Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμακι να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!! :D

χαπάκι μου σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια, μια χαρά θα είναι η χοριακή σου! :D

Γιουλ μου τι κάνεις??? :D

γεα σου νικελακι

ειμαι στην δουλεια και μπαινω κρυφα τωρα αν με δειτε να εξαφανιζομαι ξερετε :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε εχεισ απολυτο δικιο...απλα βρε χαπι μου τοσους μηνες δεν τα κανω και τι καταλαβα? και αποφασισα να τα δοκιμασω εναν μηνα..βεβαια να σου πω την αληθεια αυτο δεν με σταματαει..εγω συνεχιζω καθε μερα παρα μερα γυμναστικη ,αλλα θελω να δω ποτε θα δειξουν. εντωμεταξυ περνω και θερμοκρασια..εκει να δεισ γελια..τιποτα δε καταλαβαινω..εχω μπερδευτει πληρως! αλλα που θα μου παει!

χε χε

εσυ εχεισ αρχισει εμετουσ και αλλα συμπτωματα? η οχι ακομα?

οχι ακομη,το μονο που γινεται μερα με τη μερα πιο εντονο ειναι η συχνοουρια και ο πονος στο στηθος,εχει πρηστει και η κοιλιτσα μου λιγακι...τιποτα αλλο

76IGp3.png

να σου πω αφου τα πηρες κανε τα...αλλα μην σκεφτεσαι οτι ερχομαι σε επαφη γι'αυτο το λογο και μην βαζεις προγραμμα το κανω μερα παρα μερα και τετοια...εμεις καθε μερα ειχαμε επαφες μονο μια -δυο δεν καναμε

76IGp3.png

οχι ακομη,το μονο που γινεται μερα με τη μερα πιο εντονο ειναι η συχνοουρια και ο πονος στο στηθος,εχει πρηστει και η κοιλιτσα μου λιγακι...τιποτα αλλο

σου ευχομαι να εχεισ πολυ καλη εγκυμοσυνη και να την ευχαριστηθεισ :)

ειναι ωραια περιοδοσ!

Διαφημίσεις

να σου πω αφου τα πηρες κανε τα...αλλα μην σκεφτεσαι οτι ερχομαι σε επαφη γι'αυτο το λογο και μην βαζεις προγραμμα το κανω μερα παρα μερα και τετοια...εμεις καθε μερα ειχαμε επαφες μονο μια -δυο δεν καναμε

σοβαρα?! και δεν αδυνατιζει το σπερμα τοσο συχνα? εχω και αυτο το αγχοσ...

εγώ πάντως που εκανα τεστ ωορρηξιας τζίφος και πάλι, ασε που τον προηγουμενο μηνα ξεκίνησα 12η μερα γιατι συνηθως 14η-15η εχω, και δεν εδειξε τιποτα! Ο κυκλος μου ηταν 26 ημερων τελικα αυτη τη φορα....γκρρρρρρρρ

Οπότε λέω τέλος, δεν ξανακάνω γιατι με μπερδεύουν και χάνω και πολύτιμες μέρες!

5NEXp2.png

εμεις ειμαστε και μεγαλοι ανθρωποι, που να αντεξουμε σε τετοιους ρυθμους...:lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως που εκανα τεστ ωορρηξιας τζίφος και πάλι, ασε που τον προηγουμενο μηνα ξεκίνησα 12η μερα γιατι συνηθως 14η-15η εχω, και δεν εδειξε τιποτα! Ο κυκλος μου ηταν 26 ημερων τελικα αυτη τη φορα....γκρρρρρρρρ

τι εννεοισ τζιφοσ? δεν εδειξε δλδ?

ειδες κι εγω πιστευω βλακειες ειναι τα τεστ ωορρηξιας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...