Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι!!!τελεια θα ειναι ειμαι βεβαια!!μεγαληηηηηηηηηηηηηηηη...αυτο ειναι μαρη που εχεις 33 μερες κυκλο???????????????γελαω απο την ωρα που ειδα οτι εισαι εγκυος!!!!!!!!!λεω δεν ειμαι εγω μονο...και αλλες μετρανε αλλου για αλλου!

2011.png

Διαφημίσεις

γεια σας! ξαναηρθα..γινεται χαμοσ και μπαινω μουλοχτα!

ειδα καποια ρωταει για τα τεστ ωορηξιασ..και εγω κανω αυτον τον μηνα αλλα δεν βγαζω ακρη

γιατι εβγαλα εγω???????:tongue::tongue:τελικα μαλλον δεν εχω ουτε απο αυτο!:rolleyes::rolleyes:

2011.png

μαρη αληθεια 33 μερες ειχα ....

που τις ειχες ρε τις 33????θα με τρελανεις?δεν εχει σημασια τωρα διοτι ΤΕΛΙΚΑ δεν ειχες 33...χαχαχαχαχαχαχαχαχα..τι ειπε ο γιατρος?ο ευτυχης μπαμπας?ο πεθερος???λεγεεεεεεεεεεεεεε:P:p:p

2011.png

που τις ειχες ρε τις 33????θα με τρελανεις?δεν εχει σημασια τωρα διοτι ΤΕΛΙΚΑ δεν ειχες 33...χαχαχαχαχαχαχαχαχα..τι ειπε ο γιατρος?ο ευτυχης μπαμπας?ο πεθερος???λεγεεεεεεεεεεεεεε:P:p:p

ο γιατρος ειπε να προσεχω παρα πολυ....ο ευτυχης μπαμπας εχει ξετρελλαθει και οσο περνανε οι μερες αρχιζει να το δειχνει περισσοτερο...η πεθερα το ξερει προς το παρων ....του πεθερου θα του το πουμε μετα απο τη σημερινη χοριακη...και οι γονεις μου δεν ξερουν τιποτα ακομη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...