της και τωρα τον βαφτιζει!!!!!:lol:

θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωω.

τέλος πάντων θα σε καληνυχτίσω γιατί τελειώνει η μπαταρία. φιλακαι τρελόμάνα

θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωω.

τέλος πάντων θα σε καληνυχτίσω γιατί τελειώνει η μπαταρία. φιλακαι τρελόμάνα

Ερχεται και η σειρα σου θα το δεις!!!

καληνυχτα κοριτσακι ελπιζω να τα ξαναπουμε!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δεν μπορω Νενουκα ειναι δυσκολη η κατασταση μου περα απο τη πλακα που κανω!!

Η υπομονη μου εξαντλειτε δεν την εχω χαρη την εγκυμοσυνη μου καθολου και σημερα μου ειπε οτι ουτε για τα πραγματακια του δεν μου επιτρεπει να βγω!!

Οποτε ολα θα τα διαλεξει η αδερφη μου με τον αντρα μου!!

Ευτυχως που εχει καλο γουστο ταιριαζει και με το δικο μας οποτε κατι ειναι και αυτο!!!

ωχ νομιζα πως ήταν ποιο εύκολη η κατάσταση, τότε κάνε υπομονή περνάει ο καιρός ΄λίγο έμεινε, μπορείς να παραγγείλεις και από το ιντερνετ, διάβαζα πως εχει και καλύτερες τιμές, και θα είναι το γούστου σου.

ωχ νομιζα πως ήταν ποιο εύκολη η κατάσταση, τότε κάνε υπομονή περνάει ο καιρός ΄λίγο έμεινε, μπορείς να παραγγείλεις και από το ιντερνετ, διάβαζα πως εχει και καλύτερες τιμές, και θα είναι το γούστου σου.

Θα το ψαξω!!!

Καληνυχταααα και περαστικουλια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...