Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

περασα να πω ενα γεια αλλα τζιφος ε;;;

εχω τρεξιματα με ικα και οαεδ...κανενας δεν ξερει για τιποτα, μηδεν ενημερωσει και πρεπει να γινεις εσυ υπαλληλος για να βγαλεις ακρη.αυριο παλι θα τρεχω και στα δυο.σνφφφφφφ...

να σας πω και τα νεα του μπεμπη!!!χτες κατ' εξερεση κατεβηκε ο γιατρος μου στο ιατρειο γιατι μεσα στη βδομαδα δε γινοταν να κατεβουμε εμεις θεσσαλονικη λογω του συνεχους ωραριου του αντρουλη μου.ειναι πολυ καλος ανθρωπος τι να πω πια για αυτον τον γιατρο!!!ο μπεμπης επιτελους αποφασισε να γυρισει με το κεφαλι κατω γιατι μεχρι τωρα δε μας εκανε την τιμη και το ειχα τρομερο αγχος.τρεμω και στην ιδεα καποιας επεμβασης μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...ειναι λοιπον στη σωστη θεση ειναι ψηλα ακομα βεβαια, ειναι 1,900γρ. περιπου, δεν μας εκανε την τιμη να δουμε το προσωπακι του αλλα δεν του θυμωσα αφου πηρε τη σωστη θεση και απο κατω ειμαι ερμητικα κλειστη. αλλο αγχος που ειχα γιατι στην κορη μου ειχα διαστολη και συσπασεις απο την 32η εβδομαδα και ημουν με χαπια και ξαπλα μεχρι την 36η οπου τα εκοψα και σε τεσσερις μερες την γεννησα.σχεδον προωρακι ειναι το κοριτσι μου και ειχα αγχος μην ξανα συμβει.δοξα το θεο ολα καλα!!!

ουφ σας τα ειπα!!!:lol::lol::lol:

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο ρενιβάκι μου όλα καλά φαίνονται να πηγαίνουν. κοιτά να ξεκουράζεσαι γιατί μετα θα είναι δύσκολα τα πράγματα με τα δύο παιδάκια.

καλέ μόνη μου τα λέω ωωωωωω?

πάλι δεν είστε εδώ?

μπράβο ρενιβάκι μου όλα καλά φαίνονται να πηγαίνουν. κοιτά να ξεκουράζεσαι γιατί μετα θα είναι δύσκολα τα πράγματα με τα δύο παιδάκια.

καλέ μόνη μου τα λέω ωωωωωω?

πάλι δεν είστε εδώ?

τι κανεις φιλεναδα;;;

μια χαρα τα λες και μια χαρα τα ακουω και τα σκεφτομαι καμια φορα αλλα να σου πω οτι δεν πολυ-αγχονομαι γιατι το κοριτσακι μου ειναι τοσο καλο παιδακι και περιμενει με τοση χαρα τον αδελφουλη της.καθε λιγο και λιγακι φιλαει την κοιλιτσα μου και αν καποιος πει οτι θα παρει τον μπεμπη αγκαλια γινεται εξαλη...οποτε ελπιζω να πανε ολα καλα!!!εχω διαβασει και πεντε πραγμα για σωστους χειρισμους σε σχεση με το πρωτο παιδακι οταν ερθει το αδελφακι και πιστευω να τα παω καλα!!!

εσυ φιλεναδα τι κανεις;;;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Κοριτσάκια από τα παλιά Καλές Γιορτές

2628196qflo6c8zun.gif

Καλησπέραααα!!!!! :D Πού είσαι εσύ μαρή? ξέρεις από πότε έχω να σε δώ? ουουουου ήμουν αδύνατη και φούσκωσα :lol: :lol: :lol: τί γίνεσαι? για πες κανα νέο.

σπέρα κ στις υπόλοιπες!!! :wink: τί γίνεται? γιατί τόση ησυχία?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τι κανεις φιλεναδα;;;

μια χαρα τα λες και μια χαρα τα ακουω και τα σκεφτομαι καμια φορα αλλα να σου πω οτι δεν πολυ-αγχονομαι γιατι το κοριτσακι μου ειναι τοσο καλο παιδακι και περιμενει με τοση χαρα τον αδελφουλη της.καθε λιγο και λιγακι φιλαει την κοιλιτσα μου και αν καποιος πει οτι θα παρει τον μπεμπη αγκαλια γινεται εξαλη...οποτε ελπιζω να πανε ολα καλα!!!εχω διαβασει και πεντε πραγμα για σωστους χειρισμους σε σχεση με το πρωτο παιδακι οταν ερθει το αδελφακι και πιστευω να τα παω καλα!!!

εσυ φιλεναδα τι κανεις;;;

καλά είμαι και εγω στην προσπάθεια, όπως συνήθως με περιτριγυρίζω και λίγο κρύωμα και ειμαι στα κάτω μου, βέβαια επειδή είμαι στις γόνιμες δεν το αφήνω ανεκμετάλλευτο.:lol::lol::lol:

καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

εμαθα περάσατε όμορφα στην συνάντηση? ε?

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!!! :D Πού είσαι εσύ μαρή? ξέρεις από πότε έχω να σε δώ? ουουουου ήμουν αδύνατη και φούσκωσα :lol: :lol: :lol: τί γίνεσαι? για πες κανα νέο.

σπέρα κ στις υπόλοιπες!!! :wink: τί γίνεται? γιατί τόση ησυχία?

Καλα τι ερωτηση ειναι αυτη????

Επειδη φανταστικαμε οτι θα ερθεις την καναμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Απαγορευονται οι χαζες ερωτησεις εντατσει???:tongue::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...