Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

άντε ρε χαπάκι στο τελος εσύ θα με γκαστρώσεις και θα σας λέω εγώ για την χόριακή μου!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νενουκααααααααααααα ουουουουυοουυουου πως παει το κρυωματακι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νενουκααααααααααααα ουουουουυοουυουου πως παει το κρυωματακι???

βήχω και ξεροβήχω σου κατουρώ τον τοίχο!!

που έλεγε και ο ψάλτης σε μια ταινία.

πονάει ο λαιμός μου. βλέπω να κάνω χριστούγεννα΄μόνη μου, ολοι θα φοβούνται να με πλησιάσουν!

Διαφημίσεις

λοιπον η χοριακουλα μου εφτασε 751,21 μοναδες...την δευτερα ειπε ο γιατρος να παω για τον 1ο υπερηχο....

1317309lsk5aj07xu.gif

Μπραβο Χαπακι μου αντε με το καλο να δεις το σπορακι σου!!!!!

Το ωραιοτερο δωρο για φετος εεεεεεεεεεεεεε????:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βήχω και ξεροβήχω σου κατουρώ τον τοίχο!!

που έλεγε και ο ψάλτης σε μια ταινία.

πονάει ο λαιμός μου. βλέπω να κάνω χριστούγεννα΄μόνη μου, ολοι θα φοβούνται να με πλησιάσουν!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εεε κριμα ειναι να τυς κολλησεις!!!

τι εχετε να πειτε......???

Οτι η χοριακη σου ειναι ΦΟΒΕΡΗ τοση περιπου ητανε και η δικη μου πριν την καθυστερηση!!!:lol::lol::lol:

Να μην ξεχνας τα χαπακια σου ομως εντατσει Χαπακι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι το τελειοτεροοοοοοοοοοοο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα ασε τα τραπεζωματα κατα μερος και κανε τον κινεζο!!!

Ασε το σπιτι στην ησυχια του και οτι μπορει να το κανει ο συζυγος δεν θα γινει και κατι!!!

Χαλαρωσε και ηρεμησε να περασει το 1ο τριμηνο και μετα κανε οτι θες αλλα χαλαρα!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εεε κριμα ειναι να τυς κολλησεις!!!

Οτι η χοριακη σου ειναι ΦΟΒΕΡΗ τοση περιπου ητανε και η δικη μου πριν την καθυστερηση!!!:lol::lol::lol:

Να μην ξεχνας τα χαπακια σου ομως εντατσει Χαπακι???

εισαι τρελλη δεν τα ξεχναω με τιποτα...........

76IGp3.png

Αθηνουλα ποτε ειναι η πητ?

22/03 αλλα δεν θα φτασουμε μεχρι εκει θα ειναι πολυ νωριτερα γιατι λογο της περιδεσης δεν μπορεις να φτασεις μεχρι την 40η εβδομαδα!!!

Πηγαμε σημερα τον ειδαμε οσο μπορουσαμε γιατι παλι μας εκανε τον δυσκολο γκομενο και απ εξω μου ειπε οτι θα μου το παρει νωριτερα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τωρα ασε τα τραπεζωματα κατα μερος και κανε τον κινεζο!!!

Ασε το σπιτι στην ησυχια του και οτι μπορει να το κανει ο συζυγος δεν θα γινει και κατι!!!

Χαλαρωσε και ηρεμησε να περασει το 1ο τριμηνο και μετα κανε οτι θες αλλα χαλαρα!!!;)

ναι θα χαλαρωσω οσο γινεται....αν και ειμαι λιγο τρελλη με το σπιτι,αλλα μπροστα στο νινι δεν με νοιαζει τιποτα

76IGp3.png

ναι θα χαλαρωσω οσο γινεται....αν και ειμαι λιγο τρελλη με το σπιτι,αλλα μπροστα στο νινι δεν με νοιαζει τιποτα

Μια απο τα ιδια Χαπακι μου αλλα μπροστα στα νινακια μας τελικα ολα τα υπολοιπα δεν αξιζουν!!!

Να προσεχεις πολυ πολυ!!!

Ασε και τα πολλα με τη χλωρινη δεν κανει!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...